Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati
üzenetére
Az egyiknel ott van az antenna, a masik meg egy adapter, hogy mondjuk egy hangszorohoz tudd csatlakoztatni, mert igy tobb fajta keszulekkel lesz kompatibilis...
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati
üzenetére
1. Arra nem, masra jo.
2. Ja, ha torod a keszuleket.
3. Honnan toltod? AppStorebol igen, ha nem onnan, akkor nem.
4. Ezt a a wifis kerdest nem ertem
5. Ja.6. Ha jatszani is akarsz rajta, akkor gagyi.(Miert gagyi a Pentium 1-es a Pentium 4-hez kepest, ugye...)
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati
üzenetére
1. nem
2. nem
3. nagyjabol igen, bar a 8 GB-os mar gagyi.
4. van
5. [link], e szerint nem.6. ugyanaz a ketto
7. WiFi kell a nethez
8. Miert jobb a Win7, mint a WinXP
(Amugy rateszed a legujabbat, ha megveszed a cuccot.) -
Alex91
félisten
válasz
Marcibucsek
üzenetére
2. generacios benne a HW. Magyaran xarabb a CPU is benne, meg kevesebb a RAM-ja is.
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Ocsem, de az elso fulon van egy artwork negyzet, nem? (Hogy minek van a nyakatokon a fejetek
) -
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Szerintem shift nyomvatartasa mellett kijelolod az osszeset, aztan Get info, es az artwork helyere bedobod a boritot...
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Ja, iTunes-ban add hozza a kepet a zenehez...
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Uj Apple fan!

-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. Existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G should check with AT&T to find out if they are eligible for early upgrade pricing: $299 (8GB), $399 (16GB), or $499 (32GB) with a new two-year contract. For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB)
Gondolom tudod ertelmezni
. -
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
480x320 vs. 960x480 pixel, azert ez nem kis elteres
. Persze, ha megkapja ugyanazt, mint az iPhone.De mivel senki se tud semmi biztosat... Ha megfelel a mostani az igenyeidnek, es nem fogsz harakirit elkovetni, ha esetleg masnap frissitenek, akkor nyugodtan vedd meg most!
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Ugy, hogy kint is elofizettesel adjak, mint itthon. Itt is vehetsz mar 10k-ert iPhone-t, az mas kerdes, hogy mennyi havonta az elofizetesi dij
! -
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Köszi! Szerintem ez azért hülyeség, mert ha most várok 3 hónapot az új Touch-ra, akkor utána fél évvel meg azért verhetem a fejem a falba, hogy nem vártam még 6 hónapot az annál is újabb készülékre.
Nem ezt mondtuk, hanem azt, hogy nem sokara frissiteni fognak. Es itt kicsit kellemetlen, ha megveszed a cuccot, es mondjuk 1 het mulva bejelentik ugyanannyiert az ujat. Ha 1 honapja frissitettek volna, akkor mindenki azt mondana: vedd meg! De mivel a termek a ciklusa vegen van, ezt most jo szivvel senki sem mondja... Termesztesen, ha nem birod ki nelkule, akkor nyugodtan vedd meg! De latod, a tobbseg megis az esszeru kivarasra voksol.
(Amugy en is az oszre tippelek, iskolakezdes elottre varom a frissitest, most el vannak az iPhone-nal, iPad-dal. Tudom, itt a nyar
, megertem ezt is...) -
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Most ugy nez ki az uj iPhone utan, hogy ez valoszinuleg eleg eros frissites lesz. Retina Display, n-es WiFi, meg hosszabb uzemido, giroszkop, gyorsabb CPU, uj design
, esetleg kamera. A regi is megkapja az uj iOS-t, ezt igaz.Neked kell donteni, de most sajnos epp abban a periodusaban van a cucc, hogy talan erdemesebb kivarni...
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
1. Az Apple altalaban nem szokott arat valtoztatni, ha lecsereli a regi modellt, akkor ugyanannyit ker erte, mint a regiert. (Learazni nem szokas a regit, de altalaban sokszor itthon is akciozzak a megmaradt utolso darabokat a keszlet erejeig, mar ha van valami egyaltalan keszleten
.)2. Mivel az iPhone ara nem valtozott az uj keszulekkel, igy a touch ara se fog.
3. [link], es e szerint most mar touch-ot nem igazan erdemes vasarolni, mert varhatolag nem sokara jon az uj generacio ugyanannyiert...
(Apple termekeknel alapveto szabaly: mindig frissites utan vasarolni! Ha ugy erzi az ember, es van megfelelo akcio, akkor akar a regit is erdemes lehet megvenni. De azert szerintem te is a falba verned a fejed, ha ma megveszed a nehezem osszesporolt penzeden a kivant touch-ot, es mondjuk 1 honap mulva jobbat kapnal ugyannyiert... Termeszetesen, ha nem akarsz varni, akkor most is megveheted, de en szoltam!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Persze, ha megkapja ugyanazt, mint az iPhone.
!