Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Hali,
van iOS7 beta iTouch 4G-re? Ha igen, megbízható forrást tud nekem linkelni valaki? Illetve mik a tapasztalatok? -
peugeotmate
addikt
Üdv!
Egyik ismerősöm (iTouch 4G) készüléke teljesen megőrült. Ha fényt érzékel a proximity szenzor, akkor a kijelző fehéres képet ad, illetve elkezd csíkozódni. Használhatatlanná válik ilyenkor, nem is érézkel rendesen. Azonban ha letakarjuk a fényérzékelőt, akkor működik rendesen. Megreccsent a fényérzékelő, ezért csinálja ezt? Vagy az alaplappal lehet valami?
Ezt találtam:[link] Ez segíthet? -
peugeotmate
addikt
Hozzám került egy iPod Touch 4. generációs 32 gb-os készülék, azonban a hátlapja nem a megszokott. Mégpedig azért, mert más ábrák vannak az alján, mint ami az iPodoknál (iPhone-oknál) megszokott:ilyen
Más (legtöbb) készüléknél meg ugyebár ez szokott lenni. Tehát a Foxconn, a kuka piktogramja, stb. helyett ezen két számsor meg egyéb jelek szerepelnek. Ez miért lehet, nem tudjátok?
A széria szám megegyezik a beállításoknál szereplőjével, tehát nem cserélt a hátlap. -
peugeotmate
addikt
Hali, lenne egy iTouch 4G 8gb-os lejátszóm, 2,5 hónapig még garanciális, nemrég lett cseréltetve, így szinte új állapotú. (képek) Érdeklődni privátban!
-
peugeotmate
addikt
Hali!
5.0.1-ről restore-olnék szintén 5.0.1-re, de 3194-es hibával mindig elhajt. Frissítettem már az iTunest, DFU-ba is raktam a z iPodot, de hiába. (A készülék iTouch 4G 8gb, jailbreakelt.)
Mi lehet a probléma? -
peugeotmate
addikt
válasz
BlackTiger
üzenetére
Az mindegy, ha gagyibb, sokkal már úgysem lehet fokozni.

Hol cseréltetted? iStyle? StarKing?
Szerk.: Illetve mit kértek hozzá? Elég ha az iPod maga még garis széria szám alapján, vagy kell még egyéb dokumentum is? -
peugeotmate
addikt
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani valakit, aki egy iTouch 4G hátlapcseréjét el tudná végezni? Természetesen eredeti alkatrészekkel dolgozva. (Elsősorban magánszemélyre gondolok.)MÁS:
Egy iPod fülesre mennyi garancia van? Egy, vagy fél év? -
peugeotmate
addikt
válasz
banánocska
üzenetére
Az MC modell az a 3. generációt jelöli.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Azzal én is tisztában vagyok, hogy a 2010-es és a 2011-es esztendőben bemutatott Touchok megegyeznek.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Inkább csak fura. Igazából csak az lenne a lényeg, hogy ha netán szervizbe (pl. Istyleba) kéne vinni, akkor ne kötözködjenek.
Nekem egy olyan tippem van (mivel hogy októberben lett véve a készülék Amerikában), hogy ez már ergo "5. generációs" (modellszáma: MC540LL), és mivel a fehér is az, ezért lehet valamiféle megkülönböztetés történt. Bár ez elég hülye egy elmélet.

-
peugeotmate
addikt
Az mitől lehet, hogy ha egy fekete iPod Touch széria számát beírom ide, akkor azt egy fehér Touch képével jelzi vissza?

-
peugeotmate
addikt
Nem tudom Te hogy jössz ahhoz, hogy itt le bunkó parasztozz engem, korábban a prohardver fórumain nem volt jellemző ez a hangnem, de az utóbbi időkben elszaporodtak a hozzád hasonló újoncok száma... Egyébként arra, hogy az iPodot iTunes segítségével tudod a géppel összeköttetésbe hozni, a másodperc tört értéke alatt rájöhettél volna a Google vagy az itteni gyorskereső ne adj' Isten egy felhasználókönyv segítségével...
-
peugeotmate
addikt
Részben jogos, de azért valamilyen gyakorisággal mindig felmerül a téma és akkor akarva akaratlanul jönnek a pro és kontra érvek!
Egyébként meg csak a JB-vel kapcsolatos jogokról beszéltünk, nem is magáról az eljárásnak mikéntjéről. De elfogadom, én is jobbnak tartom, ha nem feszegetjük túl a témát! (Még szép hogy elfogadom, én balga...) 
Bocs a pofázásért. -
peugeotmate
addikt
válasz
üzenetére
Márpedig hasogatod! Például leszedsz valamilyen magyarosítást egy progihoz (pl. Facebookhoz), és/vagy engedélyezteted a hátteret meg a multitaskot egy 2G-s Touchon, akkor mégis mivel károsítottad meg az Applet?

(Egyébkén szerintem nem moderálhatnak minket, mivel nem azt írjuk le, hogy melyik oldalról szedje le ezt és ezt a progit, ami eredetileg fizetős, legalábbis részemről ilyet nem csináltam!
) -
-
peugeotmate
addikt
válasz
Barbara H.nő
üzenetére
Azért ilyet megkérdezni egy Apple terméknél... Ott vannak a papírok a doboz alján, megsúgom. Illetve a google is csodákra képes...

-
peugeotmate
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Az már egy diszkrétebb megoldás. De érdemes (alapjáraton) vigyázni a készülékre és akkor nem adódhat nagy baj...
-
peugeotmate
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Ez hülyeség! Nekem már több mint fél éve meg van a Touchom és csak hajszálkarcos a háta, pedig egy szimpla zokniban tárolom, de gyakran rakom le mindenféle egyéb helyre! Én is osztom a kolléga véleményét, miszerint gusztustalan egy ilyen kaliberű készüléken egy szilikon tok. Haverom iToucha fiatalabb, vett rá külön hátlapot, de neki is vannak különböző karcolások a hátulján! Szerintem sokkal elegánsabb "natúrban" a készülék. Szerintem...
-
peugeotmate
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
A minősége azért igencsak megkérdőjelezhető!
-
peugeotmate
addikt
+1
Esetleg a volt hirdetésed linkje vagy legalább a pontos szövege megvan? Vagy privát levelezgetésed? De hiszünk Neked, ha biztosra mondod, hogy nem hitegetted, hogy Neked a szifon 3GS hardverével rendelkező Touchod van.
Bár akkor is neki kellett volna utánajárni...kbarbuss
Hát ez totál más, mint a szifon esete, ugyanis ott nagyobb különbségek vannak az egyes generációk között. Tehát ha 8gb is oda volt írva, akkor Neked kellett volna kérdezni az eladót vagy utánajárni, hogy miként vannak a generációk a Touch esetében (például a tobic 1. hozzászólásából megtudtál volna/megtudsz mindent![link]). De a hivatalos Apple forgalmazók is 3G-nek hirdetik/hirdették a 8 gigás verziókat...
-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
2G-m van, de a 3G-sek is azt írják, hogy gyorsabb lett (szerintem is) iOSn is, 4-hez képest mondjuk... (Kb 3.1.3. szintjén van, nem mondanám lassabbnak.) Viszont a wifi többünknél bekapcsolva marad sleep módban is ezért gyorsan merülhet...
-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Csak Macen lehet egyenlőre a 2G-s Touchot/3G 8gb-os Touchot/3G-s szifont, de az itouch.hu oldalon mindent megtudtok...
-
peugeotmate
addikt
válasz
Lekszikon
üzenetére
Sajnos nálam is bekapcsolva marad a wifi 'sleep' módban. Te az iTunesról keresztül szedted le akkor? Mert én nem, és eddig azt hittem az a probléma, de úgy látszik mégsem... Nálam 4.0 alatt nem csinálta, csak 4.1 alatt!

Így kénytelen vagyok minden netezés végeztével repülő módba kapcsolni, hogy legalább egy-két napot elmenjen. Csak amikor néha elfejtem, ejj...Lacee1986
Ha másik gépen nincsenek lementve a progijaid (ergo magáról a készülékről töltötted le őket), akkor valószínűleg buktad (hacsak nem, mégis engedi letölteni, hisz ugyanarról a bankkártyáról/accountról szednéd le megint, tehát akár "fel is foghatná", hogy Te ezt egyszer kifizetted. De majd valaki jobban felhomályosít!). Próbáld meg a DFU-módot, hátha. Bár ha a barátnőd gépén megy, akkor lehet valóban a géppel van gond...
-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Maced van?
-
peugeotmate
addikt
válasz
mono-chrome
üzenetére
-
peugeotmate
addikt
-
peugeotmate
addikt
Nagyon szuper, amióta felraktam a 4.1-et a wifi kapcsolatot nem bontja, miközben nem használom, így sikerült éjszaka több mint az akksi felét lemeríteni... (iOS 4.0-nál nem csinált ilyet.) De legalább most kicsit gyorsabb az egész készülék, de azért ez bosszantó hiba!
-
peugeotmate
addikt
Eddig is lehetett... De rohadtul nem értelek: most az a bajod, hogy az iPhone4-hez képest kevesebbet tud, vagy az hogy túl drága (mintha eddig nem így lett volna)? Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy majd csak egy SIM kártya fogja elválasztani a szifon4-et és a 4G-s Touchot és majd emiatt lesz 100 forint különbség a két készülék között.
-
peugeotmate
addikt
Szerintem egy ideig nem fog jelentősen csökkenni az ára! Itthon jelenleg 76 ezerért árulják az új Touchot, a régit pedig 63 ezerért az istyle/xms üzletekben. De ha valaki Amerikából hozat mondjuk, akkor olcsóbban is kijöhetsz. Mondjuk karsaitomasz a Hardveraprón kb. 65 ezer forintért tud szerezni. Ez még mehet lejjebb is. Neked kell eldöntened, mennyit ér meg.
Nincs különbség most egyik 4G-s Touch között sem (tárhelyet leszámítva).Ap3x89
Valószínűleg 3.1.2 vagy 3.1.3-al adják a 3G-s Touchot, amit még lehet JB-zni, de a készüléken magán magad is leellenőrizheted.vadani
Az új Touch 7,6 mm a Tiéd olyan 8-10 mm között lehet (mérd le, mennyi). De viszont azt nem értem, hogy akarod használni abban a tokban, hisz az új Touch hátán van kamera! De Te tudod...
Egyébként olyan 25-28 ezer a maximum ára a készülékednek. -
peugeotmate
addikt
Tekintve, hogy ez egy full dobozos, garanciás, szép állapotú készülék, és számításba véve azt, hogy 50-ért lezúzott, vagy kétes eredetű (doboz, tartozék nélküli) 3G 32gb-os Touchot kap az ember: inkább reális a 65-70. És még ebből az árból akár alkudni is lehetne. 55-60-ért kereskedők veszik meg, szóval ez abszolút nem a reális ára!
-
peugeotmate
addikt
válasz
makimakom
üzenetére
A 4.1 holnaptól tölthető le hivatalosan és akár a jailbreak is vele együtt érkezhet! (Figyeld a szifon.com-on a híreket.) 4.2-es szoftverről még egyáltalán nem volt szó, hisz még a 4.1 "sincs kint"! Egyébként szifon 3G-re már rárakták a iOS 4.1 GM verziót és videók alapján gyorsabb és az Apple állítása szerint normalizálták a szoftvert a korábbi szifonokhoz/touchokhoz, úgyhogy valószínűleg javult valamennyit. Már nem kell sokat várni és megtudjuk a tutit!

-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Van rajta op. rendszer, de ez n+1 helyen le van írva.
Látom a googleről egyre többen, egyre többször megfeledkeznek... -
peugeotmate
addikt
válasz
Black-core
üzenetére
Ugyanúgy, mint a korábbi szoftverekre...
-
peugeotmate
addikt
Meg annyi az indulóára, mint (ma este hétig) a 8 gigásé volt, szóval Nanot nem tudom ki fog venni, mivel még a világon rengeteg helyen van 2G/3G Touch 8 gigásan...
Gordiann
Jah a hátsó kameráról a korábbi hozzászólásomkor nem tudtam, így már bevallom, hogy tényleg változott. A Retina Displayről meg annyit, hogy haveromnak van egy szifon 4-e és a különbséget csak akkor veszed észre mikor egymás mellé teszed a kettőt. Tény hogy jobb, de nem annyival, hogy most emiatt váltsak, ennyi.
A proci erősítése viszont valóban jó dolog (mondjuk a kijelző azért nagyban használja...). -
peugeotmate
addikt
válasz
Gordiann
üzenetére
Szerintem meg pont, hogy nem lesz olyan drasztikus az árcsökkenés a használtpiacon, mivel külsőre alig változott és inkább csak a 2G/3G 32 illetve 64 gigás verzióit lesz nehezebb eladni, mivel ugyanolyan áron van az új is mint eddig. Viszont 1G-t ezek után jó olcsón lehet majd kapni, az biztos!

Hangsúlyozom: szerintem. -
-
peugeotmate
addikt
Rakd újra az iTunest és ugorj neki mégegyszer a DFU-nak! Ha megint semmi akkor szvsz vidd el szervizbe! Az APPSolute-ot ajánlanám, egy 5 ezresből megcsinálják (haveromnak volt hasonló gondja, akkor neki se ismerte fel az iTunes DFU-ban és neki 5 ezerből megcsinálták anno).
djalczo
Ingyenes progiknál is ezt csinálja?Zsom!
Valahogyan úgy ahogyan a képen, igaz az egy első generációs készülék ami nagyobb dobozzal volt kapható.
(Az a baj, hogy már nem emlékszem hogy csomagolták, pedig pár hónapja bontottam ki zsír új dobozából.
) -
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Szerintem a 32 gigásoké nem fog hetven alá menni, legfeljebb az Apple boltokban is meg fogja közelíteni.
Az új meg nem tudom mennyire fog hasonulni az előző évek kezdőáraival. Van egy olyan érzésem, hogy magasabbról fog kezdeni valamennyivel, mint az eddigiek. -
peugeotmate
addikt
válasz
redbullinger
üzenetére
Nem.
-
peugeotmate
addikt
-
peugeotmate
addikt
válasz
bkadar1
üzenetére
Ez a megoldás a legkönnyebb, csupán annyi hibája van, hogy bootolásnál egy 2,5 cm hosszú pixelcsík jelenik meg az alma logó felett, de ettől nem kell megijedni (mindenkinél ez van). Szerintem felesleges a redsn0w-wal megcsinálni, mert ha beállítod a 2G-s touchon a hátteret, multitaskingot, akkor kicsit akadozva működik a kütyü ráadásul jobban is merül. Ráadásul sikerült elérnem vele, hogy másfél hónap után ne ismerje fel a gép a touchot...
Ha meg 3G-d van, akkor más lehetőséged úgysincs mint a JBme. Én ezt javasolnám.Nem kötelező megvenni az eredeti Apple hálózati töltőt. Én is egy HTC Diamondhoz valót használok, tökéletesen működik! Ha valamilyen mobil kütyühöz adták az USB-s töltőt, akkor (szerintem) 100%, hogy jól muzsikál együtt a Touchal.
Ja és kösz, h leírod a tescosat!

-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Amikor egymás mellet van a két kijelző, akkor azért látni a különbséget. [link] Az új HD felbontásra is képes. Kevesebbet nem fogyaszt.
Jelenleg ez az egyik (ha nem a legjobb) kijelző a mobil piacon. (Az Applenak muszáj volt előrukkolni valami újdonsággal, inkább csak a nagyzolás végett szvsz.) -
peugeotmate
addikt
válasz
makimakom
üzenetére
Nálam most nincs beállítva az akkukijelzés ugyanis feleslegesnek tartottam és tartom is, mivel gyakran nőtt egy kicsit aztán visszaesett, szóval többször összevissza váltakozott. Ez a játék nincs fenn nekem, de például a NFS Undercover úgy 3 óra "tömény" játék után kb 1/3-val vagy felével csökkentette az akkuidőt.
-
peugeotmate
addikt
-
peugeotmate
addikt
Szerintem is jó az iOS4 (szintén 2G 8gb-os készülékem van). Egy ideig be volt kapcsolva a háttér és a multitasking is (JB jóvoltából), de aztán inkább kikapcsoltam őket, mivel kicsit belassították a rendszert. Azóta ugyanolyan gyors, mint régen (ha nem gyorsabb), nem merül le rohamosan, stb.
És a mappákba rendezés az már nagyon hiányzott, már ezért megérte frissítenem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kipróbálni szeretném őket. XMS oldalán azt látom, hogy 1-2 hét, mire ideérnek.

Egyébként meg csak a JB-vel kapcsolatos jogokról beszéltünk, nem is magáról az eljárásnak mikéntjéről. De elfogadom, én is jobbnak tartom, ha nem feszegetjük túl a témát! (Még szép hogy elfogadom, én balga...) 
)
).