Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Gondolom felpolírozta. 2500k az viszont Sandy, nem volt melegedős.
-
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Valóban. Ebben az esetben, az i7 beéri kevesebbel is fesz ügyileg?
-
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nekem is 1.0-n megy a 4.2
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Lolka Bolka
üzenetére
Nem tudom, csak viccnek "szántam".

-
válasz
bandika0626
üzenetére
Ez most gonosz lesz: CPU kupaktalanítva, jöhet a monitor csere?
csak viccelek! 
Grat, szép eredmények. Később talán én is, de féltem a garit...

-
Egy off kérdés, kupak nélkül mennyire "veszélyes" visszarakni a procit. Tudom le lehet sarkazni, de ha kellő körültekintéssel végezném el sikerülne, nyernék vele bőven még gonodlom.
-
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
10 kör 4 gigával volt olyan max. 68 fok. Már egy ideje így van és megy, volt egy WHEA-Loggerem másik táppal (azt azóta term. visszacseréltem) azóta megint semmi. Ha még két hétig kb. semmit nem produkált akkor megelégszem vele. 4400-hoz már szerintem 0 felé kéne menni offset ügyileg, oda már kevés a hűtés.
-
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
1 v volt a max. és 4200. (-0.110)
-
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Akkor nem izgulok. Érdekes módon, mióta tuningolom auto. fesz felett nem jártam még - szerencsére. Maximum 80 fok körül sikerült elérnem a hőfokokat.
mobal,
-
Az lehet, hogy egyik fajta táppal x offsettel stabil az oc még egy másik - rosszabb minőségűvel pedig már nem? Maga az órajel emelés amúgy okoz valamiféle degradálódást, vagy csak a fesz.?
mobal,
-
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Igazándiból ott karcolja a 62-t és tovább nem jár. Viszont alapjáraton 30 aminek örülök. Tovább egyelőre nincs értelme húznom, bottleneck a vga - de a Battlefield 4 szépen profitált belőle. Kíváncsi leszek, hogy a Mantle patch mennyi pluszt fog jelenteni.
(Jelenleg High beállítások mellet majdnem fix 60 megvan)
mobal,
-
-
válasz
Dijundisun
üzenetére
Szerintem a lényegi hangsúly azon van - és ezzel be is fejeztem az offolást - , hogy az ember milyen hamar akar/vagy tud átesni azon a dilemmán, hogy nincs start menü és helyette egy kibontott "teljes képernyős" menüt kapunk. Az más kérdés, hogy kinek tetszik. (Természetesen no offense)
mobal,
-
válasz
Dijundisun
üzenetére
Semmi ilyen probléma nincs a Win 8.1-gyel. 99%, hogy ami jó W7 alatt az 8 / 8.1 alatt is jó lesz
! Azért itt akkora különbségek nem voltak mint az XP és 7 között.mobal,
-
válasz
viktor82
üzenetére
Mostani ASRock lapok semmivel sem rosszabbak mint a többiek (régen persze más volt a helyzet, de vegyük figyelmebe, hogy egy viszonylag fiatal gyártó). Ami az Extreme4 mellet szól - és amiért én is vettem az a jó ára. Nem tud kevesebbet mint egy hasonló Asus de olcsób!
mobal,
-
válasz
F e Z o
üzenetére
Na ja itt most dilemma lesz. CPU-Z 0.960-at ír, viszont a hw monitorozó pedig 1.121-et. CPU-Z értéke "valós" közelebbi?
Szerk.: Basszus, most látom, hogy rosszat néztem CPU VCORE helyett VID értéket. Szóval 0.960 a CPU-Z szerint és a HWMonitor pedig 0.952-t mutatott BF4 alatt.
ThordEE: alap 0.720.
mobal,
-
i7-3770k 4.0Ghz @ 1.121 az jónak számít?
mobal,
-
Bár költői a kérdés, de fesz emelés nélkül egy 3770K tud 4 Ghz-t? Esetleg 4.2-t?
mobal,
-
válasz
hellboy0415
üzenetére
Csak egy ellenpélda volt!

-
válasz
LackoMester
üzenetére
Szerintem ha teheted az Atherosz -t is kerüld.
-
Igen! És bár nem vagyok nagy gamer, néha kis cod meg mmorpg de ha nem vagyok otthon és elönt az unalom (lukas óra rulz) talán jó ha lenne ilyen módszer is főleg télen az idő kitöltésére. Amúgy meg játszani ott az asztali, amúgy nem fő szempont gépnél. Javában gondolkodom, főleg Android és már kevés neki az ULV -s Core 2 Duo. No meg ha fut egy webszerver vm akkor is érezni, hogy valami lassú.
Akkor jól gondoltam, hogy az Ivy -re várni mostmár + 2 - 4 hónapot megéri. Árban remélem ugyanott lesznek a gépek ~ 300e pénzért.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Szaggat a Cod?

Akarok venni egy új, komolyabb notebookot, üzletit. Úgy döntöttem (mert csunyák a mostani modellek Latitude E6420 / ThinkPad T420) megvárom az Ivy -t. Úgy érzem jó döntés volt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak viccelek!