Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
Ez csak egyik probléma lehet de a nagyobb gond az hogy a Cydiábol letöltött cuccok amik alapbol kellenek azok eléggé instabillá teszik a rendszert.És akkor még hozzá jön az hogy felteszel estleg valamilyen progit aminek elötte nem nézel utána rendesen és jön egy Reboot és nem indul el a vas többé,vagy éppen összeakadt két progi stb stb.
Ezzel meg is válaszoltam a kérdésed,JB-elt készüléknél nincs stabilitás tehát lehet hogy ma megy holnap meg nem és akkor jöhet a frissités.
Én amikor megvettem az első iphone-mat 3 nap alatt oda vágtam a rendszert.A kiváncsiság nagy úr
-
cass
aktív tag
válasz
trobi28
üzenetére
Na szóval. Én ezt vettem le belőle. Ha sokat telepítek, törlök, akkor a JB egyszer csak tönkre megy. Frissíteni kell amire várni kell, mivel a 4.0 fos, ezért az annál fejlettebre kell ami még nincs kint 3g-re. Azt nem tom mire értettem azt hogy tönkre megy sztem a JB, de az tönkre megy ha sok a telepítés és törlés nem?
-
trobi28
addikt
A macerásat képletesen értsd,azt akarta jelenteni hogy neked mindig kell várni a JB-re.
Ha most rádugod iTunes-ra és frissíted akkor ráteszi neked a 4.02 FW-t amit nem lehet jelenleg 3g-es JB-elni.
Amire kijön neked erre a JB addigra remélem lessz 4.1 amire neked megint csak várnod kell hogy lehessen JB-elni.Ma olvastam hogy a 4.1- et a 2g-s Touchokon kijövetelükkor lehet mert a 4.1 bétát már JB-elték.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Bala888
üzenetére
Csak visszatérve a témához, nekem pont ilyenem van. Fekete szilikonos gumitok. És egy hajszálnyi karcolás sincs a Touch-omon (sem elől, sem hátul), pedig nyüstölöm már 3 hónapja.
Most vettem rá kijelzővédő fóliát is, bár a kijelző eddig sem karcolódott, de azért ennyit hajlandó vagyok beruházni, hogy ezután se karcolódjon.
-
cass
aktív tag
Ipod touch 8g az 2g-s lehet csak nem? Nem úgy van, hogy 3g-s csak 32 és 64gb-sbe van? Mert az enyémre azt írják 3g, de mégis 8gb-s. Akkor ugye nem ugrott a JB-m??
-
trobi28
addikt
-
trobi28
addikt
A 3.1.3-as jobb mint a 4-es ha nincs szétcseszve de ha használtan vetted akkor jobb lepucolni.
Frissiteni 4-esre hivatalosan nem tudsz mert 4.02 az aktuális verzio amire az iTunes frissit.
Az is kérdés hogy milyen Touchrol van szo mert ha 3g-s és lefrissited akkor ugrott a JB. -
cass
aktív tag
Pls. válaszoljatok az előzőmre!
-
cass
aktív tag
Ha az itouch-omon 3.1.3 jailbreak van akkor az nem gáz? Minden progit rátudok rakni meg game-t? Vagy átlehet tenni 4-esre?
-
cass
aktív tag
Sziasztok! Újra itt, az lenne a kérdésem, hogy hol lehet újan venni ipod touch-ot 40k-ért?
Hallottam lehet valahol tescoban, itt az Szfvár-iban nem tartanak sajnos
Pls segítsetek!
-
bkadar1
tag
azért remélem ezt még nem tilos belinkelni
[link] -
xxman
senior tag
a 4.0 ba van GameCenter?
mert felraktam a 4.0át (iphone 3G) Nem BÉTA!! (felixbruns.de röl) majd szintén nem bétát leszedtem torrentröl , majd redsn0w és volt működö magyar nyelvű game center!!
ebbe az a fura hogy touchomon ugyanezek után nem találtam.... és a game center támogatása csak a 4.1be szűnik meg touch 2G én és szifon 3Gn -
Hali
Nekem semmi bajom nincsen az ios4-el csak az hogy agyon merül ha netezek vele meg ha megy a wifi..ha nem megy a wifi akkor sokkal tovább bírja
Remélem hogy 4.1 meg oldja a problémákat 
-
xxman
senior tag
szerintem a 4.0el semmi baj nincs.
nem lassabb , szebb , jobb stb.____
ha kilépnek a játékokból akkor lehet hogy hibásan feltört cuccot szedtél le.
-
predator24
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Majd ha lesz rá JB

Egyébként C4mp3r, köszi az infót! Akkor nekiállok, hadd játsszon csak vele. Max az lesz, hogy nem sikerül teljesen kihasználni az előnyöket. Igazából a multitasking rohadt hasznos lenne, de az ugye hiányzik... Na majd valami jailbreak utáni ügyeskedéssel lehet szórakozni. 4.1-en, ha már gyors, akkor lehet, hogy még a multitasking is használható lesz. -
Bala888
csendes tag
A tokhoz visszatérve, lehet valahol neten rendelni gumiból készült tokot, amiben nem mozog, nem csúszkál, nem karcolódik. Még leszedni is alig lehet róla..csak egy tipp.
Az oldalt címét nem tudom, csak tesóm rendelt egy ilyet, és onnan jött... -
l.krisz80
csendes tag
Szerintem is hozzá lehet szokni. Ha nincsenek lefagyások akkor igazából olyan rossz nem lehet. Igaz mondjuk az az 1 hét még nem biztos hogy elég ennek a kitapasztalásához de remélhetőleg fagyásmentes marad. Amúgy én is mostanában akarok venni egyet de még csak utána nézelődtem a dolognak. Már meg lenne rá a pénz de még várok a megváltásra
Igaz, eddig nagyrészt jókat hallottam róla minden forrásból. -
C4mp3r
addikt
válasz
predator24
üzenetére
Kb 1 hete nyuzok 2g 8gb-on 4.0at jbvel es egesz elfogadhato, nem tapasztalom a fel perces fagyasokat, kilepegeteseket. Nyilvan 3.1.3 al jobb lenne, de ha mar beszoptam, akkor hozza lehet szokni
-
predator24
tag
válasz
richi12
üzenetére
4.0.1-ig lehet jailbreakelni bármilyen készüléket a jailbreakme.com-on. Játszál vele egyet. 4.0.2-re ne frissíts, mert ott már javítva van a hiba.
Aki tud az segíthetne, hogy az egyel a legújabb előtti touch-on mennyire megy stabilan az iOS4, mert egyik haverom modngatja már, hogy kéne frissíteni, de ha azon is annyira lassú, mint az iphone 3G-n, akkor nem biztos, hogy megéri frissíteni...
-
richi12
csendes tag
ezt úgy értsem h már van JB 4.0-hoz is????
akkor please egy linket vagy vmit ahonnan beszerválom
-
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
a JBme nem műkszik, 5x próbáltam, de mindig kifagy, újraindult és nincs cydia ikon + a jbme is azt írja h oops nem sikerült... , amit a redsnowról írtál az nem a legjobb, legyen a következő, spirit?
-
Zsé2003
aktív tag
Nem született még megoldás rá, hogy visszatoljam a 3.1.3-at?
Minden műkszik a 4.0-án is, de hát lassabb :S -
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hi, köszi a segítséget, akkor ez lesz belőle, majd leírom a tapasztalatokat
A hirdetés azzal a képpel fut amit itt korábban belinkeltek, szöveg:
"Apple Ipod Touch
8GB, A készülékkel játszhatsz, zenét hallgathatsz, filmet nézhetsz, alkalmazásokat futtathatsz. Az internethez és az emailjeidhez is hozzáférhetsz."
Aug13-17ig fut hivatalosan a fogarasi tescoban -
richi12
csendes tag
nem nincsen 4G-m de a 3G-men va 4.0-ás progi
-
richi12
csendes tag
van egy kis problémám a 4.0 -val
nemtom megnyitni a game-eket mer folyton kilép és ujabban le is fagy
szivesen vissza raknám a régebbi progit de nem tom h kell
de ha van más megoldás az is érdekel
kérlek segítsetek mer nagyon idegesítő!!!!! -
peugeotmate
addikt
válasz
bkadar1
üzenetére
Ez a megoldás a legkönnyebb, csupán annyi hibája van, hogy bootolásnál egy 2,5 cm hosszú pixelcsík jelenik meg az alma logó felett, de ettől nem kell megijedni (mindenkinél ez van). Szerintem felesleges a redsn0w-wal megcsinálni, mert ha beállítod a 2G-s touchon a hátteret, multitaskingot, akkor kicsit akadozva működik a kütyü ráadásul jobban is merül. Ráadásul sikerült elérnem vele, hogy másfél hónap után ne ismerje fel a gép a touchot...
Ha meg 3G-d van, akkor más lehetőséged úgysincs mint a JBme. Én ezt javasolnám.Nem kötelező megvenni az eredeti Apple hálózati töltőt. Én is egy HTC Diamondhoz valót használok, tökéletesen működik! Ha valamilyen mobil kütyühöz adták az USB-s töltőt, akkor (szerintem) 100%, hogy jól muzsikál együtt a Touchal.
Ja és kösz, h leírod a tescosat!

-
bkadar1
tag
ja és még annyi, hogy már látom a JB-t én sem úszom meg, csak próbálom kitalálni mi a leg fájdalommentesebb, ezzel próbálkozott már valaki? [link]
-
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
nekem megvan otthon az újság, este beírom a megfogalmazást
-
bkadar1
tag
az ipod touch-nak hálózati töltőnek bármelyik USB-s hálózati töltő megfelel, vagy csak gyárit érdemes venni?
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
amúgy sztem ilyen kép volt
KÉP -
xxman
senior tag
na most itt nem olvastam végig csak a karcosodó srác utáni párat.
NA most ha veszel egy ipodot , pl helyben kibontod és zsebben viszed haza akk az MÁR karcos lesz picit. Minden iPod touch (és persze az ilyen hátlappal rendelkező többi ipod is) karcos hátú. Egyedül talán az invisible shield védi.
Inkább a kijelzővel foglalkozz meg abban hogy egybe maradjon. Én sokadig touchomat törtem be annak ellenére hogy vigyázva volt rá - de ez nem ide tartozik - .A retina kijelző nagyobhb felbontású , világosabb , kisebb fogyasztású és sokkal több szint jelenít meg
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Na jó, nagyító alatt tényleg látszik, csak mondjuk egy ekkora készülék esetében nem értem, hogy minek a HD felbontás. Ha mozizni akarok, ott a TV. Legyen bármilyen kristálytiszta kijelző, filmnézésre a mérete miatt azért nem a legideálisabb választás.
Mondjuk az igaz, hogy ha ezt a mentalitást követnénk, akkor valószínűleg még mindig a jól bevált téglaPhone-okat használnánk iPhone helyett.

-
meise
csendes tag
válasz
mrThomi
üzenetére
A múlt héten felröppent pletykák már jövő hétre, augusztus 16-17-ére várták az új touch bemutatását. Ám az Apple egyelőre senkinek sem küldött meghívókat, így valószínűnek látszik, hogy az esemény mégis későbbre fog csúszni.
Mivel az általában mindig kedden vagy szerdán rendezi ezeket az eseményeket, jelenleg a szeptember 14.-e vagy 15.-e tűnnek legvalószínűbbnek.
Többek között erre az eseményre várják az iPhone 4 képességeivel megegyező (Retina kijelző, előlapi kamera, hátlapi fényképező, stb.) új iPod touch készüléket. De valószínű frissülni fog az iPod nano család is.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Amikor egymás mellet van a két kijelző, akkor azért látni a különbséget. [link] Az új HD felbontásra is képes. Kevesebbet nem fogyaszt.
Jelenleg ez az egyik (ha nem a legjobb) kijelző a mobil piacon. (Az Applenak muszáj volt előrukkolni valami újdonsággal, inkább csak a nagyzolás végett szvsz.) -
-
mrThomi
addikt
Meg sztem a retina kijelzöjét, de akkor az ára nemtudom hogy fog alakulni, de tuti bazi 70 kiló lesz akkor. Valaki tudja esetleg h mikor jön a 4? Mert tervezem a 2g Touchom lecserélését. Ha ütös lesz akkor nem ruházok be Iphone 4-re, akkor jo az uj touch. Ugyis csak jáccok meg netezek. És vmi habi mobillal meg eltelefonálgatok. Meg az antenna hiba miatt nem is kéne...:-\
-
-
Stifler93
tag
válasz
Gordiann
üzenetére
Ezt én megcáfolnám. Amint megvettem a második iPod Touch-omat (3G 32GB), azonnal tettem a hátuljára egy ilyet.
Fél évig használtam, egy milliméter hajszálkarc sem volt rajta. Hibátlan hátlappal hirdettem meg, a vevő mégsem hitte el, h egy hajszálkarc sincs rajta. Amikor megmutattam neki el volt hűlve. Rögtön megvette hozzá a hátlapot is.
Most az iPhone 3GS-em hátulján Invisible Shield van, ezt is csak ajánlani tudom
-
bkadar1
tag
Én tegnap vettem hirtelen felindulásból a tecsós akcijósból, az ára igaz, genuine de csak 2. gen. Ennek megfelelően 3.xx sw wan rajta, próbáltam az itunessal frissíteni, de connection time out miatt nem sikerült, bár ahogy olvasom mindenki downgradelni akar uh lehet hogy ez inkább mázli?

Amúgy (még) fogalmam sincs h igazán mire jó ez a kütyü zenehallgatás meg safarizáson kívül, de ha már ezeket hibátlanul teszi (úgy tűnik igen) akkor megérte. Ha valaki talál egy jó bőrtokbeszerző helyet ossza meg pls. -
Csapi007
veterán
-
C4mp3r
addikt
válasz
Gordiann
üzenetére
Én a cimbimtől kapott Samsung bőr tokot használom, mert az ő telója alig fért bele.
Meg vagyok elégedve, bár a hátlap karcok ellen nem lehet semmit tenni.Mindig amikor veszem elő kérdezik, hogy milyen Samsungot használsz, aztán amikor kiveszem meglepődnek, hogy nem egészen az.
Mondjuk az Apple-nek is a Samsung gyártja a chipeket. -
Gordiann
őstag
Hát srácok én kivagyok az iPod Touch - óvástól.
3. ipodomat kaptam már a szervíztől, mindig zsír újat kaptam. A legutóbbihoz (most kb 1 hónapos) már teljes hozzáértéssel és tapasztalattal indultam neki.
Ki se vettem a tokjából, képernyővédő fólia rajta elejétől fogva.Most kivettem a tokból, hát nem tele van karcokkal a fém hátlap bizonyos pontokban!

Senki ne vegyen tokot a készülékére, mert semmi értelme. Itt mondtátok már ezt nekem a forumon, de nem hittem el. Aki még bízik benne, tegyen le róla!
Most tervezek venni egy bőr hord-tokot, amiből ki be veszem használatkor.
Van valakinek tapasztalata ezekkel? Ajánlásokat szívesen fogadok!Ezt néztem ki mediamarkt-ban: [gigatel.hu] nagyon illik bele a cucc, kipróbáltam. De ott 5990 Ft. Gigatel-t felhívom holnap, hogy van-e.
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
ne fáraasssz már
www.apple.com -
Zsé2003
aktív tag
A neten még nem láttam azt a prospektust, de mondom, tuti van. Valami olyasmi kép van róla, ami az apple honlapján (több ipod egymás mögött, és játékok vannak a kijelzőn)
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nincs scannerem, de épp most keresem a neten, hátha ffent van. Fogarasi uti tesco extra újságba volt. Két lapos prospektus. A senseo kávéfőző is csak 11e

-
Zsé2003
aktív tag
-
Zsé2003
aktív tag
Tecsoba igen jó áron lehet már kapni podot.
-
xxman
senior tag
válasz
makimakom
üzenetére
Basszus akk buktam a downgradet... Remélem frissítenek cydia csomagokat...
nekem kéne a infiniteboard (cracked) meg a protapper meg ienek de sajna 4.0 nem esi meg...(safe modba rak
)A frissített redsnow (asszem a redsn0w) jailbreakeli a 4.0.2őt (iPhone 3G , 3GS Oldbootroom , Touch 2G (3g 8gb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Remélem hogy 4.1 meg oldja a problémákat

www.apple.com