Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Szisztok!
Vki meg tudna szánni egy működő linkkel? Eredeti 2G 3.1.3 fw kellene, de az összes google álltal talált oldalon a letöltés "hibás"... tenksz -
trobi28
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Ezzel én is így jártam hogy az 500 mah-ás nem hajtotta meg de az 1000-es már tőlti rendesen

-
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Gondolom mert hozzáértők, mint azok, akik azt hirdetik, hogy meg kell formázni a Li-ion akkumulátorokat is

Nem tudom mi lehetett az 500 mA-s töltőddel, nekem azok is szoktam működni (úgy emlékszem), mindenesetre mostanában vagy 1 amperrel, vagy 2,1 amperrel töltöm (attól függően, hogy az iPod vagy az iPad töltő akad a kezembe előbb).
-
Csirkejozsi
tag
válasz
bkadar1
üzenetére
500 mA-s?!?! Nekem az miért nem működött? Először egy 500 mA-s univerzális USB-s hálózati töltőt vettem hozzá, és még csak rá sem hederített, ha bedugtam.
Aztán már olyat vettem (1000-set), amire rá is volt írva, hogy jó az iPod-okhoz, és azzal már tölt rendesen.
Egyébként miért beszéltek le az 1000 mA-ről?
-
bkadar1
tag
találtam egy jó cikket arról, hogy melyik háttérben futó demon kb. mit csinál és melyek azok amiket biztonsággal lehet kiiktatni (pl. csak iphone-hoz hasznos cuccok), hogy egy kicsit több memóriához jussunk + gyorsuljunk. Még nem próbáltam ki de ha valakinek van vállalkozó szelleme: [link]
-
bkadar1
tag
válasz
Mukorka
üzenetére
nézd meg a hátulján a modellszámot:
"The iPod touch (3rd generation) can be distinguished from iPod touch (2nd generation) by looking at the back of the device. In the text below the engraving, look for the model number. iPod touch (2nd generation) is model A1288, and iPod touch (3rd generation) is model A1318"
-
Mukorka
addikt
Hello!
Holnapután veszek 3. gen 32 Gb.s használt touchot. A kérdésem az lenne hogy mivel nem ismerem az eladót, a helyszínen honnan tudom megállapítani azonnal hogy ez tényleg 3. gen-e? Egyáltalán létezik 2. vagy 1. genből 32 Gb-és ? Gyakorlatilag csak kipróbálni lesz lehetőségem, de ahogy nézem fizikailag semmi különbség és nem szeretnék befürödni azzal hogy hazamegyek és 1. geneset vettem 3-as áron.
Köszi előre is a választ.
Üdv
-
bkadar1
tag
vettem ma mp3plazaban:
-fehér szilikon tokot, nagyon jól passzol rá, szép és minden gomb jól kezelhető
-töltőt először 1000mA-st akartam de aztán rábeszéltek az 500-asra. Jól tölt.
-védőfólia: méretre vágtam ráraktam majd elszörnyülködtem leszedtem és kidobtam. kifejezetten rondán nézett ki rajta és pont a gyönyörű kijelzőjét csúfítja el. igaz aki mindennap hurcibálja annak lehet hogy kell de én inkább anélkül használom és vigyázok
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges az, hogy az ipodom rákötöm a gépre és tudjak az ipodon netezni? Ha igen hogyan? Láttam a wifi mellet van egy olyan menü, hogy VPN. Talán lehet az?
Előre is köszi!
-
djalczo
csendes tag
most már müködik,köszönöm

-
djalczo
csendes tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
megprobálom mintkét verziot,köszi, hatásosak ?, föként elsö válaszra vagyok kivi

-
djalczo
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
igen, ingyeneseknél is, és ami van progi rajta most pl, azt letörli ha syncelem

-
peugeotmate
addikt
Rakd újra az iTunest és ugorj neki mégegyszer a DFU-nak! Ha megint semmi akkor szvsz vidd el szervizbe! Az APPSolute-ot ajánlanám, egy 5 ezresből megcsinálják (haveromnak volt hasonló gondja, akkor neki se ismerte fel az iTunes DFU-ban és neki 5 ezerből megcsinálták anno).
djalczo
Ingyenes progiknál is ezt csinálja?Zsom!
Valahogyan úgy ahogyan a képen, igaz az egy első generációs készülék ami nagyobb dobozzal volt kapható.
(Az a baj, hogy már nem emlékszem hogy csomagolták, pedig pár hónapja bontottam ki zsír új dobozából.
) -
Zsom!
tag
Sziasztok!
Tudnátok valami tippet adni, hogy kéne szépen visszarakni mindent a(z iciri-piciri) dobozba? Fél órája küzdök az adat kábellel.

Eladó az iPod Touch! Occsó!

-
djalczo
csendes tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
uj wiin van fent ahogy irtam, na meg itunes én huzhatom 100szor ujra, akkor sem jó

-
djalczo
csendes tag
Sziasztok !
Volna egy gondom, arról van szó hogy amikor igy pc-én letöltök itunesrol játékot pl , és szinkronizálom akkor nem teszi fel a touchra a progit, elkezdi ott is az ikonja aztán abbahagyja és eltüni, és csak wifin utcán mert máshol nincs, gépre kötés nélkül tudok ré bármit is telepiteni
2 hete húztam újra a gépet, és már elötte is fenált ez a probléma, jailbreak nincs rajta, probáltam már xp meg vista modban is futtatni itunes, de ugysem, tűzfal nincs vírusirtóm ugyszintén, ezért nem értem milehet a probléma 
Aki esetleg tud nekem ebben érdemlieg segíteni irjon.
Köszönöm ! -
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
másik gépem sajnos nincsen, az Ipod pedig, semit sem csinál, csak kikapcsol, meg visszatér a fehér csatlakozó és az Itunes embléma a kijelzőn. Szerintem sikerül ez a DFU... jelzi a gép az USB-s jellel, hogy ott van meg hogy nincs ott, az itunes pedig nekilát a restore-nak, az előbb szépen elfehéredett a touch, már éppen megörültem ez eddig nem volt.... de aztán megint belehalt....
Jajj nekem
-
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Na most ha ezt a döglött Ipod-ot DFU-ba rakom, (úgy tűnik mindent végigcsináltam amit írtatok), ki is kapcsolt, meg nem is kapcsolt be, mégsem szól be nekem az Itunes, akkor mi van, segítséég

-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Viszont amit ajánlok, hogy a iPod-dal együtt rögtön tokot is vegyél, mert a hátulja elég kényes. A képernyő jól bírja a strapát, de a kijelzővédő fólia sem árt.
Én ilyen tokot vettem, és még egy hajszálnyi karc sincs a Touch-on: Ipod Touch tok
Töltőt meg innen szereztem be elég olcsón. (autós + hálózati + USB): töltő szett -
AlaBOSS
csendes tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Jaja sokoldalú cucc. Majd ha meglesz, szerintem járok még errefelé kérdezősködni.

-
Csirkejozsi
tag
válasz
AlaBOSS
üzenetére
Arra pont tökéletes. Én is ezekre használom javarészt. De pont azért szeretem, mert kb nincsenek határok. Ha JB-s a készüléked, akkor bármit megtalálsz rá, amit akarsz.
Egy csomó játék és program. És én pl ezt használom GPS-nek is, és arra is tök jó. Szal nagyon szeretem.
-
AlaBOSS
csendes tag
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
A kijelző, meg kamera nekem se téma. Zene hallgatás, net, skype, pdf, office doksik olvasgatására használnám főleg egyetemen. Erre pedig szerintem elég a jelenlegi modell is.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Szerintem is magasabbról fog indulni. Az iPhone 4G is elég brutál árban van szerintem, de ez a Touch-ok közt ha beváltja a feltételezéseket, akkor forradalmibb újítás lesz.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Csirkejozsi
üzenetére
Szerintem a 32 gigásoké nem fog hetven alá menni, legfeljebb az Apple boltokban is meg fogja közelíteni.
Az új meg nem tudom mennyire fog hasonulni az előző évek kezdőáraival. Van egy olyan érzésem, hogy magasabbról fog kezdeni valamennyivel, mint az eddigiek. -
Csirkejozsi
tag
válasz
AlaBOSS
üzenetére
Én hasonló cipőben jártam 3 hónapja. Pont ilyet vettem ennyiért, amit te akarsz. És nagyon megérte.
Más kérdés, hogy az újban elvileg lesz kamera, meg talán a képernyője is szebb lesz (bár nekem ezzel sincs semmi bajom). Nekem legfeljebb az erősebb hardver és akksi tenné vonzóbbá, de egyébként a 3G 32Gb elég jó választás.
Viszont ha tudsz várni, talán érdemesebb kivárni, hogy hogyan alakulnak a dolgok, és mi lesz igaz az új Touch-ról megjósoltakból.
A 3G ára emelkedni nem hinném, hogy fog. Akkor már inkább csökkenni, szerintem.
-
AlaBOSS
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Értem. Köszi a gyors választ! Majd alszom rá még egyet.

-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv!
Érdemes most új touchra beruházni? Nem Apple márkaboltba 70000 Ft-ért lehet most új 3.gen 32 gigásat venni. Úgy hallottam ősszel mutatják be az új generációt. Gondolom az újakat a márkaboltokban lehet megvenni 90000 Ft körüli áron mint a mostani touchot, de ennyi pénzt nem adnék ki érte. A 70000 Huf is már a fájdalomhatáron van.
Félek ha várok vele már nem tudok venni ennyiért.Tehát érdemes várnom a vásárlással?
-
Csirkejozsi
tag
válasz
makimakom
üzenetére
Nekem 3.1.3 van rajta, és a Cydia-val semmi gondom, pedig szoktam telepíteni dolgokat belőle.
Egyszer volt hasonló, hogy telepítettem egy programot, és amikor rákattintottam, hogy Restart SpringBoard, akkor teljesen lefagyott. De egy HARDRESET rendbetette a dolgokat, és azóta nincs is vele bajom. Pedig akkor majdnem rátettem a 4.0-t, de azóta is örülök, hogy ezt nem tettem meg.
-
bkadar1
tag
[link] Iphone-osoknak szívás de ha jól értem a touch-okat nem érinti. Meg lehet hogy kis hazánkba nem is fog elérni ez az "újítás"
-
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
bocs, elírtam, csak tisztára felidegesített ez a szerkezet, még ha nem haragszol, elmondod, hogyan tegyem DFU-ba???
-
bkadar1
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Jó mind1 végülis ha bekuytul jöhet a 4.0 azt annyi. Ha fejreáll legalább tudom mitől lehet.
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
azt hogy lefagyott és nem kapcsolt be csak ha feltszem a 4.0-t utána már nincs vele para:/
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
nekem 2.ipodomat vágta haza a cydia..ha már 4.0-d van akkor nem is fogja hazavágni
nekem 3.1.3 volt mind2-n és hazavágta őket -
basszus nem tudok erre a szar ipodra semmien szoftvert feltenni segíítsetek

-
valaki segítsen már hogy ha lementettem az shsh file-okat akkor azzal majd mit kellene csinálnom? hova tegyem be ienek
-
zsigo
csendes tag
Na most segítsetek, mert menten kiábrándulok eddigi szerelmetes 8Gbytos-s 32G-s IPOD-omból. Amikor ma bekapcsoltam, rádugtam a gépre, az a
Itunes azt mondta frissiteni akar. Mondtam jó.... de közben valahogy belehalt, és azt mondta, recovery üzemmódban van az Ipod, restore-ni kell
, hát mondom akkor jó... de a restore is meghalt, hogy uknown error. Most akkor mi van??????? 
-
kenguroo
tag
Aki esetleg szeret kisfilmeket forgatni és mondjuk nincs elég kerete iPod-ot venni, annak itt ez a videópályázat, ahol a díjazásban van 5 db ipod touch 8 gb is. [itt] van a pályázat. minden info ott van.

-
bkadar1
tag
"...de ez nem jellemző , inkább az hogy a cydia adja meg magát" ha badarság annál jobb... igazából reméltem, hogy az Ios nem úgy működik minta windows, hogy idővel teleszemeteli magát (pl. a registry) és instabillá válik, x időközönként célszerű újratelepíteni.
Persze van ellenpélda is, a genuine XP home a dell notimon már vagy 5 éve fut és talán még sose fagyot -
gtamate2
veterán
válasz
Marcibucsek
üzenetére
ezeket nézd meg
-
cass
aktív tag
válasz
Marcibucsek
üzenetére
3.1.3-hoz spiritet használj!
-
maathe
senior tag
Felraktam a 4.0.2-őt. Hát nagyon nem kellett volna, de most már késő. Lehet valahogy downgradelni?
-
Marcibucsek
csendes tag
Lehet hogy már sokszor kérdezték de akkor ha most nekem van egy 3g 8GB touchom és felmegyek a jailbreakme.com oldalra és elhúzom a slide bart akkor ki jailbreakolja felrakja a cydiat és élvezhetem a tört dolgokat vagy utána hogyvan?
Előre köszi -
trobi28
addikt
Ha engem idézel akkor
1:Ird helyesen a nevem
2: Pontosan azt mond amit írtam vagyis ha lefríssíted 4.02-re azt nem lehet

Két napja ezt próbálom megértetni veled hogy ha rádugod Itunes-ra fríssítesz akkor a 4.02 -őt tudod csak felrakni.Én feladom: Próbálom megértetni veled de mindig egy helyben topogsz

Ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz és ahogy akarod
ÉS AZT IS PRÓBÁLD MEGÉRTENI HA SIKERÜL HOGY A 3G 8GB-os Touch NEM 2G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
cass
aktív tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Igazad van én kérek elnézést!
-
cass
aktív tag
Pls válaszoljatok az előző hsz-emre, mert nagyon nagyon fontos lenne, nekem azt mondta a torbi, hogy nem lehet JB-t tenni a 8gb-s 3G ipod touch-ra!?
-
peugeotmate
addikt
válasz
redbullinger
üzenetére
Nem.
-
redbullinger
csendes tag
ipod touch 3g 8gbn lehet témát beállítani valamilyen progival????(jailbreak nélkül)
-
Segítsen valaki azt hogy tudom meg csinalni hogy a youtubot háttérben tudjam hallgatni? Backgrounder progival probaltam de ha a hatterban futtatom vele akkor a zene megall :/ ezt hogyan lehet vagy mivel megcsinalni hogy ne alljon meg? Köszi
-
cass
aktív tag
Az igaz, hogy 3G az csak 32, és 64gb-s változatban van, és amire azt írják általában 8gb-s touchok-ra, hogy 3G az nem 3G, hanem 2G?
-
xxman
senior tag
a JB nem romlik el ....
max 1-2 bug , sok safety mode de ez nem jellemző , inkább az hogy a cydia adja meg magát de az számomra pl nem nagy baj mert én 1. alkalomal telepítek mindent ami kell utána megsew nyitom nagyon
-
peugeotmate
addikt
-
trobi28
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én kérek elnézést ,nem szoktam arcoskodni senkivel de először olvass utána támadj.
Nem kenyerem a civakodás ,akinek tudok annak segitek.
Béke. -
cass
aktív tag
válasz
trobi28
üzenetére
Értem. Azért köszi, de nem nagyon hiszek ebben az egészben... A moderátorok mért ne szeretnék, hogy a témában kapcsolatosan beszélsz?

Azt sem tudom, hogy mit csináltál egy apple iphone-val, hogy 3 nap alatt tönkre tetted, átment rajta egy vonat vagy mi?
Akkor majd holnap írd le PÜ-ben amit szerettél volna.Üdv.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen visszaolvastam és töröltem a hsz-t ahogyan ez látszik is.A kolléga minden áron azt akarta nekem erőltetni hogy az általam az i-tunes programmal telepített 3.1.3 (Eredetileg 3.1.2 gyárilag) az mindenképp egy kalóz változat.Ezért egyből arra gondoltam valaki itt mondott érdekes dolgokat.Én személy szerint csak a hivatalos verziót tettem fel és nem tapasztaltam semmi lassulást amikor mp3 zenéket vagy filmeket netán alkalmazást tettem fel vagy töröltem a gépen.
Egyébként meg nem vagy te nekem senkim és nem te fogod nekem elmondani mikor fogom vissza magamat és mikor nem.Egész nyugodtan ki lehet jönni ide Zuglóba és el lehet beszélgetni a kérdésre.Nem forumon keresztül arcoskodni. Ennyit erről.
-
trobi28
addikt
Bocs de neked az alapoknál kéne kezdened hogy megértsd,tehát sok olvasás még a témába.Nem azért nem írom le mert nem akarok segiteni hanem már igy is sokat irtam a JB-ről és azt itt nem nagyon szeretik a moderátorok.
Ha gondolod holnap PÜ-ben segitek,linkelek 1-2 oldalt ahol utána tudsz nézni a dolgoknak,de ma nem mert holnap korán kelek és le kell nyomnom 200 km-t. -
trobi28
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ha rám gondoltál akkor fogd vissza magad mert nem írtam hülyeséget.
A JB -ről kérdezett én meg megpróbálok neki segiteni.
Hogy kitől és mit vett az az ő dolga,nem értem minek linkelted ide be
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tőlem vette és ezt [EZT]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Had kérdezzem már meg a hivatalos I-TUNES program amit a kedves Apple kényszerít használni a PC csatlakozás előtt mióta telepítene fel kalóz verziót a készülékre??
Nagyon örülnék ha ezt valaki elmagyarázná..Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Teszi fel a 4.0-t
, hát mondom akkor jó... de a restore is meghalt, hogy uknown error. Most akkor mi van???????
simán nyomkodok benne és lefagyott k.o és utána már csak a 4.0-t engedi feltenni