- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparc
tag
Üdv
Esetleg tudna segíteni valaki?
Akarok egy downgrade-t de 3194-es hibakóddal elszáll mindig. Már mindent próbáltam de semmi nem segített. -
boogie84
veterán
válasz
peugeotmate #7997 üzenetére
Írd meg a megoldást, hátha segíthetsz ezzel a többieknek is! - Mindenki magából indul ki.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #7996 üzenetére
Probléma megoldva, elnézést kérek a sok hsz-ért, csak nagyon ki voltam akadva.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #7995 üzenetére
Már 1603-as hibakód van. Nagyon örülök neki.
-
peugeotmate
őstag
válasz
peugeotmate #7994 üzenetére
Nah gondoltam DFU-ban megoldom, de nem. 1604-es hibakóddal elküld a francba.
Mi a teendő ilyenkor? Sürgősen kéne segítség. -
peugeotmate
őstag
Az mitől van, hogy csak a Windows ismeri fel (ergo "fényképezőnek" észleli) a Touchot, az iTunes pedig nem csinál vele semmit? A készülék töltődik közben. Eddig nem csinált ilyet.
-
törölt tag
válasz
horvathati #7989 üzenetére
Azt hiszem nekem szántad a kérdést, ijoe-nál van 8% kedvezmény, és úgy kb 57 ezer lenne a 8 gigás. 45k-t nem hiszem, hogy írtam valahol.
-
Csapi007
veterán
válasz
Úgy hogy az valószínűleg nem 3G.
Nem tudni hogy lesz-e GPS, szeptemberben kiderül. -
Bling95
őstag
válasz
gondolom vhogy behozzák kintről, esetleg eu országból eu-s adószámmal adómentesen, vagy csak simán átcsusztatják a vámon
-
horvathati
csendes tag
Nem télleg nem bocsi
De nézegettem és diákkedvezménnyel is 55nél nincs lejjebb, ha mégis van szólj, csak nem értem h lehet ilyen olcsó egy boltban h 45k és 3g.. Na m1 -
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7987 üzenetére
szerintem nem nekem szántad
előzőre: gondolom GPS se lesz az ipodban
-
Csapi007
veterán
válasz
#95561216 #7981 üzenetére
Hy
A 8GB-os modell a 2G-nek felel meg, nem hinném hogy nagy hátránya lenne ezeken a területeken én mégis inkább a 3G-t javaslom.
Skype csak fülessel fog menni, mert nincs saját mikrofonja.
Én egy Klipsch Image S4i-t használok
Alapvetően csak kábellel lehet pakolni rá.
Megy a Nike+
Konvertálni kell. -
törölt tag
Már többször szemeztem touchal, csak amire használtam volna arra vagy nem volt jó, vagy jailbreak kellett volna. Mostanra úgy látom már szenvedés nélkül is lehet rajta pdf-et olvasni, van rá kindle kliens is, és fut rajta a skype is.
Pár kérdésem azért még akad:
A 8 gigás modell akkor lényegében 2,5G-s? A felsorolt alkalmazási területeknél lenne bármiféle hátrány? Skype hanghívás ugye ezzel is megy?
Milyen agybadugós-mikrofonos fülest ajánlanátok hozzá?
Adatkábellel is lehet rá cuccokat, programokat pakolni, vagy csak wifi? Egy ideje már nincs otthon wifi-s routerem, mert a letöltő gép úgyis mindig ment, az lett a router.
Ezzel is megy a nike+ szenzor?
Divx-et tud lejátszani, vagy konvertálni kell?
Köszönöm.
-
ZozzHUN
addikt
Én csak a roqyBT-t várom h kompatibilis legyen az iOS4-el
-
trobi28
addikt
válasz
mrThomi #7972 üzenetére
Ez így van,de ahoz kell még idő mire ennyi progit átírnak,de késöbb biztos tuti lessz.
Egyébként maga a rendszer nem volt lassú nálam,nekem csak ezzel a 2 dologgal volt gondom 1:gyorsan merült 2: kompatibilitási problémákUgyan olyan gyorsan nyitotta meg a progikat mint most
-
trobi28
addikt
válasz
mrThomi #7969 üzenetére
De amit írtam már: Sok régi program nem fog rendesen futni (vagy el sem indul) mert még nem írták át hogy kompatibilis legyen 100%-ban a 4-el
Valahol van egy oldal ahol lehet figyelni mely progi müxik 4-el rendesen de mivel visszatértem a régi FW-re így nem tudom hol van már -
Bling95
őstag
azt mondjuk nemértem hogy mitől függ hogy melyik készüléken jo és melyiken nem, mert pl nekem semmi gondom vele
-
mrThomi
addikt
emberek valaki válaszolna ???
4.0 át is lehet JB-zni ipodon? mert cserélném rola a 3.1.2 es szoftot.
-
Stifler93
tag
Igaza van Bling95-nek, télleg hamar megtelik a 7GB.
Én is iPod Touch 3G 8GB-tal kezdtem, 2 hónapra rá vettem egy Touch 3G 32GB-ot, mert nem volt elég a 7 giga. Ez már jó volt, érezhetően gyorsabb is volt, a Voice Control-t meg kifejezetten imádom.
Ennél viszont meg már nagyon hiányzott a telefon funkció, a kamera, de leginkább az internet 3G-n, ezért vettem egy fehér iPhone 3GS 32GB-ot. Istenkirály, imádom. (de már várom a fehér iPhone 4-et
) Ja és 700 mega szabad helyem van ezen...
(Megjegyzem a 32 és 64 gigás Touchban, csakúgy mint az iPhone 3GS-ben már 256 mega ram van, a 8-asban csak 128. Ez leginkább netezésnél jön ki. Amikor a 8-ason új lapon nyitottam meg egy képet, majd bezártam ezt az új lapot is visszamentem az előzőre, újra kellett tölteni az előbbit, a 32-esnél ez memóriában marad.)
-
trobi28
addikt
válasz
horvathati #7950 üzenetére
Pikk-pakk megtelik.Nekem 16gb-os van és előszőr azt hittem nagy lessz most meg van 3 gb szabad helyem,és mindig találok valamit ami még kell rá.
Inkább vegyél nagyobbat és akkor késöbb nem kell foglalkoznod a helyel. -
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7950 üzenetére
olyan 6-700 mega körül mozognak nálam.
belegondolsz van 7 gigád.
2-3 film: -2 giga
zene: -2 gigamarad kb 3 gigás appok-ra : pl. need for speed: 180 mega
hawx : 235 mega
Brother in arms: 280 mega
Nova: 160 mega
Rockband: 160 mega
Street fighter: 200 mega
Gt racing: 190 mega
guitar rock tour: 155 mega
Mordern combat: 200 mega
Terminator: 125 mega
szóval azért a jobb grafikájú játékok tudnak foglalni rendesen, ezek amik az enyémen most jelenleg rajta vannakde benéztem most a storeba, és majd töltöm nemsokára rá a dungeon huntert ami 230 mega, ezek igy már helyből 2 giga körül vannak összesen
és most csak a 100 mega fölöttieket irtam, van még ezenkivül több 60-70-80-90 megás is rajta
nagy igy telik meg
-
Bling95
őstag
válasz
horvathati #7946 üzenetére
kb 7 giga áll rendelkezésedre, 1-et lefoglal az OS. játkok változó, van amelyik csak pár mega, van amelyik többszáz megás, aztán vannak gigások is ( pl igo )
elméletben gyorsabb
gyakorlatban nem biztos hogy észereveszed mert nem tul nagy a különbség, de gyors tényleg.
de már látom válaszoltak
kommy: 8giga azért elég hamar betud telni, énis azthittem hogy elég, mostmár kevésnek érzem
-
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7946 üzenetére
Hát ez így nehéz, van 1 MB-tól 2-GB-ig program . A 8GB-os hasznos adatterülete, ~7GB, erre rengeteg minden ráfér. Ha azt számoljuk hogy átlag 100 MB-egy app akkor még marad 4 GB, de ennél jóval keevsebben általában az appok. Igen van messenger kliens rengeteg. van hivatalos live kliens is.
-
horvathati
csendes tag
Az Iphone-nál gyorsabb?
Akkor az nekem sirályság, én még csak azt láttam...
Ha tovább tölt és nem akadozik még szuperebb. Az nem zavar..
A kérdés még mekkorák ezek a játékok? Meg programok.. Ha jól tudom Msn-t is lehet rá rakni.. Az alap rendszere sokat foglal?
Vagy úgy is kérdezhetem kb 30program,játék mellett mennyi hely marad? -
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7944 üzenetére
Hát igazság szerint az iPHone 3G -nél gyorsabb a 8GB-os iPod Touch. Igazából egy hangyányival tovább tölt ennyi.
-
horvathati
csendes tag
Én 16gb-os Iphone-t láttam 3g-set, amiatt akarok most venni egy ilyet. Gyorsaságban egy 16gb-os Iphone és ez között nagy a különbség?
De ez a gyorsaság annyit jelent h 10mp-vel tovább tölti a játékot, vagy azt, hogy akadozik rajta? Azthittem ezekben ugyanakkora proci van...
Az a baj egetverő különbség nincs ha jól mondod, viszont az ár az 45 helyett 71. Azse mindegy.. -
Kommy
veterán
válasz
horvathati #7941 üzenetére
A bluetooth sztereó füleshez jó + jb után egy programmal lehet jájlokat is küldeni rajta.
Játékokat hivatalosan az AppStore-ból lehet letölteni, itt van ingyenes és fizetős.
JB arra kellhet, hogy kinyissuk a készülék korlátozásait.
Wifi kell a nethez, úgy tudsz vásárolni, hogy van egy acccountod, amiben meg kell adni a bankkártya számod és onnan emeli le a pénzt az Apple, ha veszel valamit pénzért.
Az OS a számítógépnél az operációs rendszert jelenti.A 8GB-os (3. generáció) azért nagy túlzás, hogy gagyi nem tudok olyna játékról ami ne menne rajta, tény hogy lasabb mint a 32/64 GB-os (3. generáció), de olyan nagy egetverő különbség nincs. Az új iOS-nél már több különbség is van mivel a 3. generációs készülékek támogatják a multitaskot, a háttér beállítást, a bluetooth billentyűzet csatlakoztathatóságát a 8GB-os kivételével.
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #7941 üzenetére
1. Arra nem, masra jo.
2. Ja, ha torod a keszuleket.
3. Honnan toltod? AppStorebol igen, ha nem onnan, akkor nem.
4. Ezt a a wifis kerdest nem ertem
5. Ja.6. Ha jatszani is akarsz rajta, akkor gagyi.(Miert gagyi a Pentium 1-es a Pentium 4-hez kepest, ugye...)
-
horvathati
csendes tag
Köszönöm. Pár visszakérdezés..
Ha nem lehet fájlokat küldeni mire jó a bluetooth? És valami programmal se lehet? Mert valakitől hallottam h program kell hozzá.
És új játékot ha letöltök már mehet is rá jailbreak nélkül? Azthittem az erre való, ha nem akkor mire? ( ha ez nem tilos még )
Ha wifi kell a nethez, hogy fizetem ki amit megveszek rajta?
És akk magyarul az OS az Op. rendszer?Ja és a 8gb-os már miért gagyi? Olyan sok dolgot nem teszek rá, és csak azért h 32 legyen nem fizetek 70+ ft-ot. Másban is különbözik? (Hangvezérlés azt tudom.)
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #7939 üzenetére
1. nem
2. nem
3. nagyjabol igen, bar a 8 GB-os mar gagyi.
4. van
5. [link], e szerint nem.6. ugyanaz a ketto
7. WiFi kell a nethez
8. Miert jobb a Win7, mint a WinXP(Amugy rateszed a legujabbat, ha megveszed a cuccot.)
-
horvathati
csendes tag
Üdv!
Valószínűleg új Ipod Touch gazda leszek, 1-2 kérdést tennék fel mielőtt megvenném.
Nos, a lényegtelenebbek, amikben majdnem biztos vagyok, és csak egy megerősítést várok rá:
Bluetooth-on lehet küldeni fájlokat?
Új programot, játékot csak jailbreak után lehet felrakni?
Lényegében csak annyivel különbözik az Iphone-tól, hogy nem lehet vele telefonálni?
Mozgásérzékelő van benne?
Tartozéknak adnak konnektorba dugható csatlakozót?És a többi már hosszabb választ igényel
Ez és ez különbözik egymástól vagy teljesen egyforma a kettő? Csak mert olyan olcsón mint az első esetben nem találtam csak ezen a helyen, és ha ez is komplett ugyanaz mint az eredeti, akkor itt veszem.
Internet hogy működik ezen? Eddig abban a tudatban éltem, hogy nincs rajta internet, csak ha csatlakozom valahol rajta Wifi-hez (itthon,kávézó), és ugye ez ingyen van. Na most ez még oké, de láttam egy videót, ami felteszi a kérdést, ha nincs Wifi csatlakozik valahogy a nethez? Valami mibolkapcsolat vagy hasonló, amit havonta fizetni kell. Ha ilyenről szó sincs, akkor a videóban látott program meg zeneszám vétel után a Touch-on, honnan vonják le a pénzem?Mert ugye ha ilyen kapcsolat nincs, nem igazán van honnan...
Aztán van ez az OS 3.0, 3.1 ... Ez mi és miért jobb az újabb?Azt hiszem ennyi.. Bocsi az amatőr kérdések miatt, de nem nagyon értek hozzá, és szeretnék a lehető legbiztosabb lenni benne, hogy ez a készülék kell nekem
Köszönöm:
horvathati -
mrThomi
addikt
Hi. A 2G-s Ipodomon most 3.1.2 es szoft van de jailbreak-elni szeretném, de kiváncsi vagyok a 4.0 ra is. A kérdés az hogy a 4.0 át is lehet JB-zni?
és megéri a 4.0? mert olvasom h sokaknak gyorsan merül meg hasonlok, viszont érdekelnének az ujitások. gondolom ezis olyan h hátteret lehet berakni neki. ilyen kis aproságoknak is örülnék mert ez a fekete már unalom.
-
Sziasztok!!
Egy kis segítségre lenne szükségem .A napokban szeretnék Ipod Touchot venn a 32GB gondoltam mert hogy ha jól tudom az a 3GS hardverét kapta ezért jóval gyorabb.Viszont nem tudom melyik verzió lenne a jó belőle mert még nem igazán vagyok benne a témában.
a kérdésem 2G vagy 3G ???
FONTOS hogy a Jailbreakre jól reagáljon.
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!! -
Gordiann
őstag
válasz
Gordiann #7930 üzenetére
aNote - ot (Awesome Note) is megvettem végül.
aNote + Evernote asztali program = nagyon használható kombó!!!
Feljegyzek valamit ---)sync. Asztali gépen is sync ---)megjelenik.
Asztali gépen lejegyzetelek valamit (pl. egy weboldal szövegét)---)sync.
aNote sync ----)megvan a kezemben is az adott szöveg.Nagyon könnyen használható mindkét irányban. Ajánlom figyelmetekbe!
Sorry, ha zavarok az élménybeszámolóimmal
-
richi12
csendes tag
mégis h kell ujratenni a régebbi op. val???
-
Stifler93
tag
-
richi12
csendes tag
van egy jó hely ahonnan letölthetném a 3.1.3-at???
ipod touch 3G-re -
Gordiann
őstag
Sziasztok
2-3 hónapnyi nyomkodás után úgy döntöttem, hogy beregisztrálom a bankkártyám, és hagyom a jb-t békében.
Én is átestem már a mindent leszedek korszakon, kitapasztaltam, hogy mit használok. Játékokat már csak kínlódásból raktam fel mostanság. De csak megnéztem őket és töröltem.
így most:Good Reader - gyors, tökéletes pdf-ek olvasásához, meg minden máshoz
Flight Control - kötelező ugye
aNote - ezen még gondolkozok megvegyem-e, keresésben vagyok, hátha van jobb. szerintetek? (jegyzetelni, feljegyezni, fontosakat összeirni, naplozni) (egyelőre a Lite-ot próbálgatom)free-k:
MobileRSS (free) - legjobb rss
Stanza - könyv
TV24
Hír24
Mozi24
fn.hu
Remote
Touchmouse (logitech)
Mindmegette
Toobz (free) - játék (a teljes verzió még a kosárba kerül sztem, mert ezzel elvagyok sokat)
Flixster - filmek
Facebook
Smartcity - menetrendÍgy hirtelen ennyi.
Szabadnak érzem magam. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Marcibucsek #7841 üzenetére
Az én Ipod 2nd-m is gyorsabban merül, mióta rajta van a 4.0. Én is vissza akarom a régi firmwaret.
-
Maniec
csendes tag
Olyankor mivan, amikor ECID Grabberal lementem az ECID számom, aztán Umbrellával kérném az SHSH fájlt, de 3g -3.1.3 beállítással nem szedi le, csak 2g 3.1.2-vel?! Amikor a Touchom elvileg 3genes (32gb) és mind az iTunes mind a touch general/about-nál is 3.1.3 a rendszerszám. Nagyon nem vágom hogy mivan...
-
Bling95
őstag
válasz
Monochrome #7922 üzenetére
iphone extension cable, de ha jobban megnézed az általád linkel oldalon is ottvan
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Monochrome #7922 üzenetére
iPhone Extension cable
-
Monochrome
csendes tag
Mi a "hivatalos" neve ennek a kábelnek? Ami gyakorlatilag meghosszabbítja az ipod csatlakozóját:
[link]
"iphone hosszabbító kábel" google keresésre, de erre kevés találat van
A korábban kérdezett Blue Mikey csatlakoztatására kell, nem biztos a csatlakozás, ha közvetlenül dugom az ipodra. -
xxman
senior tag
válasz
Marcibucsek #7920 üzenetére
gyárilag ien
-
Marcibucsek
csendes tag
Az ipodomnak a kijelzőjének a szélétől pár mm-el beljebb van a kép:S Ez mitől van?
-
Csapi007
veterán
válasz
Marcibucsek #7916 üzenetére
Hy
Ha van SHSH-ed korábbi FW-hez akkor lehet DFU módban, egyébként nem. -
Marcibucsek
csendes tag
Most találtam egy olyan cikket az iTouch.hu-n hogy 4.0 áról már nemlehet downgradelni ha 3g-s késüléked van.Namost akkor mi is van?
-
Stifler93
tag
válasz
Marcibucsek #7914 üzenetére
Igen van, iBluenova a neve, de iOS4-gyel még nem kompatibilis. (ne az AppStore-ban keresd)
-
Danneee
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem kérlek. Nemrég vettem az Ipod-om. Nagyon tetszik tényleg iszonyú jó gép
viszont egy valami nagyon nem akar rajta összejönni. a Bluetooth nem működik rajta :S se én nem találok meg senkit, és ha bárki keresne nem talál meg engem :S miért lehet ez?
válaszokat előre is köszönöm -
Maniec
csendes tag
válasz
Marcibucsek #7909 üzenetére
9.2-ről raktad vissza a régebbi verziót? Ha igen megírnád PM-ben hogy hogyan? Köszönöm előre is. =)
-
Maniec
csendes tag
Hogy lehet felrakni korábbi iTunest?
Melyik az a fájl ami alapján felismeri h már fent volt egy újabb verzió?
Help! =/ -
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7905 üzenetére
de dfu-ban szerintem fogja érzékelni
-
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7903 üzenetére
downgrade-elni szeretnél? mert akkor rakd be dfu és Shift + restore és betallózod a régi szoftvert
-
Marcibucsek
csendes tag
Felment a 9.1 elis indul de ha rádugom az ipodot akkor aztírja ki hogy az ipodnak újab verzió kell.Most mi a teendő?
(ja és bocs ezekért a hülye kérdésekért de még új vagyok..) -
Bling95
őstag
válasz
Marcibucsek #7900 üzenetére
ugyértem hogy magát library fájt töröld
és utána telepítsd fel az itunes, igy az létre fog hozni a saját verziójának megfelelő library-t
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest