Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendikeee11
tag
Megvettem az iPodot eddig minden OK. Nagyon tetszik. Viszont kérdeznék valamit.:
Jailbreakeltem. Feltettem cydiából a MobileInstallation cracket, feltettem egy ingyenes appot, és mostmár töltöttem tört appokat (játékokat) az apptrackerről amiket betettem az iTunes-ba és onnan rátettem az iPodra. Ugye ígykell ezt csinálni és nemkell fizetnem vagy valami? Vagy elvileg ha valamit nemjól csináltam fel se rakja rá vagy el se indul? mert nekem minden oké, rendesen futnak a tört dolgok.
Légyszi válaszoljatok mert nem akarok fizetni..
-
Bagan
aktív tag
sziasztok!
Valamilyen alkalmazással nem lehet a Wifit állandóan bekapcsolva hagyni? Van amikor nem legerősebb a jel, és akkor nem akar felcsatlakozni, illetve nem is látom routert. De hogyha közelebb megyek, felcsatlakozok, majd messzebre megyek, ahol amúgy már nem találná meg a routert, ott stabil marad, magától nem szakad meg.... csak akkor ha nem nyomkodom ugyebár, de újra nem csatlakozik megint fel, mert nem látja.
ötlet?:/ -
Gabesz1019
senior tag
Stifler93
xxmanKöszi a válaszokat. Kipróbálom ezeket.
-
xxman
senior tag
bocs az offért … de ez szerintem fontos sokaknak … megszüntt az install0us nekem tegnaap még működött (azt urta az oldal h 2.án szűnik meg de nekem ma nem ment)nem nyitotta meg a homepaget… ok cydia reinstall… nem jő a hackulo repo mondom WTF? :S:S:SS:S:
akkor marad a sinful de ott már a 2.5 van… mondom nem gáz… letöltöm ami kell le is jön dicséérem mien jó erre not valid IPA… wtf? ez nem tudja kibontani a zipet pedigt csak abba lehet leszedni , jo akko xsellize repo , o ott a legfrisseb a 2.5.2 ki is van irva erre h the end , méggyorsabb mégjobb de ez ne unzip … :S :S :S
felcsesz… -
xxman
senior tag
best (multiplayer) app is the tap tap revenges!!(1,2,3,gaga,metalica stb)
-
Stifler93
tag
válasz
Gabesz1019 #7089 üzenetére
Ja, szoktam multizni, sztem a legjobb multis játék a Modern Combat: Sandstorm, de szoktam még mások ellen amőbázni, unozni, és autós játékokat is játszani (pl: GT Racing)
-
Gabesz1019
senior tag
Szokott valaki neten játszani touch-al? Pl.: valamilyen autós játékkal vagy valami mással?
-
Bling95
őstag
tegnap majdnem széttörtem a tácscot. véletlenül fülhallgatóval együtt kirántottam a zsebemből, ott himbálózott egy méter magasan. hál istennek a fülhallgató elég masszívan van a csatlakozójában és megtartotta, de úgyis a szívbajt kaptam
-
Csapi007
veterán
válasz
pull_the_ham #7072 üzenetére
Hy
Én is Discover-t ajánlom, (vagy ott van még a Dropbox), illetve bármelyik ilyenféle alkalmazás.
Tudtommal nem lehet ez ellen mit tenni.Bár Dropbox-al te nem érsz sokat.
-
válasz
pull_the_ham #7072 üzenetére
Ingyen is meg lehet oldani - ott a Discover például.
Az iPaden meg a CloudReaders, de nem tudok arról, hogy lenne iPhone verziója. -
pull_the_ham
csendes tag
válasz
Csapi007 #7070 üzenetére
mert így elég pocsék a minőség, ha csak egy kicsit is ráközelítek a képre. mivel elég gyakran használom a funkciót (főleg képregény olvasásra) ezért így nem túl jó, hogy amikor felnagyítom a képet, akkor a szöveg helyett csak egy masszát látok. tudom-tudom, vannak képregény nézegető alkalmazások, de azokban egyrészt nem az van amit én akarok, másrészt fizetni sem szándékozom csak ezért.
-
Chosen
addikt
válasz
Gabesz1019 #7067 üzenetére
Elég érdekesnek látszik, de azért megnézem majd
Csapi007: már fennt volt a telómon, ha nem szól, lehet meg se nyitom.
Mivel teszek jobbbat az akksinak? Ha:
1.Amikor játszok töltőre teszem, így ~100%-on lesz , és nem merül le a játék miatt
2.Játszom, lemerítem ~10-20%-ra aztán feltöltöm maxra.
Fontos a kérdés, mivel rengeteget játszom rajta. -
Csapi007
veterán
válasz
pull_the_ham #7069 üzenetére
Hy
iTunes konvertálja le. Miért kéne ellene bármit is tenni? -
pull_the_ham
csendes tag
helló!
nemrég vettem egy ipod touch-ot és észrevettem hogy az eszközre feltöltött képek minőségét vagy az itunes vagy maga a cucc lekonvertálja. ez ellen lehet tenni valamit?
-
Gabesz1019
senior tag
Van. Csak hörcsög helyett majommal kell menni.
Super Monkey Ball -
Chosen
addikt
iTouch-ra van egyébként ilyen Hamsterball-szerű játék? Gurulsz vmi golyóval, amivel el kell jutni a célba.
-
maathe
senior tag
Szifon-ról leszedtem a %-os akku kijelzőt, bossprefs-ben is bekapcsoltam de nem működik, ha jól emlékszem még valahol be kell kapcsolni de nem találtam sehol, valaki tudna ebben segíteni?
-
xxman
senior tag
Zzozz bocs , nem menozes akart lenni , ezzel kimenozne?
am
tudtátok h spiritet használtok akkor ugrik egyet a naptár (napot) -
Chosen
addikt
válasz
ZozzHUN #7054 üzenetére
Igen
Komolyra fordítva a szót, a touch túl vékony nekem, és a sima fém hátlap miatt csúszkál is a kezemben, ezért kellene valamilyen tok.Korábban vált már Griffin iClrear-em, de az annyira vastag volt, hogy a virtuális D-Pad-et alig értem el. Utána volt Case-Mate Vroom-om is, de az eléggé gyűjtötte a koszt, +most hogy eladtam már nem is nagyon kapható itthon.
-
Chosen
addikt
Elnézést, hogy belezavarok a JB topikban, de visszatérve a topik eredeti témájához tudnátok ajánlani egy 2G 16GB-os touch-hoz egy tokot játékra?
-
xxman
senior tag
szerintem hardveres gondok ne lennének max néhány lefagyás de lényegess lassulás nem lenne szerintem de most nem ez a lényeg.
Steve jobs is megerősitette h amikor kijön a 4.0 final akkor megszünik a kompatibilitás a régebbi almákkal : az uj alkalmazásokba belelesz irva h 2g restricted és nem azért mert only for 4.0 , meg h hardver... ez üzlet nekik...meg én sose éreztem a hardveres panaszokat amik midnenhol olvashatoak...
1g 8gb (touch) 2g 4gb Phonem van egyik se fagyott illetve lassul be még komolyabban pedig jbzve vannak van h MSN+Safari+Zene , olyankor is még 8mb ram marad és akkor se lassúl
azon kivűl az én 2gm hozza a 3g szintet : haverom 3gje NoJb én 2G Jb összehasonlitottuk és 2masodperces különbségen kivűl több még nem volt csak bekapcsolásnál de ott jó nagy (6masodperc) -
Davey7
senior tag
Most kipróbáltam sync-elés előtt ezt a convert AAC opciót... Jó ez nekem?
Az oké,hogy az AAC jobb mint az MP3,de akkor is ha esetleg az MP3 192 vagy 320 kbps? Vagy mégis mire jó? -
powerup2
addikt
Milyen háttér beállitásokat nem lehet majd a 8 gigásan megcsinálni ez olyan gáz ha ilyeneket megcsinál az apple miért ne birná el ?
-
Kommy
veterán
válasz
bendikeee11 #7030 üzenetére
Ne aggódj ha 8 GB-osról van szó akkor a 3g-sre se lehet majd mivel hardverileg teljesen azonosak. csak a 32/64GB-os változat kapta meg az új hardvert. Vagyis már júniusban lesznek olyan dolgok amik nem fognak működni (nem lesz engedélyezve) , mint például a multitask, vagy akár a háttér beállítás.
-
maathe
senior tag
Feltettem a 3.1.3-as OS-t, JB-ztem ezzel az új cuccal, minden maradt az iPodon de a Winterboard eltűnt, Cydia-val le akartam szedni de nem nagyon sikerült, ekkor toltam egy Restore-t de most fogalmam sincs hogy honnan szedjem le a Cydia-t, valaki tudna adni egy linket?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
bendikeee11 #7026 üzenetére
Amelyik olcsóbb
-
Csapi007
veterán
válasz
bendikeee11 #7026 üzenetére
Hy
Én azt mondonám hogy mint hardver mint szoftver (JB) szempontjából tök mind1 melyiket veszed. -
bendikeee11
tag
Na holnap veszem a Touch-ot. Szóval akkor 2G 8gb vagy 3G 8gb? Most már melyiket érdemesebb ha jön a Spirit jailbreak.? Vagy az nem számít ezeknél?
-
ZozzHUN
addikt
Most vettem egy Holux GPSlim 236-ot, és roqyBT-vel és iGo-val tökéletesen fut, csak zabálja az aksit!
-
Cyrin
addikt
a flac-ot lejátsza az iPod???
-
alonsofan
tag
válasz
powerup2 #7019 üzenetére
Programokat előbb linkeltem be: http://app-store.appspot.com/
Vagy letöltöd az iTunes-t és azon belül Store.Nekem nanom van, de touchot akarok, én speciál mezei mp3-akat tenni az iPodomra. Kevesebb helyet foglal, igaz nem olyan jó a hangminősége, mint 1 flac formátumúnak, de nekem ez is bőven jó.
Flac-et torrentről tudsz letölteni. Vagy szerzel 1 progit amivel mp3-at tudsz átalakítani flac-é. -
powerup2
addikt
Amugy ape meg flac formátumu zenéket honnan lehet leszedni már ahol ilyenből sok van pl torrentes oldal vagy kereső mert gondolom ti is minőségi zeneformátumokat tesztek rá.
-
powerup2
addikt
Én is most szeretnék venni de nemtudom milyet vegyek hogy 8 gigásat vagy 32-set mert nekem zene halgatásra kéne meg legfeljebb klippeket tennék rá . Amugy milyen programok léteznek a touchoz amiket fel lehet rá tenni mert láttam ilyen időjárást mutató programot de még milyenek vannak ami értelmes dolog.
-
kriSii
csendes tag
Itt megtudod nézni az árakat!
http://www.apple.com/it/A 8GB-os verzió 194 euró ... kb. 51-52 ezer forint ... annyival nem olcsóbb!
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! nyáron megyek ki olaszba nem tudjátok hogy ott milyen árban vannak az ipod touchok ott olcsóbbak v drágábbak, megéri ott megvenni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kis pénz kis foci
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest