- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
Koolance-nak vannak ilyen modeljei..
az olcsó kompakt vizeknek az a legnagyobb hátrányuk, hogy nem bővíthetőek..
apróról harmad árból össze lehet rakni egy pöpec rendszert, csak előtte érdemes elmosni mindent..
-
Lolka Bolka
aktív tag
"Be biztos nem fürdesz vele..." úgy érzem másról beszélünk.
(#24090) =HG= Személyeskedhetsz, de ha olvasni és értelmezni is megtanultad volna a dolgokat, akkor értelmesen tudnál reagálni is. (Fikázó, trollkodó, IQ harcos megjegyzéseket bárkitől szívesen veszek. Személyesen! Nem monitor mögé elbújva!)
Odaírtam, hogy én így csinálnám. Talán nem is 1x...és igen úgy k. drága. -
bombibmw
veterán
Offset-tel tuningolok.
Majd megpróbálom még lejjebb vinni,kíváncsi leszek,meddig sikerül.(#23684) daveoff:
Az első mondattal nem értek egyet,a másodikkal igen.
Az olyan proci,ami 1,2 alatt viszi a 4,4-et,elég ritka és inkább azok számítanak nagyon jónak,mint az efölött kajálók rossznak.
Mondjuk olyan 1,22V-ig illene a 4,4 egy átlagos procinak.
Ha eddig sikerül levinnem,akkor még az is lehet,hogy lekapom a kupakot,de az valószínűbb,hogy továbbadom nemsokára. -
daveoff
veterán
A hűtő blokk is ugyanúgy elvezeti a hőt, szétoszlatja a hőt, ahogy Te mondtad. A kupak csak egy plusz rézdarab a mag és a hűtő között. Csak veszteséggel jár, hogy ott van, mert két érintkező felület van. Régi prociknál nem is volt kupak, csak biztonsági célt szolgál, vigyáz a magra.
-
Intel sem hülye teljesen, hagy tartalékot bőven a processzorban és így tuninghuszárok is örülhetnek. Kisebb TDP értéket írhatnak a procikra. Alacsonyabb órajelen kisebb a hőtermelés, így kisebb gyári hűtőt adhatnak mellé és ami legfontosabb, hogy így nagyobb teljesítmény különbség van egy mezei Core-i7 és Core-i7 EE között.
-
zimi1991
aktív tag
Igen érdekes ez a hőfok...
mintha nem is akarna csökkenni, de szerintem nem is mér jól mert kisebb fesszel és kisebb órajellel is alíg kevesebb...
azért gyanítom, hogy nem mér jól mert pl idle 30fok és ahogy primot rányomom abban a másodpercben beáll és nem is megy tovább.Szerintem nem így kéne nőnie a hőfoknak pláne, hogy még a hűtő hideg. -
-
Grave_444
nagyúr
-
MrM94
addikt
Az tok jo!
Egyaltalan nem sok neki szerintem,fesz is jo.
Nekem a 3770km kupakolva kb 1.280 at kap loadba, nekem kicsit alacsonyabb hofokokkal de ugyancsak 4.5ot megy,feszultsegbol meg vehetnek lejjeb csak lusta vagyok kitesztelni.
Igyse fut be nagyon,hadd maradjon neki.
Meg nekedis maradhat,szerintem ez tok jo! -
ricsi8800gt
addikt
Szia Kis Help kellene i5-3570K megpöckölésében.meg pirittani nem igen akarom mert gyári inetl cooler van rajta és ezt figyelembe véve a melegedést el e birja még a cooler.
Kicsit feljebb szeretném huzni az órrát ) de ahogy olvasom feszt kell adni meg stb stb.Deszkám egy:Asrock Z68 Extreme3 Gen3.Ha van ötleted akkor meg köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest