Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diocles
aktív tag
Attól függ. Én egy az egyben cseréltem a 2600K-mat egy 3770-re. Van olyan alkalmazás, ahol 4,1-en már gyorsabb lesz, mint a 4,5-ös SB. Ennek neked kell utánajárnod, hogy amire te használod, megérné-e. Meg kevesebbet is fogyaszt, kevésbé melegszik, sokkal erősebb az integrált videója.
Nyers teljesítményben a cserével alkalmazástól függően nyerhetsz 2-3% pluszt vagy veszíthetsz 2-3%-ot.
PCIE 3.0-val csak akkor nyersz, ha brutál kártyákból SLI-t építesz (GTX 680 szint).
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz odorgg #16674 üzenetére
Játékok nem egyenletesen terhelik a magokat így jobban ingadozik a feszültség, sőt lehet valamelyik mag akár vissza is veszi az órajelét ezért tényleg nálam is sokszor van az, hogy LinX vígan fut, de közben játék meg 10 percet se bír.
Én linxel néha megnézem a hőmérsékletet, hogy max mennyire menne fel az adott beállítással azt annyi. Nem szoktam órákon át kínozni vele. 4300Mhz nekem most 54-60 fok között van Linx közben, 4500MHz 64-70. 4800 esetén a legmelegebb mag már 80-82 be is belenyal, de játék alatt ez is még 60-63 körül van. Szóval a hőfokokkal szerencsére nincs gond. Kupaktalanítva gondolom sokat javulna még, de én beérem ezzel, amilyen szerencsém van úgyis tönkretenném
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Winne
nagyúr
válasz odorgg #16678 üzenetére
Ezt nézegettem én is anno, nem fog a fogyasztás olyan nagy különbséget hozni, nem az a "legnagyobb gond", hanem folyamatosan kapja a terhelést, nem pihenget aktívan a proci, hiába veszi vissza z órajelet.
Az én lapomon az auto LLC a legjobb, de az meg a leglazább, elég sokat esik a fesz, ez kicsit zavar, de ha feszesebbre rakom, akkor meg több feszt kér a proci..
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Alpi.
addikt
-
őstag
válasz odorgg #27232 üzenetére
Szia!
Nem akarod offsettel beloni, hogy amikor nem terhelt a proci, alkor visszavegye a feszultseget jo alacsonyra?
Valamint miert van a deli hid meg a vccio is tulfeszelve? Se a ramod nincs huzva, hogy az imc-t kelljen feszelni, a procid meg "baby-oc"-val megy, ivy-knal koztudottan segit a pll csokkentese.Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
04ahgy
nagyúr
válasz odorgg #27464 üzenetére
Az adatlapodon levő AVC Hercules van rajta? Ha igen, akkor már a kupaktalanításnak sem volt túl sok értelme (hacsak nem tervezel hűtőcserét a közeljövőben), ugyanis az a 12cm-es, single radis játékvíz eddig is a disszipációs határ közelében hűtötte. Nem sok javulás lesz CLU-val sem.
Egy 10-12-14mm-es belső ármérőjű csövezés, LAING DDC / D5, Mo-Ra n, rajta 9*12cm venti, vagy bánom is én micsoda már érezhető javulást hozott volna. A kupaktalanításbeli delta pedig CPU feszültség függő is. Értelemszerűen 1,4V körül már jelentős különbséget tudtál volna kimérni, csak arra a mostani játékvíz alkalmatlan lenne.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
őstag
-
04ahgy
nagyúr
válasz odorgg #27469 üzenetére
Hmmm, két 12cm-es szimpla single radi és egy 24cm-es dupla single radi sorban, egy 290X-en? Ahol a dupla radiba megy a cső, ott a fekete nem tűnik túl vastagnak, lekorlátozhatja az áramlási sebességet.
- Milyen szivattyú keringet, és full 12V-ot kap-e?
- Mi a víz keringési iránya?
- A screenshotok készítése előtt kapott-e terhelést az a Hawaii is, vagy csak a CPU? Az utóbbi esetben soknak találom a hőfokot ezen a feszen. Mi lesz, ha a GPU is belepumpálja a maga 250W+ disszipációját a vízkörbe?Üdvözlöm a VGA VRM hűtési megoldását, az alaplapot azonban kifelejtetted! Biztos nem hűvösek a FET-ek és a tekercsek.
Szerk.: igen, kicsipapucsnak van igaza, a felső rész túl sötét volt, de valóban két szimpla single radi az is.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
windlord
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest