Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #8611 üzenetére
Az egyiknel ott van az antenna, a masik meg egy adapter, hogy mondjuk egy hangszorohoz tudd csatlakoztatni, mert igy tobb fajta keszulekkel lesz kompatibilis...
-
törölt tag
válasz
horvathati #7989 üzenetére
Azt hiszem nekem szántad a kérdést, ijoe-nál van 8% kedvezmény, és úgy kb 57 ezer lenne a 8 gigás. 45k-t nem hiszem, hogy írtam valahol.
-
Csapi007
veterán
válasz
Úgy hogy az valószínűleg nem 3G.
Nem tudni hogy lesz-e GPS, szeptemberben kiderül. -
Bling95
őstag
válasz
gondolom vhogy behozzák kintről, esetleg eu országból eu-s adószámmal adómentesen, vagy csak simán átcsusztatják a vámon
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7987 üzenetére
szerintem nem nekem szántad
előzőre: gondolom GPS se lesz az ipodban
-
trobi28
addikt
válasz
horvathati #7950 üzenetére
Pikk-pakk megtelik.Nekem 16gb-os van és előszőr azt hittem nagy lessz most meg van 3 gb szabad helyem,és mindig találok valamit ami még kell rá.
Inkább vegyél nagyobbat és akkor késöbb nem kell foglalkoznod a helyel. -
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7950 üzenetére
olyan 6-700 mega körül mozognak nálam.
belegondolsz van 7 gigád.
2-3 film: -2 giga
zene: -2 gigamarad kb 3 gigás appok-ra : pl. need for speed: 180 mega
hawx : 235 mega
Brother in arms: 280 mega
Nova: 160 mega
Rockband: 160 mega
Street fighter: 200 mega
Gt racing: 190 mega
guitar rock tour: 155 mega
Mordern combat: 200 mega
Terminator: 125 mega
szóval azért a jobb grafikájú játékok tudnak foglalni rendesen, ezek amik az enyémen most jelenleg rajta vannakde benéztem most a storeba, és majd töltöm nemsokára rá a dungeon huntert ami 230 mega, ezek igy már helyből 2 giga körül vannak összesen
és most csak a 100 mega fölöttieket irtam, van még ezenkivül több 60-70-80-90 megás is rajta
nagy igy telik meg
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7946 üzenetére
kb 7 giga áll rendelkezésedre, 1-et lefoglal az OS. játkok változó, van amelyik csak pár mega, van amelyik többszáz megás, aztán vannak gigások is ( pl igo )
elméletben gyorsabb
gyakorlatban nem biztos hogy észereveszed mert nem tul nagy a különbség, de gyors tényleg.
de már látom válaszoltak
kommy: 8giga azért elég hamar betud telni, énis azthittem hogy elég, mostmár kevésnek érzem
-
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7946 üzenetére
Hát ez így nehéz, van 1 MB-tól 2-GB-ig program . A 8GB-os hasznos adatterülete, ~7GB, erre rengeteg minden ráfér. Ha azt számoljuk hogy átlag 100 MB-egy app akkor még marad 4 GB, de ennél jóval keevsebben általában az appok. Igen van messenger kliens rengeteg. van hivatalos live kliens is.
-
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7944 üzenetére
Hát igazság szerint az iPHone 3G -nél gyorsabb a 8GB-os iPod Touch. Igazából egy hangyányival tovább tölt ennyi.
-
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7941 üzenetére
A bluetooth sztereó füleshez jó + jb után egy programmal lehet jájlokat is küldeni rajta.
Játékokat hivatalosan az AppStore-ból lehet letölteni, itt van ingyenes és fizetős.
JB arra kellhet, hogy kinyissuk a készülék korlátozásait.
Wifi kell a nethez, úgy tudsz vásárolni, hogy van egy acccountod, amiben meg kell adni a bankkártya számod és onnan emeli le a pénzt az Apple, ha veszel valamit pénzért.
Az OS a számítógépnél az operációs rendszert jelenti.A 8GB-os (3. generáció) azért nagy túlzás, hogy gagyi nem tudok olyna játékról ami ne menne rajta, tény hogy lasabb mint a 32/64 GB-os (3. generáció), de olyan nagy egetverő különbség nincs. Az új iOS-nél már több különbség is van mivel a 3. generációs készülékek támogatják a multitaskot, a háttér beállítást, a bluetooth billentyűzet csatlakoztathatóságát a 8GB-os kivételével.
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #7941 üzenetére
1. Arra nem, masra jo.
2. Ja, ha torod a keszuleket.
3. Honnan toltod? AppStorebol igen, ha nem onnan, akkor nem.
4. Ezt a a wifis kerdest nem ertem
5. Ja.6. Ha jatszani is akarsz rajta, akkor gagyi.(Miert gagyi a Pentium 1-es a Pentium 4-hez kepest, ugye...)
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #7939 üzenetére
1. nem
2. nem
3. nagyjabol igen, bar a 8 GB-os mar gagyi.
4. van
5. [link], e szerint nem.6. ugyanaz a ketto
7. WiFi kell a nethez
8. Miert jobb a Win7, mint a WinXP(Amugy rateszed a legujabbat, ha megveszed a cuccot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest