- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #9398 üzenetére
Tudja.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a Features a 3G 32 gb-ra is tölthető.
Tudom, azon minden alapból engedélyezve van 4.1 alatt, csak egy dolog miatt lenne jó: Battery Percentage. Ezt nem értem, hogy alapból miért mindig csak az iPhone-nak engedélyezi az Apple.A másik kérdés, hogy a 3G 8 gb-os modell- hez ugyebár nem jár mikrofonos füles. De ha én veszek egyet, akkor tudja kezelni a mikrofont? (skype miatt kérdezem)
-
csdm
senior tag
Jailbreak tiltott téma gondolom itt is, de mégis írna, valaki PÜ-t lenne pár kérdésem, köszönöm
-
mondomén
őstag
Nemrég vettem itt hardver aprón themebuilder-től egy Sennheiser CX400-II Precision Black fülest.Bejáratás után szerintem nagyon jól szól.
-
csdm
senior tag
Ti milyen headsetet használtok az ipodhoz? NEkem az alap az nagyon nem jó, mert az összes ilyenféle kicsúszik a fülemből. Eddigi telóimhoz mindig agybadugós járt, azokat szerettem, viszont ahogy adtam el a telefonokat úgy mentek el azok is. SZóval val valami olcsóbb agybadugós füles, vagy egyéb amit ajánlani tudtok?
-
C4mp3r
addikt
Az nem működik. Goto Cydia->Sections->Tweaks->Features-t keresd ki. Miután feltelepítetted Winterboardal tudod aktiválni a kívánt funkciókat. Multitask, home screen wallpaper, battery percentage, illetve unified iPod app. Ha kiválasztottad ami kell, akkor simán a beállíátsokból be tudod állítani a hátteret, mint rendesen.
mondomén: Tökéletesen működik 4.1-en, sőt a lagg is kevesebb.
-
mondomén
őstag
Van Cydia-ban egy Features nevezetű app. Ezzel lehet aktiválni Ipod touch 2g-n és Iphone 3g-n a kihagyott extrákat (multitask, wallpaper).Ha felrakod winterboard-ban találsz majd multitask és wallpaper lehetőségeket, csak ki kell őket pipálni...DE! Nem írják, hogy 4.1-en működne! Szóval csak akkor rakd fel ha vállalod a rizikót...Én 4.0-án használtam, ott tökéletes volt.Lehet van más módszer is, de én csak ezt tudom.
(4.0 előtt ment nekem is winterboard-al a hátteres dolog, de 4.0-án már csak ezzel sikerült)
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9386 üzenetére
igen az a buborékos háttér van beállítva. a selected themes ben pedig az user wallper az első és az user lock background a második és mind a kettő be van pipálva ezen kívül más nincs. de így sem rakja be a hátteret más ötlet?
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9384 üzenetére
a selected themesben be van pipálva az user wallper utána egyel kijebb megyek és rámegyek a respringre de továbbra is csak a fekete háttér látszik.
-
csdm
senior tag
válasz
Don't Panic #9381 üzenetére
Köszi!
-
Ap3x89
aktív tag
a winterboardal hogy tudom a lock screenes hátteret beállítani az ikonok mögötti hátérnek is mert most az Istenért nem jövök rá.
-
csdm
senior tag
válasz
Don't Panic #9376 üzenetére
Kösz akk regelek egy usait.
-
csdm
senior tag
Google Earth-t nem tudom letölteni az ipod touch 4G-mre. Nem találom az itunesban. Magyraországból vagyok beregelve, ez lehet a baj?
-
Ap3x89
aktív tag
üdv!
fel akartam rakni a 4.1 es szoftot de azt írja hogy töltsem le az új itunest de itt nincs olyan mint ezelőtt hogy csak a 9 es verziójú itunest lehetett használni? -
Framsen
csendes tag
Sziasztok !
Légyszi segítsetek!
Mai napon abba a problémába ütköztem, hogy nem tudok letölteni APP ról, teljesen mind1 mit de nem megyhiba:
Cannot connect to the Store
A secure connection could not be
established. Please check your
Date&Time settings.és hát ugye nem értem mert az iPodon ma 2010 okt. 22 péntek van
-
Speccy
aktív tag
Kifogytak a boltból a 4. gen-es Touchok, vagy miért nem lehet kapni sehol, normális áron (62K körül)?
-
Shatter jailbrek az mien?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Game center sehogy sem valósítható meg 1g-s touch-ra?
-
Zsé2003
aktív tag
office dokumentumokat hogy tudok feltenni a készülékre?
-
valakinek van olyan hogy a mirrors edge az egyik pályán 5.-6. lehet nem tudom pontosan de kilép!
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! főként gyalogos navigációhoz (Budapest) melyik navi szoftver passzol a legjobban? olyan progi van ami gps vevő nélkül ki tudja rajzolni az útvonalat ha megadó az indulási és érkezési címeket?
előre is köszi a választ!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Poll Tamás #9351 üzenetére
[link] megoldás a karcokra
-
Gordiann
őstag
Igen erre gondolom vigyázni kell. De nekem elsősorban olyanokra kell mint pl:
GoodReader-rel egy pdf újság olvasása + szótár app-ra átváltani, ha nem értek valamit az angol szövegből, majd vissza. Ez tökéletesen működik.
Multitask nélkül 1 szó megnézése rengeteg másodpercig tart. (kilép-belép-keres-kilép-belép-betölt) -
Poll Tamás
tag
Köszönöm gyors válaszodat!
Erre a legjobb megoldás egy tok volna, de az is "karcolja", a benne lévő kosz és por. Igyekszem, nagyon vigyázni a dolgaimra, más lassan három éve van Nokia n73-am, tudom nem egy kategória (!) kopp-kopp, egy karc sincs rajta.
De van egy sima kínai mp4-em, annak is fém hátlapja van, ilyen csillogós, azon is van pár jó mély karc, pedig vigyáztam rá, mint egy himestojásra
Ha zsebbe rakom, akkor is karcolódik, pedig nincs benne apró vagy ilyesmi. Majd ja meglesz a touch, ezzel lepném meg magam, első dolgom lesz hozzá venni egy tokot meg egy tükrös fóliát. -
Kommy
veterán
válasz
Poll Tamás #9349 üzenetére
Szerintem felejtsd el a hátlap cserét, semmi értelme nincsen, nem tudsz rá úgy vigyázni, hogy ne legyenek rajta akarcok, a fényes felülett miatt minden meglátszik, majdhogy nem elhúzod rajta az ujjad és karcos lesz.
-
Poll Tamás
tag
Üdv!
Most vennék az ipod touchkot (3-dik generációsat) használtan, de szinte mindegyiknek, karcos a hátlapja.
Van arra mód, hogy kicseréljék, egy vadi újra?
Természetesen saját költségre, ha nem volna már rá garancia, de úgy is karcos lenne egy idő után, de azért megpróbálnák rá vigyázni.
Mennyi volna, Pécsen esetleg lehetséges volna?
Azt olvastam már régebben, hogy tíz ezer forint egy hátlap csere.
-
C4mp3r
addikt
válasz
dekla dok #9347 üzenetére
Hi!
Különösebb trükkök nincsenek, az ios faék egyszerűségű, magadtól is rájössz a dolgokra egy kis idő után. Bizonyos alkalmazások nem futnak rajta, elsősorban azok, amik olyan funkciót használnak, ami csak iPhone-ban található meg, illetve játékoknál vannak, amelyek nem támogatottak a processzor elavultsága miatt. (Szerencsére ezekből nincs olyan sok.) a HD azt jelenti, hogy már optimalizálva van az iPhone 4 illetve Touch 4G retina kijelzőjére, és 640x960as felbontással megy. Természetesen, ha kompatibilis a játék a tiéddel, akkor natv felbontásban fog menni, 320x480ban. A kompatibilitás fel van tüntetve a játékoknál, illetve ha touchról töltöd, csak akkor engedi letölteni az app storeból, ha tudod futtatni.
Ha bármi kérdésed van, tedd fel.
-
dekla dok
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A minap vettem egy 1G-s 16Gb-os iPod Touch-ot. Azért 1G-set mert nemigazán akartam sokat költeni rá. Tehát teljesen új vagyok a témában, valki lenne olyan szíves és beavatna a készülék alap dolgaiba és trükkjeibe? Használt tehát nem mondom ki hogy mizélve van, elviekben minden alkalmazásnak futni kellene rajt? Ja és mégvalami, láttam egy bizonyos weboldalon, hogy néhány game HD minőségű volt, azok is futni fognak az én mezei iPodomon? -
Gordiann
őstag
én eddig jb nélkül voltam már régóta, tegnap este csináltam meg. (nemrég jött ki MC-s 2G-re).
Én is minden programot megvettem rá, nem is tervezek máshogy tenni. Viszont a JB-vel a multitasking nagyon szuper, rég kellett volna. Különösebben nem lassít, akksiidő-t még nem tudom egyelőre, de nem bántam meg.
Én is támogatom az engedélyezést! -
C4mp3r
addikt
Aki esetleg akar jatszani neha az felvehet game centerben friendnek, ezt a nick nevet es email cimet hasznalom ott is.
-
Landon
addikt
Srácok ha vkit érdekel esetleg eladó a 8GB-os 4-ik generációs touch-om. Abszolút új minden tartozékkal egy zoknival és installált invisible shield-el. JB-elve is van! 65e. Azért akarom eladni mert sikerült a telóm kijelzőjét szarrátörni nemrégiben és nem bírja már szegény sokáig, ha meg már ugyis telefont kell venni akkor iphome4. Abban az esetben viszont a touch feleslegessé válik a számomra.
Akit érdekel az PM.
-
C4mp3r
addikt
válasz
peugeotmate #9339 üzenetére
Privátoztam ezügyben a moderatorral es valoszinuleg lesz valtozas a jb t illetoen. Meg megragjak es kozolve lesz
-
xxman
senior tag
egyáltalán nem kötekedésből de eddig nem zavarta az adminokat a jb téma legalább is nem jelezték , meg ha teljesen tiltott ez a téma akk kihal a fórum... jbnélkül kicsit üres a touch sztem bár tuti lesz 60an ember aki ennek ellent mond...
szerintem azt nem kéne tiltani ha jb a téma warezmentesen -
Stifler93
tag
Használ itt valaki iPhone-nal vagy iPod Touch-csal Sony Ericsson sztereo blutooth fülest?
Ha igen, mik a tapasztalatok? -
Ap3x89
aktív tag
üdv! tudtok ajánlani valami olyan progit amit a touchon elindítva a gép pendriveként ismeri fel?
kerestem a forumban de nem igazán találtam rá megoldást. -
xxman
senior tag
válasz
makimakom #9321 üzenetére
Nem hanem mondjuk egyértelmű h nem kéne laggolni.... a jb jelenleg úgytudom még nem elég kiforrot és igen lehet h az zavar be... restoreold szedd le azokat az appokat amik laggoltak , ha továbbra is laggoltak akk vagy szervíz vagy az h még nem optimalizálták 4..1rte8ez lehet baromság) ha nem laggol sztem jbzd újra és ha utáne kezd el lagggolni akk a jb. ha nem akk szervíz ennyi...
-
peugeotmate
addikt
Nem tudom Te hogy jössz ahhoz, hogy itt le bunkó parasztozz engem, korábban a prohardver fórumain nem volt jellemző ez a hangnem, de az utóbbi időkben elszaporodtak a hozzád hasonló újoncok száma... Egyébként arra, hogy az iPodot iTunes segítségével tudod a géppel összeköttetésbe hozni, a másodperc tört értéke alatt rájöhettél volna a Google vagy az itteni gyorskereső ne adj' Isten egy felhasználókönyv segítségével...
-
Miert akad az ipod4em?
Jaccok es valamikor a gyroscope magatol elmegy masmerre utana meg vissza ugrik meg akad a jatek pedig ipod touch 3g 32gb-men sem akad pedig amikor jaccok kozben van 60-70mb free memory :/ elinditok egy videot es akadozva nyitja meg sok helyen elo fordul ilyen akadas :S segitsen valaki!! Koszonom
-
koxR.
csendes tag
válasz
peugeotmate #9315 üzenetére
Szerintem tese úgyjöttél a világra h mindent tudtál h hogyműködik. (de utálom az ilyen bunkó parasztokat, ti hogyvagytok vele?)
-
koxR.
csendes tag
kösziszépen
akk leszed itunest, ezt nemtudtam. bocsi
-
koxR.
csendes tag
Még egy utolsó kérdésem lenne. App Store-ban miért kell fizetni, vannak-e free progik meg stb. Légyszi ne csak nagyvonalakben írjátok le hanem kicsit részletesebben.
-
Segítsen valaki! Az ipod touch 4-emen sok minden laggol kis akadások vannak játékban is neha meg akad meg sok helyen pedig 70mb free memory van kozben amikor megy a jatek nem tudom miert lehet
pedig a 3g 32gb-men sem akadozott minden hol
-
peugeotmate
addikt
Részben jogos, de azért valamilyen gyakorisággal mindig felmerül a téma és akkor akarva akaratlanul jönnek a pro és kontra érvek!
Egyébként meg csak a JB-vel kapcsolatos jogokról beszéltünk, nem is magáról az eljárásnak mikéntjéről. De elfogadom, én is jobbnak tartom, ha nem feszegetjük túl a témát! (Még szép hogy elfogadom, én balga...)
Bocs a pofázásért. -
bnss
veterán
A jailbreaket minden formában kéretik mellőzni itt is, ahogy az iPhone topicban is!
-
xxman
senior tag
válasz
#48231525 #9303 üzenetére
ja és ha felraksz egy "pendrive" massstorage progit akk azzal megkárpsítod az applet...
én meg mondjuk lesz*rnám ha az applet károsítanám , de igazából ezzel ha tört gamet szedsz le sokkal inkább magát a fejlesztőt károsítom .
amúgy visszatérve a Jbre kit érdekel h te mitcsinálsz a megvásárolt készülékeddel? mármint úgy értem mind1 nek kéne lennie annak mások részéről h mit raksz rá ,érted -
törölt tag
válasz
peugeotmate #9302 üzenetére
hasogatom-hasogatom, mert a jószándék vezérel.
Volt egy olyan rajzfilm , anno, hogy "mindent tudni akarok"Nostehát.
Van egy csudajó 64 gigás Fonod, aminek a memóriájára nemúgyvanám, hogy csak úgy másolunk ilyen-olyan fájlokat a munkahelyen, hogy hazavihessük a munkánkat, de nemám, vegyünk egy pendrive-ot arra a célra.
pedig milyen jólenne a telefonon hazacipelni, ugyis kéznél van.
De nem, mert nem férsz hozzá.
Mi ez ha nem tisztességtelen magatartás az Apple részéről?vagy nemaz?
és ugyebár akkor jön a kerülőút !!
-
peugeotmate
addikt
válasz
#48231525 #9299 üzenetére
Márpedig hasogatod! Például leszedsz valamilyen magyarosítást egy progihoz (pl. Facebookhoz), és/vagy engedélyezteted a hátteret meg a multitaskot egy 2G-s Touchon, akkor mégis mivel károsítottad meg az Applet?
(Egyébkén szerintem nem moderálhatnak minket, mivel nem azt írjuk le, hogy melyik oldalról szedje le ezt és ezt a progit, ami eredetileg fizetős, legalábbis részemről ilyet nem csináltam!
)
-
Kommy
veterán
válasz
#48231525 #9299 üzenetére
Nekem aza számít warez programnak amiért fizetni kéne és én nem fizetek érte, tehát amit cydia-ból veszek meg, töltök le azokért ugyan úgy fizetek, vagy ha ingyenes akkor nem és ezzel a fejlesztőt támogatom.
Csak tudod fejlesztőkéne tudom, hogy az apple milyen nevetséges indokokkal dob el programokat, amik ezek után mennek cydia-ba, mivel az apple nem hagyta jó az meg a másik hogy te csak a pénzed 70%-át kapod meg mert 30%-ot lenyúl belőle az Apple, pedig sokat nem kelle az adott programért tennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest