Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Raptor69
üzenetére
Ha a 3G-s 32 vagy 64Gb-os akkor kell a 3G-s restore fájl , ha 8Gb-os a 3G akkor a 2G-s restore fájl kell. Amúgy a kérdésedre a válasz az, hogy igen, legalábbis igy kéne, hogy menjed, de 3.1.2-rôl nem bitos, hogy vissza lehet rakni 3.1.2-re legalábbis a 32,64 Gb-os verzionál.
(#6497) szpakicsavo ez nem igaz Ami most írtál mert lehet bankkártya nélkül regisztrálni. Válassz ki egy ingyenes programot az appstoreban, tegyél úgy mintha megvennéd ( nyomjál rá a free gombra) feljön egy ablak amiben lehet regisztalni és a kártyák sorában kell lennie egy none jelölõnégyzetnek.
-
törölt tag
sziasztok! van egy ipod touchom 8gb-os és azt szeretném kérdezni, hogy szeretném a skypeot meg az msn progit letölteni rá de nem az appstore-ból mert ott meg kell adni a bankkártyám számát, de én ezt nem akarom. máshonnan le lehet tölteni ingyen?
van még egy dolog: nekem ha hangszórón keresztül hallgatom a zenételég halk. hangosabbá lehet valahogy tenni? -
kriSii
csendes tag
Hogyan tudom levedeni jelszoval a jegyzeteket? Bocsi az ekezet nelkuliseg miatt csak igy gyorsabb irni a kicsikerol!

-
Kommy
veterán
válasz
markose
üzenetére
Úgy hogy letöltöd a 3.1.2-es firmware-t innen (iPod touch 2G (3.1.2/7D11)) ezt a firmware-t töltsd le pontosa. Ha lejött elindítod iTunes-t persze rá van dugva az iTouch a gépre majd rámész iTunes-ban a iTouch-ra majd nyomod a SHIFT billentyűt a billentyűzeten és közben kattintasz a restore gombra ekkor feljön egy tallózó ablak ahol kiválasztod a letöltött firmware-t és máris a 3.1.2-t rakja fel.
-
kriSii
csendes tag
-
gtamate2
veterán
sziasztok!
az 1g és 2g között játékokban van érezhető különbség? futtatásra gondolok, tudom hogy az 1g-re is fel lehet rakni a legújabb firmware-t, tehát azonos fw-en van sebességbeli különbség? -
markose
csendes tag
hali!
Most van 1 3g-s 8gbos touchom 3.1.2es szoftverrel! Ha restorolok és felmegy a 3.1.3 akkor utána vissza tudom rakni a 3.1.2-őt? -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne, hogy holnap beadom poliroztatni ezt a kis szépséget, és szeretnék hozzá egy védőfóliát. Olyat ami esetleg nem jön le könnyen, az ujjlenyomatokat is távoltartja, nem kerül 3-4 ftnál többe..?
Ti milyet használtok? -
kriSii
csendes tag
Első hozzászólásba le van írva a különbség!
Ha van másik telód amivel tudsz telefonálni (mert ugye táccsal nem nagyon lehet) akkor szerintem megéri! -
Ap3x89
aktív tag
üdv!
ipod touchot szeretnék cserélni a 2. és 3. generáció között mik a különbségek?
szerintetek megéri elcserélni egy lg arenat egy 2. generációs touchra? -
=WiNTeR=
senior tag
Egy kérdés: Ha a touchon 3.1.2-es os van, és restorolni akarnám shift+restore nélkül, akkor A restoret követően 3.1.3-as os lesz rajta?
-
Bling95
őstag
köszönöm viszont arra gondoltam hogy nekem elég a one stage II is , meg sztem mostmár tényleg beruházok egy tokra is.
MÁS: nem tudjátok , hogy létezik e vmi cucc amivel a karcokat el lehet távolítani, mind hátlapról mind a kijelzőről (igen nekem a kijelzőt is sikerült
) tényleg 1-2 hajszálkarc van rajta, de baromira idegesít, szóval kéne vmi erre is 
-
Shodan
őstag
Na sikerült, uninstalláltam az AP2-őt, ami valami régi backupot állított vissza, így szétb@szta a félrendszerem.

De most hogy már csak a screendimmer van fennt valóban működik az hogy, mondjuk 1 perc után lekapcsolja a képernyőt,de ne lockoljon! -
sbazsi
veterán
Belkin TuneCast Auto with ClearScan
(a termék a belkin oldalán)
lehet valahogy növelni az adó teljesítményét?
Budapesten nem sikerült még találni olyan állomást, ahol rendesen működne. Sok az adó, közel vannak egymáshoz.
-
sbazsi
veterán
válasz
Bling95
üzenetére
JBL on stage
pont ez, pont 30.nekem egy bajom van, a line out az nem rendes line out, hanem kb fülhallgató kimenet. tehát csak akkor megy ki rajta hangos zene, ha felhangosítom. viszont ekkor az saját hangszorója is szól, de minek...
ettől függetlenül jó cucc, múködik elemmel is, és nagyon jól szól.
-
Shodan
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Pedig létezik, vagyis olyan hogy egy idő után levegye a fényerőt, de szerintem az is lehetséges hogy teljesen kikapcsolja a képernyőt, de ne lockolja le.
Eddig advenced preferences 2 használtam arra hogy egy idő után csak levegye a fényerőt ,de ne lockoljon, hanem mondjuk csak 20 perc múlva zárjon(igen, itt nem csak 5percig lehet állítani, hanem akár 1 órás időtartamot is.)Közben egyébként már meg is találtam a progit
neve screendimmer.
Van benne Dim while charging opció, tehát ha töltesz, akkor világítva marad a kijelző, annyi különbséggel ,ha jól látom hogy nem a battery ikon ,óra marad kivilágítva, hanem maga a springboard.Illetve ha jól látom van benne egy Turn off backlight opció, szerintem ez lesz az hogy kikapcsolja a képernyőt teljesen egy idő után, de nem lockol.
Na majd mindjart kipróbálok mindent... -
Shodan
őstag
Vagy az is elég ha töltés alatt kivilágítva hadja a képernyőt.
-
Shodan
őstag
Sziasztok
Olyan program szerintetek létezik cydiaban ,hogyha dokkolóra teszem az ipodot akkor érzékeli és behoz mondjuk egy naptárat vagy órát, amit kivilágítva hagy?
-
Bling95
őstag
Hello!
Nemtudtok valami, hangszórós dokkolót? szóval vmi olyasmit hogy a gép érzékeli, emiatt tölti is, és vannak rajta hangszórok, meg távirányító.
vagy ennyi mindent ne akarjak max 30ból?

-
Stifler93
tag
Bekapcsoltam 3G 32GB-on a voiceover-t, most nem tudom hogy kell lefelé görgetni. Tud segíteni vki?
-
Gabor90
csendes tag
És az normális, hogy mára megint elromlott a hangerős csuszka?

-
Kommy
veterán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Mondjuk a hardverkerbôl
-
Stifler93
tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nemsokára fog megjelenni, 2 féle lesz, lesz olyan amiben akksi is lesz.
-
Gabesz1019
senior tag
Nem tudjátok, Touch-hoz is lehet kapni ilyen hasonló "tartót" mint PSP-hez? Kép
Ha igen itthon hol? Mintha régebben láttam volna, hogy Touch ilyenbe volt befogatva és így játszott vele a csávó, csak már nem tudom, hogy hol láttam.

-
xxman
senior tag
na sikerült jobban megnéznem!
szval a matrica fehér, de a tetején van egy piros kis folt! , KICSI kb 1ötöd az egész matricának ha nem kisebb... igy van esély szerinted? -
xxman
senior tag
a füllhallgató kimenetben hol találom?
amugy hát kapott vizett mer ugye kádba esett de 2másodpercet volt ott...
rizsben áll most
-
xxman
senior tag
S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beleejtettem itouchomat a kádba (2másodpercre)
kikapcsolt azonnal szaritottam stb...
most rizsbe raktam mert az kiszivja a nedved...
van esély még rá ?
mennyi lenne kb a szerviz?
közületek vki tud vmit egy "kisebb" őszegért tenni vmit?
ilyenkor mi romlik benne el?
ha kiszárad lehet bekapcsol még? (láttam Videot ahol bevált)
Segítségeteket várom THX!! -
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Persze, mert nincsenek menük

Viszont amikor először indult a rendszer, elmondta hogy mit kell csinálnod: tartsd az ujjadat hosszan egy ikonon, ekkor elkezdenek zizegni. Ilyenkor lehet átrendezni és az X-szel törölni őket.
-
Gabesz1019
senior tag
Így két nap alatt még nem sikerült rájönnöm. A feltelepített programokat, játékokat hol/hogy tudom letörölni? Valahol az iTunes-ba kell?, mert a Touch-ba nem találtam ilyen menüpontot.
-
Gabor90
csendes tag
Köszi, sikerült az újraindítással megoldani

-
Gabor90
csendes tag
Volt már valakinek olyan gondja, hogy a music és videos-ban beragadt a hangerő csuszka?
Ha odébb húzom akkor hangosít, de a csuszka visszaugrik ahol volt. Ha hangerő gombbal hangosítok, akkor is rendesen hangosodik, csak a csuszka marad ugyan ott. -
muzzy82
csendes tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hali,
A hangminőség erősen átlagos, tehát ha _csak_ zenehallgatásra kell ketyere akkor van jobb alternativa (iAudio, Sony...).
Érdemes tudni, hogy csak beépített EQ beállítások használhatóak, amik közül jópár elég erős torzulást okoz. Erre természetesen van megoldás: a zeneszámok erősítését alacsonyabbra kell konvertálni, mielőtt feltöltöd őket az iPodra. [link]
Füles kérdésben szvsz nem mérvadó, hogy iPod-al akarod használni. Válassz olyan fülest, amilyet az iPododtól függetlenül is megvennél, Az iPod közel 30mW-os kimeneti teljesítménye szinte biztosan elég lesz 32ohmos impedanciájú füles meghajtására, de valahol olvastam, hogy még 160ohmos fülest is meghajtott.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Volt szerencsem kiprobalni egy 8Gb-os touchot es nekem kell egy ilyen
Mivel nagyon sok zenet hallgatok ezert elsosorban zenehallgatasra kellene
Jatekok nem annyira izgatnak.Hangminosegrol tudna valaki nyilatkozni? Milyen fulest erdemes hozza venni?

-
Stifler93
tag
Touch 3G 32GB illetve 64 GB-ban van rendes GPS? Szal ha feltelepítem az iGO-t, akkor fog navigálni normálisan?
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Jött már válasz.

-
skiny83
aktív tag
Hello! Mitől lehet az hogy az itunesban, ha az add files to library-t választom bizonyos fájlokat (MP3!) nem másol be! Ha a könyvtárat másolom akkor bemásolja! köszi
-
Titan.
csendes tag
válasz
redbullinger
üzenetére
Videókat és képeket is lehet egyszerűen törölni.
Zenét már egy kicsit bonyolultabb. (azt valamilyen fájlkezelőből kell)
Ha JB-elt a Touch, akkor az alap mindent-letörlök-egy-gombnyomásra opciót ne válaszd. -
válasz
redbullinger
üzenetére
Fényképeket lehet még. Nomeg mindent együtt.
Verheted a fejed, ennek a kérdésnek önmagában korábban se volt értelme.
Talán leírhatnád, hogy mi is fáj pontosan. -
redbullinger
csendes tag
hello
ipodról alkalmazásokon kívül mást nem lehet törölni???
-
kurama
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna crack-et az iBluenova-hoz?
-
hcstuning
tag
Hali!
iPhone-os Vroom gumitok jó a Touchhoz? láttam külön iTouchra is, de ha csak a kamerakivágás a különbség, akkor az nem izgat annyira..
köszi!
-
=WiNTeR=
senior tag
Na de ha már valamiért kipengettem egy rakás pénzt, legalább dönthetném el magam, hogy mi kell rá, és hogy hogyan. Egy kis választási lehetőség nem ártana. Nekem legalábbis biztos nem.

+ egy kérdés: törés nélkül lehet pendrive-ként használni a touch-ot? -
=WiNTeR=
senior tag
Ezért nem is szeretik az Apple-t. Belepofázik a felhasználók saját dolgaiba. Nah mindegy, a végén úgyis az alma fog veszíteni.

-
=WiNTeR=
senior tag
És egy shift+restore-ral vissza lehet állítani a 3.1.2-es Fw-t, ha az le van töltve a vinyóra?
-
=WiNTeR=
senior tag
A mostanában legyártott Ipod Touch-ok már mind 3.1.3-as verzióval jönnek ki a gyárból?
-
Brenyo
tag
Nem lehet gépről restartolni touchot? Befagyott Cydia Realoding Data-nál , pörög a kör ,mintha töltene , de már 5órája csinálja kb és egyik gombra sem reagál.
mod:
Áh megvan , Sleep+Home kombó 10mpig
-
redbullinger
csendes tag
hello
ipodról alkalmazásokon kívül mást nem lehet törölni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) tényleg 1-2 hajszálkarc van rajta, de baromira idegesít, szóval kéne vmi erre is

Legalább én is tudom.
Pedig létezik, vagyis olyan hogy egy idő után levegye a fényerőt, de szerintem az is lehetséges hogy teljesen kikapcsolja a képernyőt, de ne lockolja le.
neve screendimmer.