- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrazsolt
csendes tag
Köszönöm, hogy kipróbáltad!
Meg fogom nézni mindenképpen rendes szerszámmal is, de a gondom főként az, hogy ha úgy állítom be, hogy a kijelzőn 0°-ot mutasson a mérce, akkor a touch már kissé jobbra van fordítva.
Ez pedig eléggé zavaró. A hiba jobban kijön, ha vízszintesen tartom és a home gomb jobb kéz felől van. /ha átfordítom, akkor nem olyan nagy az eltérés. Csak ugyebár az NFS és az Asphalt csak az egyik irányba fordulva működik. De nem is a játékokról van itt szó, hanem inkább arról, hogy jól működik é vagy nem./
A Bostitich stanlei nevű hasonló programban két mozdulattal be lehet kalibrálni a girosz-(sz)enzort. /letesz, gomb megnyom, átfordít, gomb megnyom. Az igazi vízmértékeket is ilyen módszerrel ellenőrzik. (mármint átfordítással)/ Így magától kiküszöböli a program az eltérést.
Az egész készülékkel ezt nem lehet valahogy alapértelmezetten megtenni? -
djalczo
csendes tag
ja és,ami fent van api azt letörli ha ujat akarok feltenni...
-
djalczo
csendes tag
Sziasztok,régota egy nagy gondal küzdök :S
Windows 7et használol, 3g ipod touchom van,és a probléma az hogy amikor itt gépen ugy behuzom az alkalmazást és apply,akkor tölt egy picit,és nem teszi fel,de ha mondjuk találok 3G és ott töltöm le,akkor felteszi,megtudja mondani valaki mi a baja a oprendszerrel?
Üdv : Lacza
-
Speccy
aktív tag
válasz
petrazsolt #7295 üzenetére
Letöltöttem, nálam 0 és 1 fok között imbolygott balra.. szerintem próbáld ki igazi vízmérővel, lehet hogy nem teljesen vízszintes a felület ahol méred.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
peugeotmate #7294 üzenetére
Hát többet tényleg nem igazán tudok tenni
-
petrazsolt
csendes tag
Üdv. Mindenkinek! A következő problémával fordulok Hozzátok:
8GB-os touchnál autós játékok közben azt figyeltem meg, hogy ha vízszintesen tartom a készüléket, az autó kis mértékben balra tart. Nem vészesen, csak annyira, hogy felfigyeltem rá..
Leteszteltem a dolgot EZZEL a Store-ből ingyenesen letölthető kellemes kis vízmérték programmal /ugyanezt tudja még pl. iHandy Level, BlevelFree, Spirit Level/, és valóban, ha 0°-ra állítom, a touchot már ferdén kell tartom, és ha vízszintesre teszem, 2-3°-ot mutat abba az irányba, amerre éreztem is.A kérésem az lenne, hogy tennétek egy próbát Ti is valamelyik programmal, érdekelne, hogy ez gyártási sajátosság, vagy egyedi hiba.
Utóbbi esetben nyilván szoftveresen korrigálható, tehát azt is kérdezném, tud e valaki megoldást a szenzor beállítására, kalibrálására. ( pl. szervízmenü vagy hasonlók...)Előre is köszönöm a válaszokat!
Zsolt
-
peugeotmate
őstag
válasz
PredatorNo1 #7293 üzenetére
Figyelj: törődj bele, hogy a 2. és "3." generációs 8 gigás verzió tök ugyanolyan, csak annyiban különböznek, hogy a "3. gen.re" újabb szoftvert raknak, ennyi!
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #7290 üzenetére
töltésnél asszem az akksi , játéknál (2óra utám) meg maga a proci de téll nem vészes ki lehet bírni?
-
xxman
senior tag
ha még mindig kell kép , igy néz ki a gyári töltő , bár kép nélkül is tzdhatod mert rá van irva az aljára az eredetinek h made by apple meg desigbned by apple... dumák
-
válasz
PredatorNo1 #7284 üzenetére
Félreértetted...
A 32/64 GB-os alatt van ez a szöveg, és azt jelenti, hogy "azon túl, amit a 8 GB-os tud, ez még gyorsabb/szebb/jobb". Tehát ez nem a 8-asra vonatkozik, egyébként elég egyértelműen.
Wikipédiát nézted már? Természetesen az angolt.
-
PredatorNo1
aktív tag
Hi
Felmentem az apple honlapra, ott az ipodok összehasonlításánál külön van szedve hogy 8gigás, meg 32 és 64, utóbbihoz az van írva, hogy "A 8 GB-os modell eddigi kiváló szolgáltatásai mellett még jobb teljesítményt, szebb grafikát és hangvezérlést nyújt az új iPod touch."
Ez valóban arra utal, hogy az gyorsabb.
Egyébként nincs, egy részletes műszaki leírás ezekről a touchokról? A honalpon is csak általánosan írják: Csúcs-szuper, nagyon szép képe van stb., engem pedig egy táblázat érdekelne részletes műszaki adatokkal. Van ilyen valahol?ÜDv
-
válasz
PredatorNo1 #7282 üzenetére
Én egyetlen ilyen helyről tudok, a szifon kommentelői között volt egy okos aki ezt állította, de máshol még nem futottam össze ezzel az állítással.
-
Speccy
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #7275 üzenetére
Csak a 32GB, ill. 64GB-s verziók az igazi 3. generációs készülékek, a 8GB-s 3. generációs az ugyanaz mint a 2. generáció, csak softwaresen más. Az igazi 3. generációs Touchokban új CPU, GPU, és 2x annyi ram van (256 MB)
-
PredatorNo1
aktív tag
Azért érdekelne mi a tapasztalat, készenlétben hagyom 3-4 napig és semmit nem merül?
Kinek hogy bírja?ÜDv
-
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1 #7276 üzenetére
Az itunesban az ipod touch résznél a summary menüpont alatt a "manually manage..." -ot kell bepipálni.
A 2gen vs 3gen re én is kiváncsi lennék amugy mert én sem tudom az enyémről biztosra....
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csapi007 #7274 üzenetére
Hi
Ez akkor elég érdekes. A hátulján az van, hogy Model A1288 tehát ahogy írtad ez 2. generációsnak felel meg.
A settingsbe modell pedig MC vel kezdődik ami meg 3. generációs?Ilyenkor mi van ?
Van ez a kereső felület, ha balra húzom a főmenüt, azt ki tudom kapcsolni valahogy, mert idegesít
Köszi
-
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #7272 üzenetére
"The iPod touch (3rd generation) can be distinguished from iPod touch (2nd generation) by looking at the back of the device. In the text below the engraving, look for the model number. iPod touch (2nd generation) is model A1288, and iPod touch (3rd generation) is model A1318."
A gyari tolto 1A-es de ettol meg valoszinu a tied is tolteni fogja csak lassabban.
Igen mindig keszenletben, hasznalattol fugg, de keszenletben alig fogyaszt. -
Gabesz1019
senior tag
válasz
PredatorNo1 #7272 üzenetére
Settings - General - About - Model.
Ha a Model után MC-vel kezdődik akkor 3.gen.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
peugeotmate #7256 üzenetére
Touchról válaszoltam már csak valahol elakadt az éterben.
Szóval csak annyit tudok, amit az eladó mondott ezért nem biztos. Bár a bizalom megvan, csak érdekelne mik az ismertető jelek, bár azóta hallottam párat (görbített hátlap stb.)Kérdésem lenne, hogy:
- Írtam a töltőmet, 5V-500mA, és USB csatlakoztatható rá, valakinek van esetleg eredeti apple töltője mert ha igen írja be vagy fényképezze be legyen szíves a cimkét. Ha stimmel elvileg jó lehet???!!!
-Hogy érted, hogy nem szokás kikapcsolni? Egész végig készenlétben van? Úgy meddig bírja??
Köszi a válaszokat.
ÜDv
-
Gordiann
őstag
válasz
Bling95 #7268 üzenetére
Képet nem tudok, mert nem annyira látható (megörökíteni elég nehéz lenne), tehát nem zavaró különösebben. De a legszembetűnőbb a készenléti állapotból beindításkor a "slide to unlock" húzásakor, ahogy csúsztatom, a gomb vízszintesen "bevonalkázódik", ha gyorsan húzom....
restore volt már sok, az nem segít.
-
Speccy
aktív tag
üdv!
Vettem egy Ipod Touchot újonnan (3. gen, 32GB), nagyon tetszik, meg miegymás, kivéve hogy az Itunes-ból letöltött free játékoknál folyton látszódik valami reklám, és kicsit idegesítő. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
-
Gordiann
őstag
hello
Egy újabb kérdésem lenne:
Egy haverommal együtt vettünk 8 gb-os touch-ot (2.gen), és azt vettem észre, hogy az enyém a gyors mozgásoknál (mint pl. új ikon-oldalra lapozás) vízszintesen csíkozódik a kép. (ilyen volt kibontás óta) A másik touch-nál ez nem tapasztalható. Ez normális, vagy szervizes témáról van szó?
-
kriSii
csendes tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a táccsot rákötöm egy hifire az árt neki? Lehet tőle valami baja? -
Gabesz1019
senior tag
válasz
peugeotmate #7256 üzenetére
lol
-
zöldi
csendes tag
sziasztok!
már 1 éve van ipodom de ilyet még soha nem csinált:
Egyik nap játszotam vele és kikapcsolt azt hittem lemerült feltöltötem és nem kapcsolt be csak kiadta az almát világitót és kikapcsolt.
Nem tudjátok mi lehet a baja???
elöre is köszi -
xxman
senior tag
mi az megakadt a totyik?
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ha felmásolok fotókat a touch-ra (itunes-ban) akkor egyszerre lesznek rajta mappánként és külön egy photo library mappában is, ez miért van? Ilyenkor kétszer is foglalják a helyet?
Üdv! -
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #7254 üzenetére
Hy
Mindegyik ilyen lassan indul, nem szokas kikapcsolni. Cydiabol legfokepp rendszerprogramok, tweakeket tudsz telepiteni. Ha drag&drop-olni akarsz akkor allitsd manualra a music es video kezelest. -
peugeotmate
őstag
válasz
Ha egyszer tudod, hogy 3. genes, akkor miért akarod megnézni?
-
xxman
senior tag
válasz
üdv , bőven megérte , itunes vagy spirit irja hanyadik genes.
-
PredatorNo1
aktív tag
Hi
szeretnem megtudni, honnan tudom h. hanyadik generacios az ipodom?Minden ipod ilyen lassan indul be?(30 mperc) Programokat a cydiabol tudom letolteni ill telepiteni? Hogy tudom ratenni a konvertalt videot?rahuzassal nem megy!koszi a helpet
en most vettem egy 3.generacios touchot, fel eves karcmentes:szerintetek megert 32ezret???
Udv -
-
szata.68
senior tag
Helló
Nekem az lenne a kérdésem,hogy lehet-e valahogy rádiót hallgatni a Touch-on? Mondjuk ilyen hazaiakra gondolok (Class...),nem külföldire.
Előre is köszi
Üdv.
-
xxman
senior tag
szedd le cydiábol a winterboardot , telepisd fel , és ha letöltötted a témat lépj be a progiba , pipáld ki a válaszott témát , ujrainditja magátol az sbt és be van töltve a theme
-
feketemocsok
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 3.generációs Ipod Touchom és az a kérdésem h tudja e valaki hogyan lehet új témát rárakni. Találtam témát de rar-ban jön le és nemtudom hogyan lehet rárakni.
Előre is köszi -
-
Stifler93
tag
Na most még nagyobb gond van...
Megpróbáltam cydia-ból telepíteni az Installous-t a 3GS-re, vmilyen hibát írt ki és lefagyott. Home + Slepp gombbal újraindítottam, 3 órája boot-ol.
Fizetek annak aki Resore nélkül feléleszti.
(próbáltam már blackra1n-t is...)
-
törölt tag
Kindle appot használja rá valaki? Kereső szerint nem, de ha valaki meg tudna nézni csak annyit, hogy telepíteni tudja-e idehaza, azt is megköszönném
1-2 éve már kérdeztem, hogy pdf-ekkel hogy áll, akkor csak jailbreakkel ment, azt meg nem akartam. Azóta változott a helyzet? Van még egy kérdésem is, a nike-os érzékelő oldalán csak a 2g van támogatottnak írva, de ugye csak lusták voltak frissíteni az oldalt?
-
Stifler93
tag
A segítségeteket kérem!
Eladtam a jailbreak-elt, 3.1.3-as iPod Touch 3G 32GB-omat, de előtte csináltam egy backup-ot. Vettem egy iPhone 3GS-t, 3.1.2 van rajta jailbreak-elve és függetlenítve.
Megpróbáltam a 'Restore from backup-ot, kb 1 óra alatt le is futott, de a Safari könyvjelzőkön kívül semmi sem települt, ami az iPod-on volt.Mit tudok csinálni, h visszakapjam a zenéimet, appjaimat stb?
-
Bling95
őstag
meg lehet valahogy oldani hogy lehessen mappákat csinálni? ugy mint majd az OS 4-ben ?
-
dottii..
csendes tag
sziiasztok.!
én most kaptam egy iPodot. annyit tudok, hogy zenét, meg ilyeneket rárakni, szoval a legfontosabbakat tulajdonképpen igen.
de ezen kivül még nagyon sok kérdésem lenne a használatával, kezelésével kapcsolatban.
segiteni tudo-akaro-vágyo emberek kérem, hogy vegyenek fel msnre.
légyszii*____*
nagyonmegköszönném. igazábol nem tudok cserébe semmitadni,csak szépennézést,de téyleg nagyon örülnék neki.
köszönömelöreis.ténylegnagyon.
dottymee@hotmail.com
csokoltatás(LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)
dottii..**akinek nem megfelelö az msn, de ért hozzá, az irjon emailt légyszi (dotty68@freemail.hu) és megbeszélnük skypeot vagy e-mailben is akár. (:
mégegyszerköszönöm.puszi. [:
-
jenei92
senior tag
Nekem is gyanus volt, de 1-2 napra elkérem kiprobálni.
Sajnos annyira nem értek hozzá. -
jenei92
senior tag
Sziasztok!
Elő generációs egész szép állapotban lévő Touch megér 20k-t?
Csak zene halgatásra estleg egy kis netezésre ilyenekre használnám.
A hátlap kicsit karcos,mennyibe fájna egy új? -
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7225 üzenetére
egyszerűen csak katt hogy add files to library és tallózd be, huzogatás nem mindig akar működni
-
Mtt
tag
Úgy tűnik hogy a windows sem reagál az eszközre. Sajnos másik kábelem most nincs, de amikor rádugtam reggel a kábellel és az átalakítóval a 220-ra úgy emlékszem töltött. Megpróbálom egy másik gépen is. Sajnos a BlackRa1n se nagyon üzemel ha nem ismeri fel a gép a touchot.
-
Mtt
tag
Sziasztok!
Az létezik h meghalt a touch-om? Amikor bekapcsolom az alma logo jelenik meg rajta és egy fogaskerék ábra.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
PredatorNo1
aktív tag
Újabb kérdés: Régi mp4emhez adtak hálózati töltőt: 5V - 500mA. Most néztem, hogy az apple töltők is ugyanilyenek. akkor használhatom vele? Ez csak egy kis fekete táp, amibe USB csatlakozik.
ÜDv -
beni18
tag
válasz
PredatorNo1 #7218 üzenetére
Kell hozzá progran, az App storeban rengeteg program van erre.Nekem az egyik a kedvenecem a az iFiles nevű progi.Vannak fizetősek és ingyensek is.
-
Stifler93
tag
válasz
PredatorNo1 #7216 üzenetére
Konvertálni nagyon egyszerű, behúzod a filmet az iTunes library-be, rákattintasz, majd felül Advanced fül, és convert iPod/iPhone format. (bár én Allok-ot használok, mert több beállítási lehetőség van, meg feliratot is rá tud tenni)
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Bling95 #7215 üzenetére
Hi
Közben megtaláltam a szoftvert, meg zenét tudtam rá rakni, viszont képet csak külön mappából tud betenni magának? Nem tudom egyenként törölni, mint a zenét? Ill. az ipodból tudom törölni?Mert csak share, meg copy-t találtam. Játékokat honnan tudok letölteni hozzá? Mivel konvertáljam a filmet, és milyen felbontást/típust szeret?
8gigabájtos a modell szám emc-vel indul
Köszi -
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7214 üzenetére
a szoftvert nagyon egyszerűen, setting-->general és azon belül nem tudom pontosan mi( épp le vagyok merülve
) de logikus, megfogod találni, vagy ha rádugod itunes-ra ott is ki fogja írni.
hogy hányadik gen azt a sorszámából az MC vel kezdődők a 3G-sek ( ha jól tudom ) hány gigásról van egyébként szó?
zenét játékot filmet pedig itunes-on keresztül tudsz, filmeket előtte át kell konvertálni
-
PredatorNo1
aktív tag
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #7212 üzenetére
Nem lehetséges megoldani jelen rendszeren, mivel csak az iPod tud hangot lejátszani a háttérben. de ez a 4.0-ás rendszerben meg fog változni.
-
xxman
senior tag
válasz
dirty.yakuza #7209 üzenetére
nem piaci forum de csak a szilikon kéne... ifón 2gre rámegy vagy 1g touchra?
-
dirty.yakuza
aktív tag
-
Gordiann
őstag
Köszönöm az ötleteket! Habár nem teljesen sikerült a dolog:
Felraktam az insomniát és a backgroundert. Backgrounder megoldotta, hogy háttérben fusson az adott app (meg kissé instabillá tette az egészet
), de bárhogy állítom őket, ha elhallgat a képernyő, mindig leállnak a programok...
-
xxman
senior tag
válasz
Asassyen1989 #7206 üzenetére
szerintem nincs csak ha max jailbreakelt.
-
Asassyen1989
csendes tag
Tiszteletem
Elnézést ha már felmerült a kérdés.
Elődordulhat olyan app amivel lehetne a touch on lévő videókat mappákba rendezni és így indítani a lejátszást?kösz a választ előre is
-
Gordiann
őstag
valahogy meg lehet oldani, hogy egy app futása közben kikapcsoljon a képernyő (vagy legalább a háttérvilágítás)??
Gondolok itt pl. online rádióra, aminél folyamatosan világít, fogyasztja az akksit keményen....?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Autós kamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest