- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Na ma a rend kedvéért még egyszer nekiültem, és végigcsináltam a 4.1 + JB telepítés kombót, hogy ne a béta limera1n-nel legyen JB-ve, és most már a Cydia is stabil.Viszont a 4.1-hez lenne még egy kérdésem. A multitasking nagyon szép és jó, de nincs rá mód, hogy egyes programokból úgy lépjek ki, hogy tényleg kilépjen, és ne fusson tovább a háttérben. Mármint azt a megoldást ismerem, hogy home button dupla katt, és ott bezárom egyesével a futó programokat, de olyan lehetőség nincs, hogy teszemazt kilépésnél dupla kattra végleg bezárja az alkalmazást, vagy valami hasonló?
Mert így mindent 2x kell bezárnom, ha azt akarom, hogy ne terhelje a rendszert + akksit... -
Zsé2003
aktív tag
válasz
CartmanX360 #9198 üzenetére
Az nekem is megvan tróger módon.
-
CartmanX360
csendes tag
Üdv.
Remélem nem gond, hogy ide írok, csak hát az itunes-os topic eléggé behalt (meg végül is nekem is touch-om van és a mindenbe ez is bele tartozik).
Ma délután megakartam venni a cut the rope-ot, de az itunes elutasította a kártyámat, amit már kb. fél éve használok és eddig nem volt vele semmilyen problémám. Tudja valaki miért van és hogy lehetne orvosolni? -
Kommy
veterán
Rakd be recovery módba ( ki van kapcsolva a készülék, nyomd a home gombot és közben dugd rá a kábelre, ekkor az itunes és a usb kép lesz rajta) és nyomjál rá restore-t, valami cydia app bekavart szerintem , mást nem tudok elképzelni
(#9196) CartmanX360: Írd be újból a kártyadatokat, hátha megjavul ,
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Néhány kérdésem van:
1. Csak ott tudom érvényesíteni a garanciát ahol vettem az iPod-ot vagy akár máshol is?
2. Ma kaptam vissza az ipod-om 1 hónap után. Felraktam mindenet újraindítást kért, és azóta nem indul el, csak bejön az apple logó és tölt, és egy idő után bevagy. iTunes nem ismeri fel és hiába kapcsolom ki, úgyan ez kezdödik! Valamit tudok vele esetleg kezdni vagy mehet a szervízbe újból?
Előre is köszönöm
-
ViTaZi
aktív tag
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Legyenszíves valaki linkeljen egy firmware-t amit tudok is jailbreak-elni (meg h mégis mivel csináljam: redsnow, limera1n, jailbreakme.com) Lehetőleg 4.01-et szeretnék (ha nem lehet még akkor 4.0 is jó). 5. firmware-t szedtem le mert 3.13 van fent, annál meg újabb kéne. jah és amivel kell: iPod Touch 3G 8gb (vagyis iPod Touch 2G)
Válaszokat előre is köszönöm
-
Zsé2003
aktív tag
Ipod 4G-hez valaki tud valami használható fóliát? Mit raktatok rá?
-
vycman
tag
4.0-val nemigaz h ilyen gyorsan merul... mar elegem van picit. ezt jol elcs*sztek. nem baj ugyis jon a 4G, remelem az sokat fog birni. vkinek tapasztalat?
-
Landon
addikt
válasz
Csirkejozsi #9181 üzenetére
Rajta tartod az ujjad vmelyik meglévő app-on és elkezd rázkódni minden meglévő app, utána tudsz ilyen csoportokat kreálni amiket én azért nagyon nem hívnék mappáknak mert ha jól láttam csak úgy önmagába nem ehet mappát kreálni csak ha minimum egy app-hoz "hozzáadsz" egy másikat.
-
Csirkejozsi
tag
Ja, és egy elég láma kérdés
:
Egyszerűen nem látom, hogy hogyan lehet új mappát létrehozni? -
Csirkejozsi
tag
válasz
Stifler93 #9173 üzenetére
Szia!
Köszi, azt is megpróbáltam, de úgy sem volt jó. Viszont utána átmentem anyumék gépére, ahol Win7 van. És nem tudom, hogy ez oldotta meg a problémát, vagy hogy itt nem Shift+Restorral betallózott 4.1-et tettem rá, hanem az iTunes rendes Restor-jával telepítettem újra, de ezután már minden szuperül ment. A JB végén ott volt a zöld csepp a képernyőn, és végre sikerült. A Cydia nekem elég instabilul működik, mert többször lefagyott, de 4-5 újraindítás után már minden fontosat el tudtam intézni (appSync, Installous, ...)
Szóval megoldódott a probléma.
Köszönöm a segítségeket!iPod Touch 3G, 32Gb + Windows 7, 64bit
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! most akkor lehet jbzni a 3g 8gb-os touchot 4.1el vagy nem?
mert szifonon azt írták hogy viszi a 3g-t. de mivel ez az mc-s verzió így nem tom hogy a 2 vagy a 3 g hez soroljam?valakinek sikerült már?
-
Landon
addikt
Nyilván de ha már a kamera nem egy bajnok akkor egy gps még elférhetett volna.
Mind1 igazából mert úgy se használnám nagyon meg ha ezek mindenképp kelenének akkor iphone-t vettem volna nem touch-t.
Arról nem is beszélve, hogy az iP4 a touch4-hez képest tégla.
Más: Akinek touch4-e van: Ha a fém illesztést nézitek a hangerőszabályzó gomboktól feljebb akkor amikor a képernyő világít ott (és CSAK ott) nektek is kicsit látszik mindha egy nagyon nagyon vékony hézag lenne ott és átszűrődik rajta kicsit a képernyő megvilágítása. Mégegyszer: a hangerőszabályzó gomboktól picit "feljebb" ahol a fémes rész és a képernyő fekete része illeszkedik ott. Tegnap vettem észre stötétben... nem halálos abszolút csak érdekes mert eddig az Apple híres volt az abszolút precíz összeszerelésről.
-
Stifler93
tag
válasz
Csirkejozsi #9151 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, kikapcsoltam a tűzfalat és megoldódott
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Zsé2003 #9171 üzenetére
iPod Touch 2G support coming soon
for 3G, use redsn0wPontosabban ezt írják. Most akkor ezek szerint nekem a redsn0w kell?! Kezdek belezavarodni. Úgy tudtam, hogy az a 3G-s iPhone-hoz jó, nem pedig Touch-hoz.
A 3G-s Touch-hoz nem írnak semmi extrát, csak hogy futtasd a limera1n.exe-t, és kövesd az utasításokat, de nekem így nem működött.iPod Touch 3G, 32Gb + Windows XP Professional 64x
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9170 üzenetére
iPod Touch 2G support coming soon
for 3GEbből arra tudok következtetni, hogy még nem jó ehhez...
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Zsé2003 #9169 üzenetére
Nekem is hasonló a helyzet. Már vagy 4-szer nyomtam rá a 4.1-et Shift+Restore-ral, és a limera1n-t is, de hiába. Végigfut rendesen, azt írja ki, hogy élvezzem a jailbreak-et, de hát a Cydia meg sehol, újraindítás után sem. Pedig teljesen szűz a 4.1, nem raktam rá a backup-ot.
(iPod Touch 3G, 32Gb + Windows XP Professional 64x)
Szerintetek megoldás lehet, hogy egy Win7-es gépről próbálkozom? (64 és 32 bites verzióm is van) Ha lesz időm, kipróbálom, de ma már biztos nem.
Remélem lesz megoldás minél hamarabb, mert JB nélkül számomra nem ér sokat a kütyü. -
Zsé2003
aktív tag
ipod 3G 8gb nem akar rámenni a cídia. Úgy csinálom, ahogy a 4G-mnél, de itt nem akar megjelenni a zöld csepp, meg ilyenek. Restore-t is csináltam, telejesen tiszta a kütyü, és nem akar....
-
Zsé2003
aktív tag
Valakinek sikerült feltenni cydiát ipod 3g-re?
-
Landon
addikt
válasz
Csirkejozsi #9158 üzenetére
Persze ez rendben van én csak azt nem értem h miért nem fért bele...
-
valaki nem tud egy olyan programot hogy amikor használom az ipodot akkor az kamerázzon használat közben?
-
Landon
addikt
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #9155 üzenetére
Teljesen megbízható. De ha van időd, a víruskeresőt, tűzfalat kapcsold ki addig míg letölti az iTunes a firmware-t , sokszor bezavarnak neki. Nekem pl minden gond nélkül letöltötte az előbb a legújabb firmware-t
-
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi, most még azt megpróbálom előbb, hogy frissítettem az iTunes-t is, mert most vettem észre, hogy abból sem a legfrissebb volt a gépemen. Ha ezzel sem megy, akkor jön a firmware letöltése.
Azért nem akarok csak frissíteni, mert szifonon is azt írták, hogy a JB-t javasolt friss, még nem piszkált rendszerre tenni. De azt hiszem, hogy ezt fogom tenni. Felírom a fontosabb szoft-ok nevét, aztán ami kell, azt letöltöm újra.
Kösz a segítséget! -
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #9151 üzenetére
Töltsd le innen a neked kellő firmware-t és utána Shift-et lenyomva rakd fel a 4.1-et (restore/update). viszont nem nagyon ajánlom a tökéletes működés érdekében a főverzó számnál a backup visszarakását. De ha mindenképpen vissza akarod rakni akkor nyugodtan visszarakhatod az elött. A zenéket mindenképpen vissza kell raknod ha restore-al rakod fel a 4.1-et, de akár frissíthetsz is, és akkor semmi nem veszik el.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Gondoltam, hogy most, hogy már tudom JB-zni a 4.1-t, neki is állok a telepítésnek.
De az iTunes valamiért nem akarja letölteni a 4.1-t.
Már háromszor próbáltam, de mindháromszor várok kb fél órát. Ezalatt úgy tűnik, hogy minden rendben, és tölt, de amikor a csík végigért, és már örülnék, hogy kész a letöltés, mindig kiírja, hogy network connection timeout, és ezzel együtt az egész sikertelen.
Még megpróbálom, hogy letöltöm a szüleim gépére az iTunes-t, és onnan frissítem, de azért jó lenne, ha a saját gépemről tudnám.A másik kérdésem pedig, hogy ha a friss 4.1-re ráeresztem a limera1n-t, akkor utána minden alkalmazást és zenét újra rá kell töltenem egyenként, vagy a backup-ból vissza tudom állítani a jelenlegi helyzetet? (most 3.1.3 van rajta, és tört app-ek is)
És ha lehet a backup-ból visszaállítani, akkor azt a JB előtt, vagy után tegyem?Köszönöm!
-
gygabor
csendes tag
sikerült megrendelnem a 4.gen Touch-ot
elvileg jövőhéten már megérkezik, remélem jó lesz
valakinek van már tapasztalata, a 3.gen-hez képest?
ha érdekel valakit majd írok róla -
mondomén
őstag
Ugyan az a helyzet nálam is mint maathe-nál.(MC)
Remélem gyorsan megoldja ezt is geohot...Így jb nélkül eléggé élvezhetetlen az ipod (számomra legalábbis). -
lehet hülyeség de valaki nem tudja hogy lehet e ipod touch 3g 32gb-be valahogy gyroscopot tenni?
-
Zsé2003
aktív tag
Limera1n
-
Zsé2003
aktív tag
Az első ipodomnál én azt se tudtam, hogy kell billentyűzárat rárakni, de megvétel után 1 órával már jailbreakeltem
fórum nélkül
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Barbara H.nő #9129 üzenetére
szerintem nem kell itt háborogni. hol vetted hogy nem kaptál hozzá papírt? meg ha apple lejátszót vesz az ember akkor tudja hogy itunessel megy rajta minden majdnem.
-
Barbara H.nő
csendes tag
válasz
peugeotmate #9128 üzenetére
Én meg megsúgom h nem kaptam hozzá semmit csak magát a készüléket, ugyhogy a papír nem lesz csodákra képes!
De azért gáz h ilyen jóindulatuak vagytok....Pfff....
Gratulálok nektek! -
peugeotmate
őstag
válasz
Barbara H.nő #9126 üzenetére
Azért ilyet megkérdezni egy Apple terméknél... Ott vannak a papírok a doboz alján, megsúgom. Illetve a google is csodákra képes...
-
Zsé2003
aktív tag
-
Barbara H.nő
csendes tag
válasz
Don't Panic #9124 üzenetére
Ez ingyenes?
Hm? -
Barbara H.nő
csendes tag
Köszi...
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Barbara H.nő #9122 üzenetére
ez tedd fel értelem szerűen és sztem jól lesz
[link]
-
Don't Panic
senior tag
azért ez nagyon kemény
az elöttem szóló és a kütyü is
-
maathe
senior tag
válasz
Barbara H.nő #9120 üzenetére
iTunes?
-
Barbara H.nő
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van egy Apple iPod Touch 8G-om. Az a problémám hogy nem ismeri fel a számítógépem és sehol nem találok ehhez megfelelő programot, bár igazából azt sem tudom h h kellene keresnem!
Arra szeretnélek megkérni titeket h ha vki tud ilyen programot az legyen szíves belinkelni nekem! Nagyon hálás leszek érte! Előre is köszönöm, mindenkinek! -
Zsé2003
aktív tag
válasz
Don't Panic #9116 üzenetére
Na majd akkor beszerzek valamit hamarosan...meg úgy hallom, hogy nemsokára Prison Break is lesz 4G hez.
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
Don't Panic #9114 üzenetére
NAgyon gyér választékban van
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
Don't Panic #9112 üzenetére
Aham, Arénában van egy apple bolt, ott nem lehet véletlenül?
-
Zsé2003
aktív tag
válasz
Don't Panic #9109 üzenetére
Hát igazából semmilyen fòliát vagy tokot nem találtam. Pedig jó lenne.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Zsé2003 #9108 üzenetére
zagg invisible shield re gondolsz ? mert ezt nem lehet kapni itthon én 1 hete naponta nézem és nincs csak ájfón4hez.... én u szerváltam be 1 et hogy haver nek az osztrák címére amcsiból még 1 kuponja is volt szal féláron jutottam hozzá összköltségen 3700 ft lett első hátsó.
de sztem előbb-utóbb biztos lehet majd kapni itthon is
és ami elég vicces hogy a hivatalos magyar forgalmazónak lövése sincs h mikor lesz (szánalmas) de ezt ajánlta Kedves Érdeklődő!
A keresett készülékre sajnos nincs előre méretre vágott invisibleSHIELD fólián, ezért az Univerzális fóliánkat javasoljuk Önnek!
Az univerzális képernyővédelem csomagban 3 db, egyenként 10,2x6,4 cm-es fólia található, melyet saját maga vághat méretre, mely így is tökéletesen illeszkedni fog készüléke képernyőjére." és erre mivel te vágod fel nincs garancia na nem mintha ez annyira fontos lenne egy fóliánál... -
Zsé2003
aktív tag
Nem tud valaki egy helyet, ahol ipod touch 4G-hez lehet kapni fóliát?
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! tudok valami olyan pdf olvasó progit ami az 50-60 megás pdfekkel is megbírkózik?
mert a quick office sem bírt velük és a pdf expert nevű program sem tudta őket beolvasni. valaki valamilyen ötlet? ja és a pdf et nem akarom darabolni mert könyvről van szó és nem szeretném ha 20 darabban lenne.
-
Landon
addikt
válasz
peugeotmate #9104 üzenetére
NP csak hírtelen a halvány remény felmerült még is...
-
Landon
addikt
válasz
peugeotmate #9102 üzenetére
Vá basszus de hülye vok azt hittem 4.01 és nem 4.1 van a touch4-en... sry akk egy szót nem szóltam és igen tudom én is olvastam ezt de ezért is kérdeztem ilyen hitetlenkedve a dolgot.. egyébként a mac nem gond de tudtommal azon is a 4.1-es softot csak 2G-n meg az előtti modelleken lehet..
-
Landon
addikt
Hát itouch4-el nem megy a jailbreakme.com 4.01-es soft-al. Azt írja ki h túl friss verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest