Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkadar1
tag
Sziasztok, rég jártam erre

Van egy 32 gigás 4g touch-om 5.0.1. JB azt hiszem, mostanában sleepelve nagyon eszi az akksit, 5-10%-ot egy nap. Mi okzhatja ezt, valami app lóg a wifin, vagy az akksi betegedett meg???

-
bkadar1
tag
nekem is 5-ös iOS-el + JB-vel fut a 4 gen touch, néha tapasztaltam kisebb kihagyásokat (nem reagál egy érintésre), de kidobálásokat még nem. A tweakekkel nagyon óvatosan kell bánni csak azt szabad fenthagyni ami tényleg kell, és akkor nem különösebben problémás.
Amúgy vannak újabb 5.1 tapasztalatok?
-
bkadar1
tag
Ide is kirakom, hátha érdekel valakit: Eladó Ipod Touch 2gen 8GB

-
bkadar1
tag
Skacok, most tényleg mit nem értetek ezen? Nem a 8 hanem a 32 gigásat kértem, itt van a kezemben 300 dodóból, itthon meg a legszuttyabb webshopban is 80e felett van, az appstore pedig igazi horror 96eFt.

-
bkadar1
tag
Sziasztok!
USA-ból behozott Touch-ról tudtok valamit, ugyanaz, mint amit itt árulnak, vagy esetleg van vele extra szívás? Pofátlanul olcsóbbak (8GB 200$ 32GB 300$ de Amazonon még olcsóbb).
-
-
bkadar1
tag
válasz
l!nk87
üzenetére
Na ez tök jó, én pont most akarom 3.1.3-ról 4.2.1-re felrakni, mert az új appok közül már semmi nem megy rajta, mindenhez 4-es iOS kell. Miben nyilvánul meg nálad ez az elviselhetetlen belassulás, ami miatt vissza akarsz váltani?
Amúgy SHSH nélkül tudtommal nem lehet, szerintem más módokat keress a gyorsításra.
És ha van egy kis időd próbáld ki nekem légyszives, hogy ez mennyire élvezhetően megy 2g-n. Köszi&Üdv -
bkadar1
tag
válasz
bkadar1
üzenetére
Na tegnap este fel is dobtam, igaz erre a konfigra a legrégebbi verzió ment csak fel. Komolyan könnyeket csalt a szemembe, amikor megláttam a dos-os Norton Commandert az ipodon

A vas azonban nagyon gyenge hozzá, komoly szaggatás nélküli proggit nem igazán sikerült találnom, és menteni se tudtam, valszeg valami jogokat kell még a mappán állítani. Jó lenne ha valaki feldobná egy 4g-s ipodra és beszámolna az élményekről, mert ha szépen fut rajta pl. a Golden Axe akkor már csak emiatt is biztosan vas csere lesz belőle
Ha meg a Heroes I-et is elviszi akkor az über orgazmatron!!!Ja és a fejlesztő összedobott egy kis retro Dos játék csomagot is AppStore-ba, belinkelem hátha valakit érdekel [Amulea]
Píß!
-
bkadar1
tag
Sziasztok, jó rég jártam erre
van egy 2g-s 8gb-s touchom 3.1.3-al megy. Találtam nemrég egy érdekes dolgot: DosPad
Ez egy dosbox emulátor, azt írják, hogy a legújabb verziója csak 4.2-vel megy de a korábbiak esetleg elmennek 3.x-el is (csak azokat már nem lehet cydiából telepíteni manuálisan kell), próbálta már valaki, érdemes lehet szenvedni vele?Amúgyis nagyon gondolkozom, hogy upgradelni kellene (4.2.1-ig lehet, vagy meddig?) mert egyre több app nem hajlandó 3.x-en futni. Na ennek a menete mi, itunesból upgrade utána redsnow és mindent előről rakni?
Köszi a válaszokat!

-
bkadar1
tag
nekem is szilikon tok van rajta ráadásul fehér, de nekem meg így tetszik!

-
bkadar1
tag
Most ezt jól vágom, hogy csinálok egy "blogot" bepastelek valami baromságot pl wikipediáról és máris én vagyok a király???

-
bkadar1
tag
Nekem is volt egy ilyen érdekes élményem, hogy az otthoni wifivel tökéletesen pörg a net, de amikor máshol próbáltam használni iszonyatosan akadozott a safari is cydia youtube stb. legtöbbszört be se tudta tölteni az adott oldalt vagy csak több perc után. Ugyanazon a wifin ugyanekkor notebookkal tökéletesen jön a net! Néztem a router beállításait is de nem találtam semmit ami ezt okozhatná. Mire lehet ilyen finnyás az iPod???
-
bkadar1
tag
A Samsung csak addig néz ki jól, amig a katalógusban olvasgatod a spec-eket. Ha egyszer elkezded használni meglátszik, hogy hova tűnt az a 100k forint. Az "okos" telefon kikapcsol magától, nem jelzi a hívást, az érintőképernyőnek rossz az érzékenysége, nehéz gépelni, kocsiban akár egy hívás kezdeményezés is nagyon nehéz stb. Amennyivel olcsóbb annyival ***abb is, de ha valakinek csak erre fussa akkor persze lel lehet vele is szenvedni. Hogy ne legyek teljesen off: ezért jó kombó szerintem a hagyományos teló+táccs: mind a kettő tökéletesen tudja amire szánták, és feléből kijön mint a smartphone. Meg tényleg sűrűn vannak helyek ahol nem okos 200k-s telefonnal villogni.
-
bkadar1
tag
-
bkadar1
tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
én meg arra gondolok, hogy akkor 4.1 van már rajta amivel bizonyos dolgokat még nem lehet megtenni, ezért sem érdemes kapkodni utána

-
bkadar1
tag
3.1.3 alatt lehet beállítani a winterboard-al animált témákat? amúgy neketek melyikek a kedvenc témák?
-
bkadar1
tag
érdemes flash lejátszót keresni 2G táccsra? találtam egy ilyet: cloud browse de ez eléggé kókány megoldásnak tűnik.. próbálta valaki, vagy van valami más, jobb megoldás?
-
bkadar1
tag
válasz
dudika10
üzenetére
köszi, így tiszta a kép. Az tény, hogy nem nagyon van olyan aki JB-zik és közben nem próbál ki egy-két törött appot. De aki nem JB-zik csak épp nem a legálisan birtokolt CD-ről másolt zenét hallgatja az is=lop, csak legfeljebb nem az apple-tól. Nyilván valahol meg kell húzni a határt a no warez pedig még pont ésszerűnek tűnik, de a no JB már necces sztem. Ti. a konyhakésről se tilos beszélni pedig azzal ölni is lehet, ami meg aztán mindenhol illegális
-
-
bkadar1
tag
ja és az ilyen zokni-tokokkal van valakinek tapasztalata? olcsó nagyon de mennyire véd & nem porolja+szöszöli össze a portokat, kijelzőt???

-
bkadar1
tag
töltő téma: nekem teljesen jól működik a fél amperes, bár biztos gyorsabban feltöltené az egészes
a lebeszélés kb annyi volt h "ipodokhoz ezt szoktuk adni az ezrest inkább a nagyobb pda-khoz veszik, meg különbenis az USB is csak 500-at tölt" én úgy tudtam a genuine apple is 1 amperes de már fáradt voltam nekiállni gondolkodni meg érvelni inkább elhoztam ezt. Egyelőre nincs vele bajom max veszek egy ezrest is legközelepp ezt meg meghagyom "utazósnak" -
bkadar1
tag
találtam egy jó cikket arról, hogy melyik háttérben futó demon kb. mit csinál és melyek azok amiket biztonsággal lehet kiiktatni (pl. csak iphone-hoz hasznos cuccok), hogy egy kicsit több memóriához jussunk + gyorsuljunk. Még nem próbáltam ki de ha valakinek van vállalkozó szelleme: [link]
-
bkadar1
tag
válasz
Mukorka
üzenetére
nézd meg a hátulján a modellszámot:
"The iPod touch (3rd generation) can be distinguished from iPod touch (2nd generation) by looking at the back of the device. In the text below the engraving, look for the model number. iPod touch (2nd generation) is model A1288, and iPod touch (3rd generation) is model A1318"
-
bkadar1
tag
vettem ma mp3plazaban:
-fehér szilikon tokot, nagyon jól passzol rá, szép és minden gomb jól kezelhető
-töltőt először 1000mA-st akartam de aztán rábeszéltek az 500-asra. Jól tölt.
-védőfólia: méretre vágtam ráraktam majd elszörnyülködtem leszedtem és kidobtam. kifejezetten rondán nézett ki rajta és pont a gyönyörű kijelzőjét csúfítja el. igaz aki mindennap hurcibálja annak lehet hogy kell de én inkább anélkül használom és vigyázok
-
bkadar1
tag
[link] Iphone-osoknak szívás de ha jól értem a touch-okat nem érinti. Meg lehet hogy kis hazánkba nem is fog elérni ez az "újítás"
-
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Jó mind1 végülis ha bekuytul jöhet a 4.0 azt annyi. Ha fejreáll legalább tudom mitől lehet.
-
bkadar1
tag
"...de ez nem jellemző , inkább az hogy a cydia adja meg magát" ha badarság annál jobb... igazából reméltem, hogy az Ios nem úgy működik minta windows, hogy idővel teleszemeteli magát (pl. a registry) és instabillá válik, x időközönként célszerű újratelepíteni.
Persze van ellenpélda is, a genuine XP home a dell notimon már vagy 5 éve fut és talán még sose fagyot -
bkadar1
tag
azért remélem ezt még nem tilos belinkelni
[link] -
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
a JBme nem műkszik, 5x próbáltam, de mindig kifagy, újraindult és nincs cydia ikon + a jbme is azt írja h oops nem sikerült... , amit a redsnowról írtál az nem a legjobb, legyen a következő, spirit?
-
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hi, köszi a segítséget, akkor ez lesz belőle, majd leírom a tapasztalatokat
A hirdetés azzal a képpel fut amit itt korábban belinkeltek, szöveg:
"Apple Ipod Touch
8GB, A készülékkel játszhatsz, zenét hallgathatsz, filmet nézhetsz, alkalmazásokat futtathatsz. Az internethez és az emailjeidhez is hozzáférhetsz."
Aug13-17ig fut hivatalosan a fogarasi tescoban -
bkadar1
tag
ja és még annyi, hogy már látom a JB-t én sem úszom meg, csak próbálom kitalálni mi a leg fájdalommentesebb, ezzel próbálkozott már valaki? [link]
-
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
nekem megvan otthon az újság, este beírom a megfogalmazást
-
bkadar1
tag
az ipod touch-nak hálózati töltőnek bármelyik USB-s hálózati töltő megfelel, vagy csak gyárit érdemes venni?
-
-
bkadar1
tag
Én tegnap vettem hirtelen felindulásból a tecsós akcijósból, az ára igaz, genuine de csak 2. gen. Ennek megfelelően 3.xx sw wan rajta, próbáltam az itunessal frissíteni, de connection time out miatt nem sikerült, bár ahogy olvasom mindenki downgradelni akar uh lehet hogy ez inkább mázli?

Amúgy (még) fogalmam sincs h igazán mire jó ez a kütyü zenehallgatás meg safarizáson kívül, de ha már ezeket hibátlanul teszi (úgy tűnik igen) akkor megérte. Ha valaki talál egy jó bőrtokbeszerző helyet ossza meg pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha meg a Heroes I-et is elviszi akkor az über orgazmatron!!!