- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
Ha valakinek lenne kedve a Call of Duty: World at War: Zombies v1.2.0 -val játszani Co-Op ot (4-en) online az dobjon légyszi egy pü-t vagy vegyen fel msn-re!
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Bling95 #6398 üzenetére
Okés, köszi. Valami ilyenről hallottam én is, hogy rá kell dugni a gépre csak azt nem tudtam, hogy ott valamit kell e állítgatni, de akkor ok ha csak ennyi.
Szeretnék venni hozzá hálózati töltő is, hogy ha nem vagyok otthon, nem vagyok gépközelbe, akkor is fel tudjam tölteni. Az ilyen pár ezer Forintos töltőkről mi a véleményetek?
Vagy milyet/melyiket érdemes venni? -
Bling95
őstag
válasz
Gabesz1019 #6397 üzenetére
mit kéne csinálni ? gépre telepítesz itunes-t , és rádugod a gépre. itunes-ba megjelenik , be kell irni egy nevet hogy mi legyen a neve éééés ennyi. ha vmit nem értesz írj ide vagy Pü-t
tokot én semmilyent, de a switcheasy tokokat nagyon dicsérik
-
Gabesz1019
senior tag
Részletesen le tudnátok írni, hogy mit kell csinálnom az iPod-dal miután kibontottam?
Ha Valaki leírná olyan "szájbarágósan" ide vagy esetleg PÜ-be, azt megköszönném.+ Ti milyen tokot használtok hozzá?
-
Tombi
őstag
Hello, tegnap elött vettem egy ipod touch 2.gen 16gb és raktam fel rá pár progit, erre ma gta játék után, minden alkalmazásra kattintva azt irja hogy:
"acces denied an admin has locked all launching of applications. Okey"
tudnátok segiteni? másnál is volt már ilyen? beállitásokba se enged be, sehova
-
markose
csendes tag
Üdv! Légyszi segítsetek!
A kábelem megtört de a gép még garanciális! Szerintetek kicserélik? -
mrThomi
addikt
üdv. nektek is porosodik a kijelzö alatt?? nekem már nagyon látszik...mit lehet tenni ellene vhogy kitakartiani, esetleg vmi pod tok létezik? köszi
-
Tomi 16
őstag
Szóval valaki tud szerezni nekem védőfóliát Touchra?
-
Gabesz1019
senior tag
Jövőhéten belépek én is az iPod touch tulajok körébe. Keresztapukámék megvették mert Ők pestiek, jövőhét közepe fele jönnek és akkor hozzák.
Már nagyon várom. -
kriSii
csendes tag
Értem, köszi a gyors választ! Majd ha meg lesz biztos rátalálok!
-
kriSii
csendes tag
Holnap lesz meg végre a kis táccsom!
Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet valahogy azt csinálni, hogy amit felrakok mondjuk képeket a táccsra azt levédem vhogy jelszóval? Tehát h. mondjuk meg akarná nézni vki azokat a képeket és akk kéri a jelszót?
Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget!Előre is köszi a választ!
-
markose
csendes tag
hali!
Az lenne a kérdésem, hogy megtört a kábelem a csatlakozó végénél! A gép még garis szóval szerintetek visszavigyem kicseréltetni? -
Tomi 16
őstag
Valaki tud Szerezni Touch-hoz védőfóliát,mert vettem a Ipod-omhoz tokot. és adtak hozzá fóliát de szarul raktam rá a fóliát. És kéne egy újj fólia. Remélem valaki olcsón és ujjat tud szerezni.
Üdv:Tomo
-
muzzy82
csendes tag
Sziasztok,
Hány év gari jár a MediaMarkt akciós Touchára?
muzzy
-
zsork
csendes tag
hú, király !!
-
Gabor90
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a Saturn-ban mennyibe kerül a 8 gigás touch, mert ott meg 19-20-án áfa nélkül lehetne megvenni.
-
kali8n
aktív tag
Szerintetek ez a nagy akció csak a pesti MediaMarkt-okban érvényes?
Mert jött MM újság, de abba nincs benne a Touch.
Nyíregyházi üzletről van szó. -
HartgeH3-2.8
addikt
Best Buy
-
AloeVera
tag
Aki esetleg most szándékozik 8 GB-os 3rd gen. touchot venni, az holnap szaladhat a MediaMarktba, ahol vasárnapig 40 000 Ft lesz az ára.
-
Tomi 16
őstag
Szevasztok Skacok!
Én is vettem Ipod Touch-ot Model:MC086BT-s 8gb-os.
Nekem az elején már furcsa volt a doboz szétkapása,de megoldottam vagyis rájöttem. A készülékkel semmi bajom,tökéletesen működik.
I-tuns-is normálisan müxik, filmke kitűnőek rajta.Zene is tökéletes.
Ma vettem hozzá ilyen Silikon tokot,meg adtak hozzá védőfóliát. h mégis csak ne legyen karcos az ALMA jel meg maga a kijelző se legyen koszos.Szóval Lényegében és tömören megvagyok vele elégedve. a Gyári füles az ami nem bejövős.így inkább átváltottam a Hallójáratos Pioneer fülesemre na azzal már szól a Kis Ipod.
Bátran ajánlani tudom mindenkinek. Hely ügyileg meg szerintem elég a 8gb fölösleges a 32 vs 64 úgysem tudok annyit kihasználni, árban meg nem mindegy 57k->87k->115k.
Üdv:Tomo
-
tothm
őstag
Az miért lehet, hogy a gép felismeri a touchot (2G 8GB), de az itunes nem látja!? Köszi
-
=WiNTeR=
senior tag
Az Ipod Touch képes lejátszani weboldalba ágyazott MP4 fájlokat a Safari segítségével, külső plugin nélkül?
-
mrThomi
addikt
szia.nekem is volt ilyen gondom, de akkor én egyik játékot,alkalmazást se tudtam elidnitani és teljes restore-t kelett csinálnom és persze elszált minden. Én itunsban nem szoktam sync-elni az ipod-nál a játékokat, mert akkor mindig igy járok. vmiért ott nemtudom öket feltenni. igy marad a wifi-s megoldás :-\
-
patrix
csendes tag
Sziasztok!Az lenne a gondom,hogy toucho-n nem tudom elindítani taptap 2-őt.wifivel szedtem le rá közvetlen(a készülék jailbrakelve van)feltelepítettem többször is és mikor elindítom akkor bejön a kezdőképe,de aztán egyből vissza is lép a kezdőképre.Ha ituneson akarom feltenni akkor meg nem engedi azt írja h authorize.....,amit megis csináltam de utána is ugyanezt irja.Valakinek vmi ötlet?
köszi -
Tombi
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6351 üzenetére
Nekem is ez lesz, mert occsó és nekem suliban is kellene hasznalnom, pda-nak is jo lesz a leendö atáccsom
update: tölteni lehet aktiv usb hubrol gondolom, és akkor még a gépet se kell bekapcsolnom
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia
Én is ilyet vettem 8gigás Touch nagyon bejön
Jelentem az enyém MC086BT, csak úgy beírtam
Már a második filmet néztem meg melóhelyen veleSzerk: Utazás közben vonaton vagy barátnővel ágyban mondjuk egy Balatoni faházban ha pölö nincs semmi (mert occsó) akkor perfect lesz úgy érzem..
Nagy feeling..
-
Tombi
őstag
köszi, annyit kérdeznék még hogy 8gigás ipod touchra lenne pénzem.
Otthon tudnék jailbreakelni házilag? vagy special kábel kell hozzá.
ha csunyát kérdezek, elnézést -
Tombi
őstag
pdfet meg tud nyini a 2/3gs touch illetve alapbol tudja vagy kell hozzá vmi app?
elöre is köszi almatulajok -
Bling95
őstag
válasz
Barett 50cal #6345 üzenetére
már mostis lehet JB-zni csak tethered, szóval minden ujrainditásnál kell a gép.
-
Barett 50cal
senior tag
a touch 3G-t mikor lehet jailbreakelni és mivel/hogyan?
-
törölt tag
Üdv!
Azt hogyan tudnám kideríttetni egy aprós eladótól, hogy a touch 2G-s, vagy az újabb "late 2009" 2G-s? -
Bling95
őstag
válasz
BigG.(nnnnn) #6340 üzenetére
én ugy tudom elég nehéz szétkapni
-
Bling95
őstag
válasz
BigG.(nnnnn) #6338 üzenetére
vidd el szervizbe, én házilag tuti nem állnék neki.
-
BigG.(nnnnn)
tag
hali!
homok vagy por van az 1g 8gb-os ipod touch-om kijelzője mögöt...
ezzel mit lehet kezdeni? házilagosan ki lehetszedni?
kijelzőt letudnám venni? -
Kommy
veterán
válasz
redbullinger #6336 üzenetére
Talán próbáld meg ezt a progit.
-
redbullinger
csendes tag
hy
nem tudtok vmi más megosztó programot ituneson kívül (ami a gépről tud fájlokat rakni az ipodra)??? mert nem mükszik az itunes, még úgyse ha újratelepítem.
-
=WiNTeR=
senior tag
Elsősorban a SwitchEasy NeoTouch tulajoknak szólna a kérdésem: Úgy láttam egynéhány képen és videón, hogy a fehér változatú toknál a középen futó műanyag lefogószerűség kiemelkedik a hátlapból, ellenben a fekete változatúval, ahol a szóban forgó hosszanti műanyag cuccos szépen belesimul az alatta lévő rétegbe, egy szinten van vele. Ez tényleg így van? Tehát mégis van különbség a két változat között vagy csak én láttam rosszul?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy tényleg fullos minőségü crank2-t sikerült cirka 500 megába konvertálni csúcs minőségben, persze kis kijelző jó minőség
Persze sok program van én az Any Video Convertert használtam szerintem nagyon jó.
Ha netán valakit érdekelne [link] (nagyon felhasználóbarát a cucc) -
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
egyetlen ok hogy semmi előrelépés a 2G-hez képest. Akkor már ink veszek olcsobban egy még raktáron lévő 2.GEN-t. egyetlen különbség hogy a régit könyebb JB-zni. persze egyszer elfogy a 2G és akkor jo a 3G.
Más: Igen .. a 32 giga sztem is rengeteg, ha létezne 3G 16gb akkor azlenne a legjobb. meg ne felejtsük el hogy a 8gb az nem 8 hanem csak 7 .. persze ez csak egyéni vélemény hogy kevés, ahány felhasználó annyi féle igény
-
hcstuning
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #6325 üzenetére
Ez most olyan, hogy egy ismerősöm a nanoján azért használt csak két gigát a tárhelyből (4 gigásról van szó), mert nem akarta, hogy tele legyen...
Másik végletre is biztos van példa.
Én úgy vagyok vele, hogy ha a nagyobbat veszem, akkor már tele rakom, mert zavarna a "kihasználatlanság", de véleményem szerint nem lenne gond a betöltéssel.
-
Kommy
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #6324 üzenetére
Nem te csináltál rosszul semmit, azért csak 7 GB mivel maga a rendszer is ott van és ennyi a hasznos kapacitás.
3.1.3-ra ne frissíts egyenlőre, mert nem éri meg, csak a gond van vele. pl.: jb nincs rá. -
HartgeH3-2.8
addikt
Beszéltem egy 32es tulajjal azt mondta őszinte lesz 10giga amit használ és akkor sokat mondott...amig beér munkába vagy leutazik barátnőhöz az kb 2 film és valamennyi zene.
Amit ő is megerősített és olvastam is a szabad kapacitást nem lehet tárhelyként használni tehát szépen ott figyel neki cirka 20 giga kihasználatlanul majd 70 ezerért.
Ha innen nézzük megint más a történet nem?
Természetes ő sem az az alkalmazás zabálós letöltős "csak ami kell alapon"..Sebességet még nem teszteltük össze de ha gyorsabb hát gyorsabb Respect..
Én örülök hogy alma tulaj lettem a többi nem lényeg
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
Elnézést én csak annyit hogy "mert erre volt pénzem" ennyi
Ahogy néztem a méreteket nekem megfelel..Én speciel YouTube Music videókat töltök fel átlag 10-20-30 megában ez bőven elég..Nekem pár alkalmazásra lesz szükségem 2-4 max és természetesen a filmezés azt most tesztelem még komplett DivX filmet (ami jó minőség is) nem konvertáltam át de majd kiderül méretben mennyi.Itunes szerintem perfect..semmi másolás csak Snyc és ennyi.(Frissités gombra még nem mertem nyomni)
Ami furcsa viszont hogy 8giga helyett 7ről indultam amit hirtelen nem tudok miért..valamit lehet elnyomtam a nagy izgalomban.
Nagyon jó az Apple szerintem előkeresem a malacperselyt és gyűjtök majd egy imac-re is.
Sebességgel abszolút elégedett vagyok és a várt Apple minőség fogadott.
Füles a vártnál sokkal szebben szól..Eddig pozitív.
-
hcstuning
tag
válasz
Bling95 #6319 üzenetére
Lehet tudni esetleg miért nem esne a választás 3G-s 8gigásra?
Úgy ítélem most meg, hogy fontosabb a tárhely, mint az első és második genváltás közti plusz. Persze ez lehet a vásárlás előtti "user" vélemény, ami használat közben megváltozik.
Mondjuk a tárhely szűkössége áthidalható gyakoribb tartalom-frissítéssel talán..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Megvan a Touch..
Brutál jó
-
ViTaZi
aktív tag
Helo
Segítséget kérnék ipod touch (3.gen)-hoz! Aki tud segíteni írjon pm-et és felveszel msn-re hanem gond! elöre is köszönöm!
-
Bling95
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6318 üzenetére
nekem meg soha nem volt gond, vagy ha volt is tényleg megoldotta hogy másik USB-be dugtam. Ha olvasgattad a fórumot teis láthatod hogy nem szokott gond lenni, mármint ami volt azt mindent sikerült megoldani.
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning #6317 üzenetére
az információid jók, 3G 8gbot én tuti nem vennék. az alkalmazások mérete változó, vannak pár megásak is , de a komolyabb gémek között a 200 mega sem ritka.
1Gen-t én nem vennék, akkor SZERINTEM ink a másik. De ezt neked kell eldöntened hogy mi a fontosabb. Mennyi filmet raksz rá? mennyi zene? sok app?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Üdvözletem mindenkinek
Én döntöttem nekem ár/érték arányban egy 8gigás "3gen" touch felel meg és már meg is rendeltem.Olvastam egy kis cikket ami tetszett.Ő az [link] kimondottan tetszett vannak benne hasznos dolgok.Amitől picit tartok az ez lenne.. [link] Nem szeretném első boldog almás napjaimat tapéta kaparással és kevés hajszálam kihúzásával tölteni? Tudtok bíztatni valamivel? "Mondjuk áhh dehogy ez csak elvétve fordul elő" ?
Egyéb iránt pokolian kezd tetszeni az alma "mindenben".. csak az áraik
-
hcstuning
tag
Hali!
Ez ilyen összegzéses hozzászólás lesz, aminek egyik célja, hogy megtudjam, helyesek-e az információim
3. generációs 8GB-os Touch lényegében nem különbözik a második gen.-től csupán nehezebb jailbreakelni (vagy nem is lehet?).
ebből a szempontból jobb esetleg 2G-set választani, nem?Alkalmazások mekkora helyet foglalnak? és a videók? 8GB gondolom hamar megtelik, 16GB-os készülék viszont csak 1. generációs van árban nekem kedvező. Nagyobb tárhely, azonban lassabb processzor (a BT-től és hangszórótól eltekintve, mint további különbség).
ennyi elsőre
-
xxman
senior tag
Tap Tap revenge 3on Onlineozik vki?
ha igen vagyen fel friendnek
név : xxman11 -
Liudvikas
tag
el szeretném indítani asztalról az iTunes-t, és kiadja a "szabálytalan műveletet hajtott végre blabla" hibaüzenetet
próbálkoztam reinstallal, repairrel, egyik se működött
valaki help pls -
Bling95
őstag
Ehhez az apple mindig nagyon értett, és lehet hogy felhasználói szemszögből nem jó, viszont az emberek ígyis megveszik. egyébként meg Magyarország szörnyen kicsi piac, az amerikai pedig megveszi a 32/64-et.
-
CoryLopez
csendes tag
válasz
Csapi007 #6312 üzenetére
Így van... sőt az Apple szemszögéből ez a tökéletes stratégia...
Megjelent az új hardverrel a 32GB/64GB.
A 8GB-os pedig készen volt csak "újra kellett" csomagolni (ez akár szó szerint is történhetett így: készleten volt nekik, de 2G-t nem lenne túl kelendő, hisz az az előző generáció, van újabb - ismerjük az emberi gondolkodást...-, ezért, lehet rátolták a friss szoftvert, újracsomagolták, s máris veszik mint a cukrot...).
Ráadásul - a gyorsabb hardver miatt - némileg rá is kényszerítenek, hogy a drágábbat vedd...
Briliáns (az Apple szemszögéből)!
-
kali8n
aktív tag
válasz
TriackFeri #6309 üzenetére
Mondjuk ez igaz!
Az Apple-t lesz*rja, a magyar embereket(lásd: Még mindig nincs hivatalos magyar nyelv.) -
kali8n
aktív tag
Szerintem az Apple ezt nagyon elrontotta, hogy 8GB-osból nem adott ki rendes 3G-t.
Mert magyarul aki akar venni egy gyors iTouch-t, akkor az vegyen 32GB-osat, amihez azért elég mélyre kell nyúlni a zsebbe. Mondjuk ez az Apple szemszögéből jó, mert a több a bevétel, de a felhasználók részéről szerintem nem jó. Tudom, hogy a 2G is gyors, de aki már most akar venni, az azért már olyat vegyen ami megállja a helyét gyorsaság terén. Szerintem nagyon sokan vennének RENDES 3G-s 8GB-os iTouch-ot.
Nem lehet valami panaszlevelet küldeni az Apple-nek? -
Bling95
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6304 üzenetére
ezt neked kell tudni, én ugy tapasztalom hogy 8 giga el tud fogyni, persze emiatt nem fogok énse ujat venni, 2G-osat minek, 64 felesleges nagy, a 32 viszont uj hardver meg minden
-
válasz
HartgeH3-2.8 #6305 üzenetére
Not really, no.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Létezik hogy a gyári csomagban van fólia?
-
Bling95
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6302 üzenetére
sztem kevés lesz
nekem is 8 gigás és hiddel gyorsan be tud telleni, filmek appok.... rákapsz az ízére és már el is fogyott, no meg a 32 gigás már rendes 3G szóval erősebb hardver stb..
én 32-es 3G-t vennék
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok !!
S.O.S ben kellene sürgősen egy válasz nekem.
Sokat gondolkoztam rajta milyen Ipod lenne ideális és nekem lényegében ár/érték arányban a 8gigás felelne meg.Kérdés az lenne nagyon sokat veszítek vele ha ezt veszem meg? Hardverker-ben 45k (használtat nem akarok).A 32/64 gigáshoz képest kérdezem..!Végülis alap felhasználó lennék filmet néznék zenét hallgatnék ahogy nézem az Mp4 formátumok sem eszeveszett nagyok teljes filmnél sem tehát elég lehet a 8g.
Ötlet tanács megjegyzés?
Köszi! Sürgős lenne.. -
redbullinger
csendes tag
hy
nem tudjátok h mit kell tenni ha beszart az Itunes???
ha ezt írja:One Moment Please.
Connecting to the iTunes Store.
Loading
If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or Windows Task Bar.
(ITUNES STORE)(a programon belül)nem a neten
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest