- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Grave_444 #28106 üzenetére
szerintem lap függő is, mert pl nekem a z77e lapban volt lehetőség magasabb szorzót állítani a RAM-oknak (Supports Dual Channel DDR3 2800+(OC) )
de mostani lapom (haswell) b85i a procit engedi húzni, de RAM-ok max 1600Mhz-en mehetnek, pedig most 1866Mhz RAM-ok vannak a gépben, de nincs is lehetőség emelni -
bandy13
aktív tag
válasz
Grave_444 #24884 üzenetére
Ezt is próbáltam de ugyan azt a hibát dobta mint mindig ...
"Ez a számítógép nem felel meg a szoftwer telepítéséhez előírt minimális követelménynek."
A biosban még nem turkáltam mivel nem volt még ilyen virtuális bios a kezem közt
Lehet ott lesz a bibi, a napokban megpróbálom vele, köszi szépen a segítséget! -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Grave_444 #24307 üzenetére
Eddig alapon járattam boost és intel speedstep nélkül annyira elég volt hogy hihetetlen
Most hogy kezdtem tervezgetni a kártyát kicsit belenyúltam mit lehetne még emelni a procin. A GTX 560 Ti-hoz alapon bőven elég volt a teljesítmény. Érdekes hogy általában nézve egy 3.0Ghz körüli tartomány bőven elég mindenhova (szerintem játékokhoz is). Az persze más kérdés, hogy erősebb gpu-t mennyire szolgálna ki
Van benne igazság ha tudja miért is ne menne (főleg ilyen TDP-vel).
-
Pubszon
veterán
válasz
Grave_444 #24305 üzenetére
3719MHz-en járatja 4 magon, szerintem elég.
-
-
-
ST05
őstag
-
válasz
Grave_444 #22719 üzenetére
Nah szóval a GPU usagem (MSI afterburnerrel), többször mérve 92%-os , Gondolom ebből kiderül, hogy még is, úgy tűnik kevés neki a VGA-ám. A CPU az ilyen 18 % körüli terhelést mutat szal az még alapon is bőven elég neki..
Ezt a karit néztem ki, ez tuti elég kell legyen neki, még az 1920x1200-hoz is
[link](#22720) Lolka Bolka:: Nah ja kell az indok és tudod , most meg is van
. Én csak valszeg új VGA karit fogok venni, a többi cuccom az rendben van
-
F e Z o
veterán
válasz
Grave_444 #22708 üzenetére
2 nagy légszállítású ventivel, meg akkora szélzajt csapsz, hogy megőrülsz. Már csak ezért nem látom értelmét ezeknek az egybevizeknek. Fel lehetne tornászni, alulfeszelve 4Ghz-ig, meg elbírná ez a hűtő, mivel játék alatt sose lesz ennyi a hőfok. Szerintem cseréld le a mostani "H"-s lapod egy z-sre, abból is van tudtommal itx méretű.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
Grave_444 #22706 üzenetére
Kicsit magas de ez elég szűkös kis kuckó és ami rajta van az nem igazán lehet vízhűtésnek nevezni sokkal inkább élnék más szavaival mert ez egy igazi vízhez képest játék víz. TÉMA OFF
MÁS Ma le kapom a procimról a kupakot, bakker izgulok mert ez lessz még csak az első.
-
válasz
Grave_444 #22679 üzenetére
Áhh viccelsz, high beállítással bőven 100 alatti FPS-em van. Azért állítottam be így...
[link](#22681) sephi Van értelme ennyire felhúzni, mert mint mondtam kb 2 gameval játszok. a QuakeLive az total rendben van egyedül a CS:GO-val van némi kis gondom, de nem hinném a proci így alapon kevés lenne neki
-
-
Jocy
aktív tag
válasz
Grave_444 #21227 üzenetére
Fogalmam sincs miért van így,miden esetre érdekes, de nálam is bevált.Igaz én 60 fokra állítottam, és valóban hűvösebb a proci.
Nem is veszek egy batár hűtőt én sem, kiszolgál a gyári is egyelőre még, próbáltam 4GHz- en is, úgysem ment 70 fok fölé.Max 40-es szorzót tudok beállítani,igaz így csak 1 vagy 2 magra alkalmazza,mind a 4 mag esetén 3800-on megy ha jól láttam.BCKL-hoz nem nyúltam.Alap turboval 3600-ig megy fel,3 magon 3500,4 magra 3400 az alap.Erre tudsz emelni plusz 400MHz-et a szorzóval.
-
Jocy
aktív tag
válasz
Grave_444 #21221 üzenetére
Kipróbáltam én is ezt,és valóban melegebb lesz a proci,ha alacsonyabb target hőfokot adok meg.
Én sem értem,hogy miért van így,a gyári hűtő nem ment fel 1600rpm fölé,mégis tartani tudta a 60 fokot terhelés alatt.Mikor 50 volt beállítva,közelítette a 70 fokot is úgy ,hogy a hűtő 2000rpm felett volt. -
haly
őstag
válasz
Grave_444 #21119 üzenetére
Nem tudom annyira mi található egy H61-es lapban, mármint beállítás kérdését illetően. Szerintem mást ne piszkálj. Amúgy a turbód egészen 3.6GHz-ig terjed, viszont ez azt hiszem csak 1, vagy 2 magra értendő. Tehát amikor a rendszer 1 magot használ, azt fel tudja tornászni 3.6GHz-ig is. Az enyém 3.8-at tud alapból. Azonban nálam a 4 magos turbo az ,,csak'' 3.6GHz. Valószínűleg nálad meg 3.4GHz lesz.
-
LamaCube
addikt
válasz
Grave_444 #21093 üzenetére
Teszteld meg a hűtést, Ezt töltsd le és indítsd el. Annyit kell, hogy felteszed a memory fülnél 4 gigára a run-nál meg 10- re és elindítod a tesztet. Core temp nevű progival meg nézed a hőmérsékleteket, ha minden okés, akkor jó. Mennyi hely lett így a vga és a hűtő között?
-
LamaCube
addikt
válasz
Grave_444 #21079 üzenetére
Uhh biztosan én nem látom, de most hova mi ér???
Jah vágom, most nézem, hogy nincs ott a vga.Ha a forrasztásokhoz ér oda az is nagy gáz. Bele ne tedd úgy a vga-t. Ahogy látom hiába fordítanád meg a cpu hűtőt, mert négyzetes. A fóliával az a baj, hogy eleve a vga-nak is van egy kis mozgása és félő, hogy a rezonancia miatt átkopna és összesülne sok minden a vga-n.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest