Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Ezt én értem,de mikor ragasztva van a kupak,akkor is recseg a lefogató,úgy erőlködik.
Ráadásul még egy kicsit el is mozdul a magon a kupak...
Nem jobb a ragasztás?
Úgy értem ,egy hibaforrással kevesebb.
De nem akadékoskodni akarok,ha azt mondjátok így jó,akkor így jó,legalább nem kell szarakodni a ragaccsal.
(#17770) haly .
Én is Ultra-t veszek,itt azt mondták a srácok,hogy egy fokkal jobb is ,mint a Pro,no de nem hőmérsékletben.
(#17772) Asbee: Meggyőztél,nem lesz ragasztás.

Egyébként Ti kb. mennyi megmaradt garanciánál csináltátok meg?
Nekem még csak 1 hónapos lesz.
-
-
Thom95
tag
válasz
kovsol
üzenetére
Inkább az az 1,08V a brutál jó érték..!

Valamiért még mindig bajlódok én is ezzel a feszültséges dologgal..
1,18V körüli értékből egyszerűen nem tudok lefaragni 4.2-n.
Stabil a rendszer, viszont apró "laggok" észrevehetőek 1,18 alatt..
De próbálkozok még, hátha sikerül valamit kiokoskodni.LCC: Mediumon, Offsetben pedig -1,15V-ot kap.
-
*Tata*
senior tag
-
haly
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Hát, ez még mindig nem 100%. Én is, ha állítok tuningon, ezerrel lesem a WHEA logokat, viszont van olyan, amikor a játék.exe működése leállt hiba van, és semmi WHEA log, viszont ha feszültséget emelsz, akkor megszűnik. Legtutibb módszer a játék, viszont ez is már egy elég jó hibaszűrő.

-
daveoff
veterán
-
monosz
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Próbálgattam a 3570K is,de 4,5 ig jutottam: 1,24V és a legmelegebb mag,78 fokos volt.(LinX) Az sajnos nem elég tuning barát.(malay) De a gyereknek bőven jó.
Jóféle procid van.(#16987) SzlobiG: Én sem vagyok elég bevállalós a kupaktalanításhoz. Sokat melóztam ezért a prociért. Nem szeretném elcseszni.
(#16985) Winne: Köszönöm.

(#16991) cyberkind: Nem finomkodtál, 1,5V!

-
ffodi
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
A szóban forgó rendszereknél 1,8 V az alapértéke a CPU PLL-nek. Alapvetően ezt 24/7-es tuningnál nem kell bántani, viszont ezen rendszereknél tapasztalat, hogy a csökkentett (néhány esetben növelt) PLL feszültség segíti a stabilitást, és néhol a hőtermelést is befolyásolja jó irányba (persze ez általában elhanyagolható).
Természetesen, ha a kérdésed nem a PLL-feszültség tuningra/beállításra gyakorolt hatására irányult, hanem a PLL lényegére/működésére, akkor arra nem ez a válasz.

-
odorgg
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Igen, én is ezt tapasztalom. 25%-os LLC az a beállítás, ami elég kraftot ad gamekhez is, viszont mondjuk egy linx szintű terhelés esetén, kellőképp vissza is esik még a feszültség. Jó dolog az offset, viszon fix fesszel sokkal könyebb belőni az oc-t. Megnézem fogyasztásban mennyit hoz az offset mód, ha elhanyagolható a különbség, akkor valószínü visszaállok a fix feszes OC-ra

-
rayoliviero
veterán
-
eszakas
őstag
-
Brekkk
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Igen engedte az 1600-as memóriát használni H67-es lapban is. (I5-3570).
Ha Prime95 alatt 59-60 fokos a proci kb 20 perc után az jó. (Blend test)
Érdekes, hogy az egyik proci mag 52 fokos a többi 58-60.Láttam már 3-4 fokos különbséget, de ez most 6-8 fok. Ettől ez rendben van?
-
Klikodesh
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Nem igaz. [link]
That's a myth that isn't born out in reality. Trust me on that.
Center-to-edge yield variations are a real thing, having center die better than edge die (so-called bulls-eye pattern) can happen but is not required to happen (is not a foregone conclusion).
As the process is tuned, and they always are, the bulls-eye pattern can become a donut pattern (poorer dies are at the edge and the center), or tuned such that the edge yields the best dies.
No one, and I do mean no one, intentionally runs their process nodes such that the cherry chips come from the center of the wafer as that is the absolute least optimal way to produce your products (since the areal-situation so strongly favors tuning for edge die yields).
These are the sorts of myths that I have recognized, and accepted, as simply never dying out. They are so catchy, and so easily remember, that no amount of snopes-like work on my part will ever vanquish the popularity of the myth. (very much like process node labels versus actual dimensions )
But at least you will now know something closer to the truth, should you take my word on it as written here. (and I recognize that you have little reason to take my word on it either, you have no proof that I am who I claim to be, so skepticism on your part is reasonable, if not expected, as well)
-
DeSanto
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)