Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
üzenetére
Igen, "hivatalosan" csak az app storeból lehetne vásárolni, a Cydia-ban olyan alkalmazásokat találsz, amiket az Apple a rohadt szigorú szabályzata miatt nem enged árusítani az App storeban. Tehát, ugyanúgy fizetsz az alkalmazásért, csak nem az app storeban teszed, így warezról semmiképpen sem beszélhetünk. (Az más kérdés, hogy a jb lehetőséget nyújt warez appok telepítésére is, de itt nem ez a lényeg.)
Kommy: Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, igaz én nem vagyok fejlesztő, így nem tudhatom ilyen szabályok vannak.
-
törölt tag
Neérts félre, igazán nemakarom itt ráderőszakolni a meglátásomat, de nem csak az a hivatalos a szifonra, amit a Store-ban megvásárolsz, vagy megkapsz ingyér?
Ami nem onnan jön az warezprogi szerintem. Márpedig azt ott nemkapod meg, ugye?
Vagy ennyire rosszul látom?
Nemszeretném hasogatni a szőrszálakat, de azér ebben van valami, lássuk be.

-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ahogy nézem már be lettünk mószerolva a modkerben, hogy itt nyíltan tárgyaljuk a jb eljárásokat.
Gondolom nagyon kell neki a pirospont. 
Luissimo: És ki nem szarja le, hogy te jb után mit telepítesz? Attól még maga a jb nem warez, akárhogyis próbálod belemagyarázni. A Cydia ugyanolyan store, ahol pénzért és ingyen is hozzájuthatsz alkalmazásokhoz.
-
törölt tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ugyemost nem Amerikában vagyunk?
kinemsz@rja le Amerikát, ott fegyvert is tarthatsz szabadon, bakker.de a JailBreakelést ugyebár nem pusztán önmagáért végzed el, hanem, hogy utána "véletlenül" feltudjál rá mindent telepíteni, amit addig nemtudtál!
tehát feltöröd a telefont (szoftvert, ha ugy jobbantetszik)Azzal, hogy felteszed a JB-t azzal máris hekkelsz.
Mutass nekem egy olyan kütyüt, amin csak a JB van fent, de nincs feltéve egyéb kiegészítőprogi !!
Ugyanmár.
(engem nemzavar, félreértés neessék, sőt, csak legyünk tényszerűek és szobatiszták azért)

-
Zsé2003
aktív tag
Na végre sikerült a 3G-t is Cydiásítani.
Összefoglalva most már mindkettő jailbreakelhető (3G 4G
) -
törölt tag
Alapból arra való a JB, hogy olyan programokat futtasunk a telefonon amit az apple nem hagy jóvá, vagy nem hagyna jóvá, tehát bővíti a funkcionalitás, és a testreszabhatóságot. Sajnos emiatt sokan warez-ra használják.
Mért , a JailBreak az maga a puszta valójában nem varezolás, amikor felrakod??

-
nem értem miért vannak néha kisebb beszaggatások amikor jácok ipod4en ?
-
koxR.
csendes tag
Sziasztok, én anyit szeretnék kérdezni mivel még újvagyok ebben és szeretnék venni a közeljövőben egy 4g-t. Szóval miért szokták kijailbrakelni, mire jó az meg stb? Meg, hogy jailbreak nélkül tudok-e rá másolni gépemről számokat, videót stb...
-
Kommy
veterán
Kinn van a zöldméreg RC4 ami támogatja az iTouch 2G-t ( MB MC egyaránt)
-
Kinek van ipod touch 4-e?
-
Zsé2003
aktív tag
Szifonon már lehet 4G-hez fóliát rendelni. Én meg is tettem, remélem jó lesz!!!

-
ipod4re epic citadel-t honnan lehet letölteni?
-
sasa134
addikt
Sziasztok,
egy 2G 16Gb modell vásárlása előtt állok, két kérdést szeretnék intézni a tisztelt topichoz - nem akarok zsákbamacskát venni, tehát:
- ezzel a modellel is lehetséges eBook-ok olvasása?
- egy átlagos, ~700Mb nagyságú divx film mekkora méretű lesz az iPodon konvertálás után?Köszi előre is

-
Csirkejozsi
tag
Ti nem észleltek olyat, hogy a touch képernyője néha (nem tudom mikor, talán ha izzadtabb az ujjam, vagy nem tom) ugrálva érzékeli az érintést? Ezt főleg szövegbevitelnél tapasztalom, hogy néha a nagyító ugrál összevissza, pedig az ujjamat nem mozgatom. De máskor meg nem tapasztalom ezt.

-
Don't Panic
senior tag
nekem már csak 20 nap van hátra és meglesz a g4es táccsom (64gb)

-
Sziasztok!
Ma vettem egy itouch4g-t es gyonyoru kepe van gyonyoru a kameraja is
nagyon jo
jobban birja az akksija is gyorsabb es valaki tudja hogy mivel lenne erdemes jailbreakelni? Tudtok adni egy linket koszi!
-
JOEKER15
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
És ha nincs?
-
JOEKER15
csendes tag
Nekem is 3.gen 8Gb-s itouchom van és sehogy sem tudom jailbreakelni.
Valakinek sikerült már? És ha igen, hogy? -
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
A redsnow 8GB MC modell esetében windows alól. Lefagy a waiting for reboot állapotnál.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ami nem működik.
-
-
Landon
addikt
Srácok csak gondoltam szólok hátha elkerülte a figyelmetek de kin van már a Greenpois0n-ös JB. Nekem touch4-en eddig tökéletes.
És igen ez a előző törés által is kihasznált rést használja de állítólag sokkal stabilabb és minőségibb. -
saguaro
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ez megy JB nélkül is, ugye?

-
saguaro
tag
Üdv!
Ha van nekem egy iPod Touchom, amin van kb 6 giga zene, szépen rendszerezve, albumborítók, stb, de a gép, amivel szinkronizáltam(és amin voltak a zenék), eladásra került, anélkül, hogy elmentettem volna valahova, akkor hogyan tudom egy másik iTunes-al úgy szinkronizálni, hogy a PC-re másolja az iPodon lévő számokat?
Mert felajánlja iTunes a szinkront, de akkor mindent töröl iPod-ról. Viszont én azt akarom, hogy iPodon lévő zenék kerüljenek rá a gépre.
Mi a teendő?
-
xxman
senior tag
nekem az 1g 16gbm játék zene nettel 2napot bír
akksicsere kb 7-8K APPsollute-ba! (Mom park melett)makimakom:
szerintem a 165 is kevés , haverom 3g 32gbje zene+cydia+cydiacsomag letöltés+telepítés mellett volt stablian 170felett -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Na végre, 3 napos keresgélés után végre megtaláltam végülis a roqyBT4 feltörését.

Akkor innen kezdve éljen az iOS4!
-
Leccives segitsen valaki! Az lenne a gondom hogy van egy itouch 3g 32gb-m és valamiert a free memorym csak 65mb-80mb miutan le respringelem es nem engedi le free memoryzni eddig mindig 165re is felment de most csak 80ra szokott
mi lehet a problema? Restore olni meg nem alarom :/ -
oriic
HÁZIGAZDA
Vettem egy 1G-s 16 gigás touch-ot. Frissítettem 3.1.3-ra jailbreakeltem(kezdőként sikerélmény
) megy is rajta minden játék, zene, film, program.A gondom hogy nagyon hamar lemerül. Van lehetőség akksicserére nem horribilis áron, vagy érjem be azzal hogy ha zenét hallgatok meg játszok, akkor nem bír ki egy napot a készülékem, még levett fényerővel sem.

-
Csirkejozsi
tag
válasz
crypticboy
üzenetére
-
Csapi007
veterán
válasz
crypticboy
üzenetére
Hy
Játékokat az AppStore-ból tudsz telepíteniZsé2003: Megfelelő formátumba konvertálod majd rásync-eled.
-
C4mp3r
addikt
válasz
crypticboy
üzenetére
tört appok felrakásában nem segíthetünk, goto szifon.com
-
Csirkejozsi
tag
válasz
crypticboy
üzenetére
Zsé2003: .mp4 fájlt behúzod iTunes-be és szinkronizálod.

-
Zsé2003
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet másolni videót ipodra?

-
crypticboy
csendes tag
sziasztok! 2 hete boldog tulajdsonosa vagyok egy ipod touch 3g 8gb, nak, de lenne egy problémám. hogyan tudom felrakni a játékokat? mármint a teljes verziójúakat? mert le jailbreak-eltem, ez eddig oké, de a cydiát vagy mit még 10 perc alatt se hozza be
tudnátok valamit segíteni abban, hogy feltudjak rakni egy-két játékot? köszönöm előre a válaszokat! -
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Szia
Ezek természetes dolgok, várd meg amíg frissítik az alkalmazásokat 4.1 kompatibilis változatra. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
És még egy kérdés. Amióta 4.1 van fent, az Installous-ban is baromira belassultak a letöltések. Ez nálatok is tapasztalhatók?
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Már kezdem bánni, hogy a JB megjelenésével gondolkodás nélkül frissítettem 4.1-re, és ráadásul az SHSH-t sem mentettem le, szal 3.1.3-ra sem tudom visszatenni.
Miért van az, hogy a 4.1-en ugyan futnak a korábbi rendszerre írt Bluetooth alapú szoftverek, de a Bluetooth-t nem tudják kezelni. Ráadásul ahogy olvasgattam külföldi fórumokon, a 4.01-en ilyen gond még nincs.
Itt most olyan progikra gondolok, mint iBluenova, és roqyBluetooth. Olyan, mintha minden rendben lenne velük, de amikor elvileg be kellene, hogy kapcsoljon a bluetooth, nem történik semmi. Ennek az áthidalására nincs valami megoldás.
Előre is köszi!
-
bendikeee11
tag
értem.:S fasza...hát akkor így jártam..várok a jb-re. és köszi a gyors választ

-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11
üzenetére
Nem fog menni, hacsak le nem mentetted az update előtt az shsh fileokat 3.1.3-on. Mivel feltételezem nem tetted ezt meg, így nem fog menni.
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
A kérdés a következő:
van egy 3rd gen 8gb-os touchom MC modell 4.1-es firmware-el
vissza szeretném tenni 3.1.3-ra mert a 4.1-et nemtudom jb-zni...és már kikészültem.
az itunes nem engedi downgradelni emrt vmi hibát ír ki mindig..
ha valaki csinált már ilyet és működött neki légyszi írja már le!
Köszi -
CartmanX360
csendes tag
Sziasztok!
Az iTunes 2 napja nem fogadja el az eddig tökéletesen működő bankkártyámat. Akárhányszor beírom újból az adatokat, mindig csak azt látom, hogy your payment method was declined. Mit tudok ilyenkor tenni? -
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában, tegnap óta van egy 2G-s 8GB-os touchom 4.1-es iOS-el. Jól értem az utóbbi hozzászólásokból, hogy 4.1-ben ha a készülék alvó módba megy (a képernyő kikapcsol) akkor a Wifi továbbra is aktív marad? 3.1.3-ban viszont ilyenkor kikapcsolja a Wifit, de ha feloldom a képernyőzárat, akkor egyből visszakapcsolja? Ebben az esetben valahogy vissza lehet varázsolni a 3.1.3-at a touchra? (Ez nekem nagyon fontos lenne...)
Köszi, -
Tim82
félisten
Ha a 16 jegyű kártyaszámból bármi is változik, akkor már nem jogfolytonos a kártya, hanem valszeg megszüntették a régit és teljesen újat igényeltek neked (pl. lopás után letiltatod a kártyát, akkor változik a kártyaszám, de ha csak lejárt a régi és kiküldik helyette a jogfolytonosat, ott ugyanaz marad).
Az első 8 (illetve 2*4) számjegy igazából csak annyit jelent, hogy melyik banknál és milyen típusú bankkártyád van. A második 8 (2*4) az, ami egyedi.

De amúgy látom, megoldódott már.
-
lall3R
csendes tag
huhuh sikerült el sem hiszem pedig majdnem minden lehetősséget megpróbáltam!!! a kulcs az volt h azt irtad 3 v 4 számjegyű. és én mindig a 4 számjegyűt akartam irni mert az előzővel is az volt a jó most meg a 3 számjegyű kellett!
Hatalmas tisztelet a tudás őrzőinek!!!!!
köszönöm mégegyszer legjobbakat:lall3R
-
Landon
addikt
Nálam uez volt én is megkérdeztem itt és le is szúrtak érte (valószínűleg jogosan) mert már ezerszer megkérdezték. Megoldás: A bankkártyádon vlszeg nincs még fedezet és reg-nél van egy kárty terhelési test ha az failed akkor írja h invalid. Nekem jött is a sok próba után x db sms h sikertelen tranzakció a fedezet hiány miatt.
-
lall3R
csendes tag
neharagudj , eszemben sincs megkérdőjelezni a tudásod, de nekem az uj bankkártyámon a 4*4 szám közül az utolsó 2*4 bizony változott. a lejárat dátumát is kitoltöm helyesen és a security code-ot is, és még mindig nem fogadja el. nem tudok valamit hekkelni esetleg gépre kötve vagy.. netom.. nemértek hozzá ezért kérem a segitségeteket
köszi -
lall3R
csendes tag
Sziaszok!
Kérlek segitsetek 1. generációs jailbreakelt iPodom /amit használtan vettem és ugy regisztráltattam a bankkártyámat/ .. . ..
Szoval hogy lejárt a bankkártyám, kész az új és nem fogadja el az uj adatokat az app store-ban a beállításokban. Már minden dolgot megnéztem, a kártya száma stimmel a kód is de szerinte INVALID :S. Biztos tudok valami okosságot.
Előre is köszönöm:lall3R
-
A mirrors edge az 2D-s jatek :S am 3g-n nagyon gyorsan merul ha 3dsel jaccunk :S 1ora 1,5orat bir :S amugy jo gyroscope al jaccani?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Használ valaki 4G iPod Touchot, esetleg úgy, hogy 3G 32/64-ről váltott? Az aksiidőről lenne kérdésem, hogy folyamatos Epic Citadel, vagy hasonló (tehát komoly 3D-s játékkal) meddig bírja egy töltéssel?
3G 32/64 tulajoknak mi a tapasztalata a fenti kérdésről?
-
néha
aktív tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy vennék egy ipod touch 4g 32gb ot, csak az illető elhagyta a számlát rola... ez azt jelenti, hogy veszett a gari is, vagy vhogy tudják ezt online is ellenőrizni? Köszi a választ előre is!
-
Csirkejozsi
tag
Tud valaki roqyBT4-nek, vagy BTstackGPS-nek feltört verziójáról valamit?

-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Szia
Nincs ilyen mód, de nem kell ettől félned, meg van az csinálva. Tapasztalat hogy semmi ilyen nincs,
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gondolom nagyon kell neki a pirospont. 

)

Azt hiszem a Nano-t nyugdíjazom és jön egy Touch.

mi lehet a problema? Restore olni meg nem alarom :/