Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz
dudika10 #8646 üzenetére
Hy
Alapvetoen a JB folyamatarol es a hozza kapcsolodo warezrol nem szabad beszelni, ami szerintem ertheto es betarthato.
Tehat JB-s progikrol, tweakekrol siman lehet.
Ha valakinek olyan kerdese lenne ami belesik az emlitett kategoriaba, az keressen meg egy szimpatikus forumtarsat privatban. -
bkadar1
tag
válasz
dudika10 #8641 üzenetére
köszi, így tiszta a kép. Az tény, hogy nem nagyon van olyan aki JB-zik és közben nem próbál ki egy-két törött appot. De aki nem JB-zik csak épp nem a legálisan birtokolt CD-ről másolt zenét hallgatja az is=lop, csak legfeljebb nem az apple-tól. Nyilván valahol meg kell húzni a határt a no warez pedig még pont ésszerűnek tűnik, de a no JB már necces sztem. Ti. a konyhakésről se tilos beszélni pedig azzal ölni is lehet, ami meg aztán mindenhol illegális
-
chubii
senior tag
válasz
dudika10 #6768 üzenetére
Viszont én otthon több zenét hallgatok,mint közlekedés közben, és én a legjobb minőségben szeretem hallgatni a zenét, mondjuk este lefekvés előtt. Amúgy meg a 8gigás Clip+-omra fér elég zene. Pár FLAC album nem jelent neki gondot. Persze vannak zenéim MP3-ban is,csak a kedvenceimet hallgaton FLAC-ban.
-
chubii
senior tag
válasz
dudika10 #6766 üzenetére
Nyugi,én nem foglak szétszedni
1. Igazad van
2. Tudom, azért van egy Clip+ -om,csak zenéreA Touch meg ott lenne minden másra
3. Egy AKG 518 DJ-n azért mégiscsak lenne értelme a veszteségmentes zenének. ( A CLIP+-on is nagyjából csak az van)más: Ugye az EQ nem a legjobb az IPodokon,szóval működne az,hogy valamilyen programmal ( pl. SOundforge) beállítok a zenén egy hangszínt,és azt rakom fel a Touchra? Ilyenkor úgy fog szólni a zene,ahogy beállítottam a külső programmal,vagy teljesen elrontom a hangot? ( NEm nagyon vagyok jártas az ilyenekben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Asztalos klub
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest