Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Tudom, hogy nem csak arra jó, értem az érveket mellette és ellene is.
A moderátorok/házigazdák úgy látták, hogy JB túl gyakran vonzza maga után a warezt és ezért úgy döntöttek, hogy egyszerűbb és kényelmesebb megoldás tiltani mint foylamatosan törölni a warez hozzászólásokat.
Ráadásul az (volt) Apple hivatalos álláspontja is az, hogy no JB, érthető, hogy nem mennek ezzel szemben az oldal üzemeltetői.
Na de engem feleslegesen győztök meg.
-
dudika10
veterán
"NEM feltétlenül"
Az esetek többségében pedig szerintem a tört programok miatt JB-znek az emberek.
Persze, vannak olyan programok amiket nem támogat a gyártó és ahhoz jó a JB, de legyen itt állandóan egy moderátor, hogy törölje az ide nem illő hozzászólásokat?"Az új szabályozás felülírja az Apple döntését, mely az 1998-as szerzői jogi törvényre (Digital Millenium Copyright Act – DMCA) hivatkozva megtiltotta a törést, azzal érvelve, hogy a felhasználónak be kell tartania a gyártó ilyen irányú előírásait."
Amerikában már hoztak olyan szabályozást ami legálissá teszi a JB-t egyes esetekben, nem tudom, hogy Mo-n milyen szabályozások vannak, de mivel a fórum magánterület azt tiltanak rajta a Házigazdák amit szeretnének. Ha még nem történt meg akkor meg kell kérdezni a moderátorokat, hogy lehet-e engedélyezni a JB-t itt.
Nincs sok esélye szerintem, kényelmesebb így.Jah és olvass vissza pár hozzászólást, egyből tört játékok kerültek szóba a JB mellett.

-
dudika10
veterán
válasz
bkadar1
üzenetére
Nem feltétlenül kell magyar jogszabályra gondolni.
A fórum alapelve, hogy nincs warez.
Ha valaki JB-zik az azért teszi, hogy a tört programokat rá tudja rakni a készülékre, ez warez.
Pontosabban régen ez volt a hivatalos Apple álláspont és ezért így került be a topikba is.
Most már lehet JB-zni Amerikában ha jól tudom egyes kivételes esetekben, de tört programot telepíteni (=lopni) még mindig tilos ott is.
Nincs értelme beszélni a JB-ről ugyanis az esetek túlnyomó többségében beleesik a warez kategóriába. -
dudika10
veterán
válasz
bendikeee11
üzenetére
-
dudika10
veterán
1. Az emberek nagy része vakteszten nem tudja megmondani melyik a 320-as MP3 és melyik a veszteségmentes formátum.
2. Tudom meg leszek kövezve, de az ipodok nem a legjobb minőségűek.
3. Ha a gyári fülhallgatót használod akkor pláne teljesen értelmetlen tömörítetlen formátumot tenned a lejátszóra.Na megyek is ebből a topikból mielőtt szétszednek

Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi