Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
Szia.
Nekem 4.2-höz kér 1.19V-ot. 4.5-höz meg 1.3V fölött. Úgy hogy nem egy rossz példányt fogtál ki vele.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
ricsi8800gt
addikt
Szia Kis Help kellene i5-3570K megpöckölésében.meg pirittani nem igen akarom mert gyári inetl cooler van rajta és ezt figyelembe véve a melegedést el e birja még a cooler.
Kicsit feljebb szeretném huzni az órrát ) de ahogy olvasom feszt kell adni meg stb stb.Deszkám egy:Asrock Z68 Extreme3 Gen3.Ha van ötleted akkor meg köszönöm.
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Zsohi
őstag
-
MrM94
addikt
Az tok jo!
Egyaltalan nem sok neki szerintem,fesz is jo.
Nekem a 3770km kupakolva kb 1.280 at kap loadba, nekem kicsit alacsonyabb hofokokkal de ugyancsak 4.5ot megy,feszultsegbol meg vehetnek lejjeb csak lusta vagyok kitesztelni.
Igyse fut be nagyon,hadd maradjon neki.
Meg nekedis maradhat,szerintem ez tok jo!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Grave_444
nagyúr
Miért is? 1-2mm-el lett elhajlítva. A proci terhelés alatt 50 fok alatt van.
Miért járnék jobban ha 15K-s hűtőt kéne vennem? Így minden maradhat a helyén...Lehet nem volt egyértelmű. Csak az a része lett elhajlítva amin a 4 pöcök van nem a hűtőbordák. [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
zimi1991
aktív tag
Igen érdekes ez a hőfok...
mintha nem is akarna csökkenni, de szerintem nem is mér jól mert kisebb fesszel és kisebb órajellel is alíg kevesebb...
azért gyanítom, hogy nem mér jól mert pl idle 30fok és ahogy primot rányomom abban a másodpercben beáll és nem is megy tovább.Szerintem nem így kéne nőnie a hőfoknak pláne, hogy még a hűtő hideg.A privátokra illik válaszolni!
-
senior tag
Intel sem hülye teljesen, hagy tartalékot bőven a processzorban és így tuninghuszárok is örülhetnek. Kisebb TDP értéket írhatnak a procikra. Alacsonyabb órajelen kisebb a hőtermelés, így kisebb gyári hűtőt adhatnak mellé és ami legfontosabb, hogy így nagyobb teljesítmény különbség van egy mezei Core-i7 és Core-i7 EE között.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
A hűtő blokk is ugyanúgy elvezeti a hőt, szétoszlatja a hőt, ahogy Te mondtad. A kupak csak egy plusz rézdarab a mag és a hűtő között. Csak veszteséggel jár, hogy ott van, mert két érintkező felület van. Régi prociknál nem is volt kupak, csak biztonsági célt szolgál, vigyáz a magra.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
bombibmw
veterán
Offset-tel tuningolok.
Majd megpróbálom még lejjebb vinni,kíváncsi leszek,meddig sikerül.(#23684) daveoff:
Az első mondattal nem értek egyet,a másodikkal igen.
Az olyan proci,ami 1,2 alatt viszi a 4,4-et,elég ritka és inkább azok számítanak nagyon jónak,mint az efölött kajálók rossznak.
Mondjuk olyan 1,22V-ig illene a 4,4 egy átlagos procinak.
Ha eddig sikerül levinnem,akkor még az is lehet,hogy lekapom a kupakot,de az valószínűbb,hogy továbbadom nemsokára.[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
"Be biztos nem fürdesz vele..." úgy érzem másról beszélünk.
(#24090) =HG= Személyeskedhetsz, de ha olvasni és értelmezni is megtanultad volna a dolgokat, akkor értelmesen tudnál reagálni is. (Fikázó, trollkodó, IQ harcos megjegyzéseket bárkitől szívesen veszek. Személyesen! Nem monitor mögé elbújva!)
Odaírtam, hogy én így csinálnám. Talán nem is 1x...és igen úgy k. drága.[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
hát ezzel nem tudok egyet érteni.. de asszem ki fog derülni..
Radiator Dimensions - 311 x 139 x 30 mm ( 12.2 x 5.5 x 1.2 inch ) (slim radi)
Radiator Material - Aluminum .. :wtf? egy valamire való radi az rézből van..[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
Koolance-nak vannak ilyen modeljei..
az olcsó kompakt vizeknek az a legnagyobb hátrányuk, hogy nem bővíthetőek..
apróról harmad árból össze lehet rakni egy pöpec rendszert, csak előtte érdemes elmosni mindent..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest