Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
Luissimo #9299 üzenetére
Igen, "hivatalosan" csak az app storeból lehetne vásárolni, a Cydia-ban olyan alkalmazásokat találsz, amiket az Apple a rohadt szigorú szabályzata miatt nem enged árusítani az App storeban. Tehát, ugyanúgy fizetsz az alkalmazásért, csak nem az app storeban teszed, így warezról semmiképpen sem beszélhetünk. (Az más kérdés, hogy a jb lehetőséget nyújt warez appok telepítésére is, de itt nem ez a lényeg.)
Kommy: Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, igaz én nem vagyok fejlesztő, így nem tudhatom ilyen szabályok vannak.
-
Luissimo
veterán
Neérts félre, igazán nemakarom itt ráderőszakolni a meglátásomat, de nem csak az a hivatalos a szifonra, amit a Store-ban megvásárolsz, vagy megkapsz ingyér?
Ami nem onnan jön az warezprogi szerintem. Márpedig azt ott nemkapod meg, ugye?Vagy ennyire rosszul látom?
Nemszeretném hasogatni a szőrszálakat, de azér ebben van valami, lássuk be.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9296 üzenetére
Ahogy nézem már be lettünk mószerolva a modkerben, hogy itt nyíltan tárgyaljuk a jb eljárásokat.
Gondolom nagyon kell neki a pirospont.
Luissimo: És ki nem szarja le, hogy te jb után mit telepítesz? Attól még maga a jb nem warez, akárhogyis próbálod belemagyarázni. A Cydia ugyanolyan store, ahol pénzért és ingyen is hozzájuthatsz alkalmazásokhoz.
-
Luissimo
veterán
válasz
peugeotmate #9296 üzenetére
Ugyemost nem Amerikában vagyunk?
kinemsz@rja le Amerikát, ott fegyvert is tarthatsz szabadon, bakker.de a JailBreakelést ugyebár nem pusztán önmagáért végzed el, hanem, hogy utána "véletlenül" feltudjál rá mindent telepíteni, amit addig nemtudtál!
tehát feltöröd a telefont (szoftvert, ha ugy jobbantetszik)Azzal, hogy felteszed a JB-t azzal máris hekkelsz.
Mutass nekem egy olyan kütyüt, amin csak a JB van fent, de nincs feltéve egyéb kiegészítőprogi !!
Ugyanmár.
(engem nemzavar, félreértés neessék, sőt, csak legyünk tényszerűek és szobatiszták azért) -
Zsé2003
aktív tag
Na végre sikerült a 3G-t is Cydiásítani.
Összefoglalva most már mindkettő jailbreakelhető (3G 4G)
-
Luissimo
veterán
Alapból arra való a JB, hogy olyan programokat futtasunk a telefonon amit az apple nem hagy jóvá, vagy nem hagyna jóvá, tehát bővíti a funkcionalitás, és a testreszabhatóságot. Sajnos emiatt sokan warez-ra használják.
Mért , a JailBreak az maga a puszta valójában nem varezolás, amikor felrakod??
-
nem értem miért vannak néha kisebb beszaggatások amikor jácok ipod4en ?
-
koxR.
csendes tag
Sziasztok, én anyit szeretnék kérdezni mivel még újvagyok ebben és szeretnék venni a közeljövőben egy 4g-t. Szóval miért szokták kijailbrakelni, mire jó az meg stb? Meg, hogy jailbreak nélkül tudok-e rá másolni gépemről számokat, videót stb...
-
Kommy
veterán
Kinn van a zöldméreg RC4 ami támogatja az iTouch 2G-t ( MB MC egyaránt)
-
Kinek van ipod touch 4-e?
-
Zsé2003
aktív tag
Szifonon már lehet 4G-hez fóliát rendelni. Én meg is tettem, remélem jó lesz!!!
-
ipod4re epic citadel-t honnan lehet letölteni?
-
sasa134
addikt
Sziasztok,
egy 2G 16Gb modell vásárlása előtt állok, két kérdést szeretnék intézni a tisztelt topichoz - nem akarok zsákbamacskát venni, tehát:
- ezzel a modellel is lehetséges eBook-ok olvasása?
- egy átlagos, ~700Mb nagyságú divx film mekkora méretű lesz az iPodon konvertálás után?Köszi előre is
-
Csirkejozsi
tag
Ti nem észleltek olyat, hogy a touch képernyője néha (nem tudom mikor, talán ha izzadtabb az ujjam, vagy nem tom) ugrálva érzékeli az érintést? Ezt főleg szövegbevitelnél tapasztalom, hogy néha a nagyító ugrál összevissza, pedig az ujjamat nem mozgatom. De máskor meg nem tapasztalom ezt.
-
Don't Panic
senior tag
nekem már csak 20 nap van hátra és meglesz a g4es táccsom (64gb)
-
Sziasztok!
Ma vettem egy itouch4g-t es gyonyoru kepe van gyonyoru a kameraja isnagyon jo
jobban birja az akksija is gyorsabb es valaki tudja hogy mivel lenne erdemes jailbreakelni? Tudtok adni egy linket koszi!
-
JOEKER15
csendes tag
válasz
peugeotmate #9261 üzenetére
És ha nincs?
-
JOEKER15
csendes tag
Nekem is 3.gen 8Gb-s itouchom van és sehogy sem tudom jailbreakelni.
Valakinek sikerült már? És ha igen, hogy? -
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9256 üzenetére
A redsnow 8GB MC modell esetében windows alól. Lefagy a waiting for reboot állapotnál.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9254 üzenetére
Ami nem működik.
-
-
Landon
addikt
Srácok csak gondoltam szólok hátha elkerülte a figyelmetek de kin van már a Greenpois0n-ös JB. Nekem touch4-en eddig tökéletes.
És igen ez a előző törés által is kihasznált rést használja de állítólag sokkal stabilabb és minőségibb.
-
saguaro
tag
válasz
peugeotmate #9249 üzenetére
Ez megy JB nélkül is, ugye?
-
saguaro
tag
Üdv!
Ha van nekem egy iPod Touchom, amin van kb 6 giga zene, szépen rendszerezve, albumborítók, stb, de a gép, amivel szinkronizáltam(és amin voltak a zenék), eladásra került, anélkül, hogy elmentettem volna valahova, akkor hogyan tudom egy másik iTunes-al úgy szinkronizálni, hogy a PC-re másolja az iPodon lévő számokat?
Mert felajánlja iTunes a szinkront, de akkor mindent töröl iPod-ról. Viszont én azt akarom, hogy iPodon lévő zenék kerüljenek rá a gépre.
Mi a teendő? -
xxman
senior tag
nekem az 1g 16gbm játék zene nettel 2napot bír
akksicsere kb 7-8K APPsollute-ba! (Mom park melett)makimakom:
szerintem a 165 is kevés , haverom 3g 32gbje zene+cydia+cydiacsomag letöltés+telepítés mellett volt stablian 170felett -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #9203 üzenetére
Na végre, 3 napos keresgélés után végre megtaláltam végülis a roqyBT4 feltörését.
Akkor innen kezdve éljen az iOS4! -
Leccives segitsen valaki! Az lenne a gondom hogy van egy itouch 3g 32gb-m és valamiert a free memorym csak 65mb-80mb miutan le respringelem es nem engedi le free memoryzni eddig mindig 165re is felment de most csak 80ra szokott
mi lehet a problema? Restore olni meg nem alarom :/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vettem egy 1G-s 16 gigás touch-ot. Frissítettem 3.1.3-ra jailbreakeltem(kezdőként sikerélmény
) megy is rajta minden játék, zene, film, program.
A gondom hogy nagyon hamar lemerül. Van lehetőség akksicserére nem horribilis áron, vagy érjem be azzal hogy ha zenét hallgatok meg játszok, akkor nem bír ki egy napot a készülékem, még levett fényerővel sem.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
crypticboy #9232 üzenetére
-
Csapi007
veterán
válasz
Hy
Játékokat az AppStore-ból tudsz telepíteniZsé2003: Megfelelő formátumba konvertálod majd rásync-eled.
-
C4mp3r
addikt
válasz
tört appok felrakásában nem segíthetünk, goto szifon.com
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Zsé2003: .mp4 fájlt behúzod iTunes-be és szinkronizálod.
-
Zsé2003
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet másolni videót ipodra?
-
crypticboy
csendes tag
sziasztok! 2 hete boldog tulajdsonosa vagyok egy ipod touch 3g 8gb, nak, de lenne egy problémám. hogyan tudom felrakni a játékokat? mármint a teljes verziójúakat? mert le jailbreak-eltem, ez eddig oké, de a cydiát vagy mit még 10 perc alatt se hozza be
tudnátok valamit segíteni abban, hogy feltudjak rakni egy-két játékot? köszönöm előre a válaszokat!
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #9230 üzenetére
Szia
Ezek természetes dolgok, várd meg amíg frissítik az alkalmazásokat 4.1 kompatibilis változatra. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi #9229 üzenetére
És még egy kérdés. Amióta 4.1 van fent, az Installous-ban is baromira belassultak a letöltések. Ez nálatok is tapasztalhatók?
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Már kezdem bánni, hogy a JB megjelenésével gondolkodás nélkül frissítettem 4.1-re, és ráadásul az SHSH-t sem mentettem le, szal 3.1.3-ra sem tudom visszatenni.
Miért van az, hogy a 4.1-en ugyan futnak a korábbi rendszerre írt Bluetooth alapú szoftverek, de a Bluetooth-t nem tudják kezelni. Ráadásul ahogy olvasgattam külföldi fórumokon, a 4.01-en ilyen gond még nincs.
Itt most olyan progikra gondolok, mint iBluenova, és roqyBluetooth. Olyan, mintha minden rendben lenne velük, de amikor elvileg be kellene, hogy kapcsoljon a bluetooth, nem történik semmi. Ennek az áthidalására nincs valami megoldás.
Előre is köszi! -
bendikeee11
tag
értem.:S fasza...hát akkor így jártam..várok a jb-re. és köszi a gyors választ
-
C4mp3r
addikt
válasz
bendikeee11 #9224 üzenetére
Nem fog menni, hacsak le nem mentetted az update előtt az shsh fileokat 3.1.3-on. Mivel feltételezem nem tetted ezt meg, így nem fog menni.
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
A kérdés a következő:
van egy 3rd gen 8gb-os touchom MC modell 4.1-es firmware-el
vissza szeretném tenni 3.1.3-ra mert a 4.1-et nemtudom jb-zni...és már kikészültem.
az itunes nem engedi downgradelni emrt vmi hibát ír ki mindig..
ha valaki csinált már ilyet és működött neki légyszi írja már le!
Köszi -
CartmanX360
csendes tag
Sziasztok!
Az iTunes 2 napja nem fogadja el az eddig tökéletesen működő bankkártyámat. Akárhányszor beírom újból az adatokat, mindig csak azt látom, hogy your payment method was declined. Mit tudok ilyenkor tenni? -
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok a témában, tegnap óta van egy 2G-s 8GB-os touchom 4.1-es iOS-el. Jól értem az utóbbi hozzászólásokból, hogy 4.1-ben ha a készülék alvó módba megy (a képernyő kikapcsol) akkor a Wifi továbbra is aktív marad? 3.1.3-ban viszont ilyenkor kikapcsolja a Wifit, de ha feloldom a képernyőzárat, akkor egyből visszakapcsolja? Ebben az esetben valahogy vissza lehet varázsolni a 3.1.3-at a touchra? (Ez nekem nagyon fontos lenne...)
Köszi, -
Tim82
félisten
Ha a 16 jegyű kártyaszámból bármi is változik, akkor már nem jogfolytonos a kártya, hanem valszeg megszüntették a régit és teljesen újat igényeltek neked (pl. lopás után letiltatod a kártyát, akkor változik a kártyaszám, de ha csak lejárt a régi és kiküldik helyette a jogfolytonosat, ott ugyanaz marad).
Az első 8 (illetve 2*4) számjegy igazából csak annyit jelent, hogy melyik banknál és milyen típusú bankkártyád van. A második 8 (2*4) az, ami egyedi.
De amúgy látom, megoldódott már.
-
lall3R
csendes tag
huhuh sikerült el sem hiszem pedig majdnem minden lehetősséget megpróbáltam!!! a kulcs az volt h azt irtad 3 v 4 számjegyű. és én mindig a 4 számjegyűt akartam irni mert az előzővel is az volt a jó most meg a 3 számjegyű kellett!
Hatalmas tisztelet a tudás őrzőinek!!!!!
köszönöm mégegyszer legjobbakat:lall3R
-
Landon
addikt
Nálam uez volt én is megkérdeztem itt és le is szúrtak érte (valószínűleg jogosan) mert már ezerszer megkérdezték. Megoldás: A bankkártyádon vlszeg nincs még fedezet és reg-nél van egy kárty terhelési test ha az failed akkor írja h invalid. Nekem jött is a sok próba után x db sms h sikertelen tranzakció a fedezet hiány miatt.
-
lall3R
csendes tag
neharagudj , eszemben sincs megkérdőjelezni a tudásod, de nekem az uj bankkártyámon a 4*4 szám közül az utolsó 2*4 bizony változott. a lejárat dátumát is kitoltöm helyesen és a security code-ot is, és még mindig nem fogadja el. nem tudok valamit hekkelni esetleg gépre kötve vagy.. netom.. nemértek hozzá ezért kérem a segitségeteket
köszi -
lall3R
csendes tag
Sziaszok!
Kérlek segitsetek 1. generációs jailbreakelt iPodom /amit használtan vettem és ugy regisztráltattam a bankkártyámat/ .. . ..
Szoval hogy lejárt a bankkártyám, kész az új és nem fogadja el az uj adatokat az app store-ban a beállításokban. Már minden dolgot megnéztem, a kártya száma stimmel a kód is de szerinte INVALID :S. Biztos tudok valami okosságot.
Előre is köszönöm:lall3R
-
A mirrors edge az 2D-s jatek :S am 3g-n nagyon gyorsan merul ha 3dsel jaccunk :S 1ora 1,5orat bir :S amugy jo gyroscope al jaccani?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Használ valaki 4G iPod Touchot, esetleg úgy, hogy 3G 32/64-ről váltott? Az aksiidőről lenne kérdésem, hogy folyamatos Epic Citadel, vagy hasonló (tehát komoly 3D-s játékkal) meddig bírja egy töltéssel?
3G 32/64 tulajoknak mi a tapasztalata a fenti kérdésről?
-
néha
aktív tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy vennék egy ipod touch 4g 32gb ot, csak az illető elhagyta a számlát rola... ez azt jelenti, hogy veszett a gari is, vagy vhogy tudják ezt online is ellenőrizni? Köszi a választ előre is!
-
Csirkejozsi
tag
Tud valaki roqyBT4-nek, vagy BTstackGPS-nek feltört verziójáról valamit?
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #9200 üzenetére
Szia
Nincs ilyen mód, de nem kell ettől félned, meg van az csinálva. Tapasztalat hogy semmi ilyen nincs,
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest