- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
*Tata* #22629 üzenetére
Szerencsére egyébként még rome 2 alatt sem megy 65 fölé, nálam azért nem igen kap olyan terhelést hétköznapokban mint linx alatt.
Kíváncsi lettem volna mit bír, 5Ghz 1.3V körül ment, de nagyon gyorsan 90 fölé szaladt a hőmérséklet így azt nem próbáltam.Kupaktalínatni talán majd egyszer, amikor már nem sajnálom annyira mint most.
adatfalo: Noctua D14 -nél sokkal jobban nem fog teljesíteni a víz sem, főleg ha jól szellőző házad van. szerintem max 10-15 fokot számolj, de az is csak kupaktalanítás után. Persze attól is függ milyen a vízhűtő rendszered, de szerintem bizonyos fesz után olyan gyors hőelvezetés kellene hogy nem a hőleadó felület lesz a szűk keresztmetszet, ami elvileg a víznél a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest