Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Csirkejozsi #8696 üzenetére
ha láttad volna a jobs demózását akkor tudnád
pl:képernyőelforgatás, az nagyon komoly -
Gabesz1019
senior tag
A Retina display-en és az erősebb procin, meg talán az előlapi kamerán sem lepődtem meg, na de hogy a hátlapra is raktak kamerát. Én amit még mindig hiányolok belőle az a GPS, kamera helyett jobban örültem volna neki, akkor tuti váltottam volna, de így nem.
Nem azt mondom, hogy így rossz lett, sőt... csak nekem ezek a funkciók nem érnek annyit, hogy váltsak. Ha a 8GB-os nálunk is ilyen árba lesz tuti, hogy fog menni.
-
xxman
senior tag
válasz
Csirkejozsi #8697 üzenetére
wifi (cydiával 3g is) regizni kell ennyi
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #8696 üzenetére
Egyébként a FaceTime tulajdonképp mi? Olyan, mint a Skype, csak ez az Apple saját videotelefonos app-je? És mit használ? WLAN-t (vagy iPhone-nál 3G-t is gondolom)?
És ingyenes? -
Csirkejozsi
tag
Azta de durva. Na ilyen Nano-ra nem gondoltam volna sosem.
Node ebbe mi a fenének a Multi Touch? Örülök, ha egy ujjal hozzáférek. És egyáltalán milyen opcióhoz lehet szükséges? -
xxman
senior tag
akkor a nano 100-150 is lehet nem?
-
Speccy
aktív tag
8, 32, 64 gigás verzióban lesz Ipod Touch4, és most úgy néz ki , hogy a 8 gigás nem lebutított változat lesz, mint a 3. gen-nél, én akkor majd olyat veszek. 229 USD a 8 gigás, kiváncsi vagyok itthon mennyi lesz, és hogy mikor lehet egyáltalán már kapni.
-
xxman
senior tag
erről nem nagyon hallottam még :/
-
xxman
senior tag
a nano tuti meglesz... ha a shuffle 50$ lesz akkor elképzelhető a nano (legkisebb kapacítás , alap szín (ami néha olcsóbb mint a szines) 200-250$ból -(karácsonyi leárazásra) ha igen megrendelem USAból... van h ingyé van a szállítás nem?
-
Zsé2003
aktív tag
Kijött akkor a 4.1 os?
-
peugeotmate
őstag
Meg annyi az indulóára, mint (ma este hétig) a 8 gigásé volt, szóval Nanot nem tudom ki fog venni, mivel még a világon rengeteg helyen van 2G/3G Touch 8 gigásan...
Gordiann
Jah a hátsó kameráról a korábbi hozzászólásomkor nem tudtam, így már bevallom, hogy tényleg változott. A Retina Displayről meg annyit, hogy haveromnak van egy szifon 4-e és a különbséget csak akkor veszed észre mikor egymás mellé teszed a kettőt. Tény hogy jobb, de nem annyival, hogy most emiatt váltsak, ennyi.
A proci erősítése viszont valóban jó dolog (mondjuk a kijelző azért nagyban használja...). -
Gordiann
őstag
válasz
peugeotmate #8684 üzenetére
Alig változott??
FaceTime (még ha nem is mindenki használja)
HD videofelvétel!!
retina kijelző!!!
baromi erős proci !!!És ezekkel rengeteg új lehetőség nyílik.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #8684 üzenetére
Nem tudom hova vékonyítják még, már ez is összetörik a góliát kezemben... A nano viszont érdekes lett, bát ilyen kis méretben nem látom értelmét az érintőkijelzőnek.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Gordiann #8683 üzenetére
Szerintem meg pont, hogy nem lesz olyan drasztikus az árcsökkenés a használtpiacon, mivel külsőre alig változott és inkább csak a 2G/3G 32 illetve 64 gigás verzióit lesz nehezebb eladni, mivel ugyanolyan áron van az új is mint eddig. Viszont 1G-t ezek után jó olcsón lehet majd kapni, az biztos!
Hangsúlyozom: szerintem. -
Gordiann
őstag
válasz
peugeotmate #8682 üzenetére
Arra is jó ez a frissítés, hogy mostantól eladhatatlan a 2G/3G 8gb iPod Touch normális áron.
Nem mintha el akarnám adni ... -
sagesz93
addikt
omg
a nano nagyon must have
zseniálisan k*rvajó lett. -
xxman
senior tag
ÚJ IPODOK!!!!!!
TOUCH Retina led face tima a4 chip.....
NANO (BEST ,TUTI MEGRENDEKEM) - Multitouch , majdnem shuffle meret......(WWOOOOOWWW)
SHUFFLE : olyan mint a 2G csak kisebb... -
C4mp3r
addikt
Na bemutatta steve az uj touch-ot, nem lepodtem meg, az amit vartam. Megkapta az iphone 4 hardveret es egy kamerat elore. Remelem az ios 4.1 visszahozza a 3.1.3 sebesseget es akkor tuti nem valtok egy ideig.
-
bkadar1
tag
3.1.3 alatt lehet beállítani a winterboard-al animált témákat? amúgy neketek melyikek a kedvenc témák?
-
cass
aktív tag
Képeket, hogy kell felrakni a touch-ra, mert én letöltöttem egyet és jpg-ben volt akkor azt nem vette észre, aztán jpeg-ben is letöltöttem és azt sem vette észre
-
bkadar1
tag
érdemes flash lejátszót keresni 2G táccsra? találtam egy ilyet: cloud browse de ez eléggé kókány megoldásnak tűnik.. próbálta valaki, vagy van valami más, jobb megoldás?
-
Hebehebe
tag
Hello!
Ipod touch-ban van gps valamelyik verzióban v csak az iphone ban van?
-
YOZ
tag
Köszi a válaszokat megpróbálom.
Remélem jó lesz. -
cass
aktív tag
Szia!
Teljesen igazad van, én is nehezen tanultam meg használni az itunes-t. Úgy kell, hogy fennt van egy kis ikon a "file" ikon, és azon belül a arra mész, hogy új mappa vagy fájl hozzáadása akkor beteszi a felső music mappába, de még csak az itunes-ben van bennt nem az ipodon. Aztán rámész az ipodnak az ikonjára, ott is van egy music mappa és ott kipipálod melyiket szeretnéd betenni, majd az apply-ra mész rá. Így kell a videókat, alkalmazásokat, képeket is.
Üdv. MSI52
-
YOZ
tag
Hello.
Nekem egy iphone 3gs van. Zenét felmásolom, de nem tudom hogyan lehet úgy hogy a könyvtárakat lássam. Olyan szétesett a zene része. Nekem legalábbis.
Hogyan kéne felmésolni hogy ne csak a zeneszámokat lássam. -
AlaBOSS
csendes tag
Üdv! Ha ipodon app store-ban a kategóriáknál be akartok menni az egyikbe, nektek is ezt írja ki: "your request could not be completed" ?
-
cass
aktív tag
Mondjátok csak, semmilyen programmal nem lehetséges az, hogy ha rákötöm gépre és azon van net akkor az itouch-on is legyen net!?
-
I'dex
csendes tag
Sziasztok
Itt egy jó kis oldal aki még nem ismerné
http://www.idwaneo.us/
Rengetek alkalmazást,játékot találtok itt I'touch-ra Iphone'ra és IpadraÉrdemes megnézni
-
vigtory
csendes tag
Lenne egy kérdésem
Vettem egy ipod touchot még májusban és nem is volt semmi baja de amikor frissítettem a szoftverét mert megjelent valami új szoftver az itunes-on asszem a 4.0 ás akkor ha feltöltöttem pár nap alatt fullra lemerült még akkor is ha nem volt használva.Valaki tudja miért teszi ezt és hogy mit csináljak vele?
-
Zsom!
tag
Sziasztok!
Mivel eladom a Touch-t ezért le szerettem volna mindent szedni róla, ezért a Beállításokban szépen rányomtam a Visszaállításra (? úgy emlékszem ez a neve) és egész éjszaka alatt csak nem lett kész, csak az apple logó látszik, meg a kis köröcske ami "forog" .
Mit kéne most csinálnom? -
Csapi007
veterán
válasz
dudika10 #8646 üzenetére
Hy
Alapvetoen a JB folyamatarol es a hozza kapcsolodo warezrol nem szabad beszelni, ami szerintem ertheto es betarthato.
Tehat JB-s progikrol, tweakekrol siman lehet.
Ha valakinek olyan kerdese lenne ami belesik az emlitett kategoriaba, az keressen meg egy szimpatikus forumtarsat privatban. -
dudika10
veterán
Tudom, hogy nem csak arra jó, értem az érveket mellette és ellene is.
A moderátorok/házigazdák úgy látták, hogy JB túl gyakran vonzza maga után a warezt és ezért úgy döntöttek, hogy egyszerűbb és kényelmesebb megoldás tiltani mint foylamatosan törölni a warez hozzászólásokat.
Ráadásul az (volt) Apple hivatalos álláspontja is az, hogy no JB, érthető, hogy nem mennek ezzel szemben az oldal üzemeltetői.
Na de engem feleslegesen győztök meg. -
bkadar1
tag
válasz
dudika10 #8641 üzenetére
köszi, így tiszta a kép. Az tény, hogy nem nagyon van olyan aki JB-zik és közben nem próbál ki egy-két törött appot. De aki nem JB-zik csak épp nem a legálisan birtokolt CD-ről másolt zenét hallgatja az is=lop, csak legfeljebb nem az apple-tól. Nyilván valahol meg kell húzni a határt a no warez pedig még pont ésszerűnek tűnik, de a no JB már necces sztem. Ti. a konyhakésről se tilos beszélni pedig azzal ölni is lehet, ami meg aztán mindenhol illegális
-
dudika10
veterán
"NEM feltétlenül"
Az esetek többségében pedig szerintem a tört programok miatt JB-znek az emberek.
Persze, vannak olyan programok amiket nem támogat a gyártó és ahhoz jó a JB, de legyen itt állandóan egy moderátor, hogy törölje az ide nem illő hozzászólásokat?"Az új szabályozás felülírja az Apple döntését, mely az 1998-as szerzői jogi törvényre (Digital Millenium Copyright Act – DMCA) hivatkozva megtiltotta a törést, azzal érvelve, hogy a felhasználónak be kell tartania a gyártó ilyen irányú előírásait."
Amerikában már hoztak olyan szabályozást ami legálissá teszi a JB-t egyes esetekben, nem tudom, hogy Mo-n milyen szabályozások vannak, de mivel a fórum magánterület azt tiltanak rajta a Házigazdák amit szeretnének. Ha még nem történt meg akkor meg kell kérdezni a moderátorokat, hogy lehet-e engedélyezni a JB-t itt.
Nincs sok esélye szerintem, kényelmesebb így.Jah és olvass vissza pár hozzászólást, egyből tört játékok kerültek szóba a JB mellett.
-
dudika10
veterán
válasz
bkadar1 #8640 üzenetére
Nem feltétlenül kell magyar jogszabályra gondolni.
A fórum alapelve, hogy nincs warez.
Ha valaki JB-zik az azért teszi, hogy a tört programokat rá tudja rakni a készülékre, ez warez.
Pontosabban régen ez volt a hivatalos Apple álláspont és ezért így került be a topikba is.
Most már lehet JB-zni Amerikában ha jól tudom egyes kivételes esetekben, de tört programot telepíteni (=lopni) még mindig tilos ott is.
Nincs értelme beszélni a JB-ről ugyanis az esetek túlnyomó többségében beleesik a warez kategóriába. -
ent
őstag
válasz
peugeotmate #8634 üzenetére
De hüle vagyok, nem telefont szerettem volna írni, hanem iKészüléket. Az iphone-nál tudom. Ezer bocs.
Na de ennek a fényében válasz vané? -
ent
őstag
Hi. Lehet begin kérdés de hátha van ilyen: hogy lehet visszaállítani telefont olyan helyzetbe mintha gyárból hoztm volna ki. Tehát aktiválás kérdésig? Van ilyen egyáltalán? thx
-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv! Tegnap meghozták az új 3.gen 32 gigás touchomat.
Máris lenne egy kérdésem:
Miért van az, ha a géphez csatlakoztatom a touchot, minden alkalommal kiírja h. backing up ipod, és kegyetlen sokáig tart mire végig ér a csík. Nem hinném, hogy ez normális. Találkozott valaki ezzel? Van rá megoldás?
Köszi előre is!
ui.: legújabb itunes van fenn.
-
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate #8627 üzenetére
Énis zoknival használom és nagyon bejött
-
Mukorka
addikt
Hello!
Vettem használtan egy 3.gen 32 Gb-s Ipod Touchot.
Volt rajta 3.1.3 szoftver, meg más is.
Viszont én bizonyos okoból a 4.0 szoftvert szerettem volna feltenni rá manuálisan. nem pedig a 4.02-őt.
Nem engedte se 3.1.3 ról 4.0-ra , se 4.02-ről 4.0-ra frissíteni.
Egyelőre 4.02 van rajta, de nekem Bizonyos okoból 4.0 kéne, van esetleg valami megoldás hogy ezt feltehessem, vagy várnom kell addig amíg a 4.02 is megfelel már nekem?Köszi a választ előre is
Üdv
-
-
ent
őstag
-
ent
őstag
FIGYELEM!!! #1 hsz.:
"A topic alapszabálya és leggyakrabban felmerülő kérdései
ALAPSZABÁLY: A topicban a mai naptól fogva (2009. június 30.) tiltott téma a jailbreak, valamint minden ezekkel kapcsolatos dolog említése, legyen szó linkekről vagy eljárásokról — programok említése megengedett, de azok felrakásának módjáról írni már tiltott.
Bocha" -
-
xxman
senior tag
válasz
bkadar1 #8618 üzenetére
igen én rohadt sokat kitörölgettem és gyorsabb lett!
A másik kollega aki játékot keres annak privátban tudok küldeni 2olyan oldalt ahol minden fenn van____
én amúgy nem értem hogy a JB miért tilos téma... hiszen JB nélkül hiba sincs nagyjából , sőt szinte semmi kérdés sincs...
-
bkadar1
tag
ja és az ilyen zokni-tokokkal van valakinek tapasztalata? olcsó nagyon de mennyire véd & nem porolja+szöszöli össze a portokat, kijelzőt???
-
bkadar1
tag
töltő téma: nekem teljesen jól működik a fél amperes, bár biztos gyorsabban feltöltené az egészes
a lebeszélés kb annyi volt h "ipodokhoz ezt szoktuk adni az ezrest inkább a nagyobb pda-khoz veszik, meg különbenis az USB is csak 500-at tölt" én úgy tudtam a genuine apple is 1 amperes de már fáradt voltam nekiállni gondolkodni meg érvelni inkább elhoztam ezt. Egyelőre nincs vele bajom max veszek egy ezrest is legközelepp ezt meg meghagyom "utazósnak"
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #8611 üzenetére
Az egyiknel ott van az antenna, a masik meg egy adapter, hogy mondjuk egy hangszorohoz tudd csatlakoztatni, mert igy tobb fajta keszulekkel lesz kompatibilis...
-
horvathati
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem ez a 2 mi? -
xxman
senior tag
szifonon értelmesebb , könnyebb jókis magyar cikk van a démonokról
Démön űzés -
cass
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ezt a játékot honnan tudnám leszedni?
Sketch Nation ShooterÉn nem találtam a piratebay-on sem
Üdv. MSI52
-
Úgy tűnik elkezdi megnyitni a fájlt lementés helyett... Nézd meg másik böngészővel, vagy még egyszerűbb, ha jobbkattolsz erre a közvetlen linkre
-
Érdekes, én azonnal megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest