- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkadar1
tag
nekem is szilikon tok van rajta ráadásul fehér, de nekem meg így tetszik!
-
Ap3x89
aktív tag
erre valaki valami megoldást?
üdv! az előbb akartam netezni kcisit touchról, de nem ment a cydia az írta hogy a betöltés meghiúsul (operation could not be completed. invalid argument). de a safariból sem tudtam netezni valaki tud rá valami megoldást?
és t-s mobilnetet dugtam a laptopba és a lptoppal csináltam egy ad-hoc hálózatot. de így már jópár órát neteztem és most valamiért nem működik. a touch jb-s.
-
Landon
addikt
Srácok van e a jailbreakme.com, ezzel tudom már az itouch4-et is 4.01es soft-al JB-elni? Mert semmi olyat nem ír, hogy azt nem lehetne...
-
Don't Panic
senior tag
válasz
peugeotmate #9093 üzenetére
ez a végszó thx
-
peugeotmate
őstag
válasz
Don't Panic #9092 üzenetére
Az már egy diszkrétebb megoldás. De érdemes (alapjáraton) vigyázni a készülékre és akkor nem adódhat nagy baj...
-
Don't Panic
senior tag
válasz
peugeotmate #9091 üzenetére
invisibleSHILED a hátuljára az is ótvar igénytelen mi? néztem képeket ról hát nem tom lehet jobb mint a szilikontok
-
peugeotmate
őstag
válasz
Don't Panic #9088 üzenetére
Ez hülyeség! Nekem már több mint fél éve meg van a Touchom és csak hajszálkarcos a háta, pedig egy szimpla zokniban tárolom, de gyakran rakom le mindenféle egyéb helyre! Én is osztom a kolléga véleményét, miszerint gusztustalan egy ilyen kaliberű készüléken egy szilikon tok. Haverom iToucha fiatalabb, vett rá külön hátlapot, de neki is vannak különböző karcolások a hátulján! Szerintem sokkal elegánsabb "natúrban" a készülék. Szerintem...
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! az előbb akartam netezni kcisit touchról, de nem ment a cydia az írta hogy a betöltés meghiúsul (operation could not be completed. invalid argument). de a safariból sem tudtam netezni valaki tud rá valami megoldást?
és t-s mobilnetet dugtam a laptopba és a lptoppal csináltam egy ad-hoc hálózatot. de így már jópár órát neteztem és most valamiért nem működik. a touch jb-s.
-
vycman
tag
válasz
Don't Panic #9086 üzenetére
szia!
szerintem semmilyet, mind2 gusztustalan.
én a 3g-n sem használtam tokot, és semmi baja nem lett...
viszont, ha dobálós vagy és azért akarsz tokot, akkor meg szilikont vegyél. feketében még elmegy. (saját vélemény még mielőtt balhé lenne)
-
Don't Panic
senior tag
hi!
szerintetek milyen tokot vegyek itouch g4 re szilikont vagy keményet ?
-
Csabi95
tag
Hol lehet a legolcsóbban beszerezni az új ipod 4et?
-
cortmusic
csendes tag
válasz
Don't Panic #9078 üzenetére
köszi a linket
Hát nem mondom van pofájuk.
Még az előző tácsokhoz a rebel tok is olcsóbb volt... -
C4mp3r
addikt
válasz
Gabesz1019 #9079 üzenetére
Nem tudsz frissíteni, mivel nem vetted meg a programot nem engedi letölteni. Töröld le és eltűnik.
-
Gabesz1019
senior tag
Az miért van, hogy az App Store olyan programokhoz is jelez frissítést amihez "nem szabadna"? Ezzel mit tudok csinálni, hogy nehogy véletlen frissítsek.
Remélem, hogy értitek, hogy mire gondolok.
-
maathe
senior tag
Music-ba miért nem rakja normálisan ABC sorrendbe az előadókat, vagyis ABC sorrendbe van de nincs ott hogy A és akkor alatta az A betűs előadók és nincs olyan gyors kereső sem oldalt. Mi lehet a gond?
-
cortmusic
csendes tag
Tudott már valaki szerezni negyedik generációs touchoz tokot?
-
spejci
tag
Honnan tudom hogy 2g vagy 3g s az ipod touchom?
Part no: MC086fd/a
Model: a1288 -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Tesztelőket ketresnék az iPHUpper nevű programhoz, a program azt a feladatot látja el, hogy kedvenc telefonotokon tudjátok a Hrdverapró weboldalon levő hirdetésiteket menedzselni. A tesztelők azért kénének, hogy a programot minél felhasználóbarátabbá tudjam tenni. Az ikon és a program indításakor látható képet icecave kollégának köszönhetjük.
Aki szeretné tesztelni a program beta verzióját, az íron privátot, vagy ide is írhat, vagy pedig a program ideiglenes weboldalán is tud írni nekem. Készül a program iPad-es verziója is csak mivel rendes hardveren nem tudom tesztelni így nagyon lassan halad a fejlesztése.
icon:
betöltő képernyő:
-
gygabor
csendes tag
ELADÓ iPod Touch 8GB 3.gen 7 hónap garancia!!!
Eladó az iPod Touch-om!!!
2010.05.18-án vettem, tehát még bőven garanciális.
Minden tartozéka megvan, csak a kábel volt használva (meg az iPod)
Hibátlan állapotú, a hátulján apró karcok vannak, tokban van tartva.Ár: 40.000 Ft
-
Don't Panic
senior tag
válasz
peugeotmate #9068 üzenetére
én veszek 1 ilyet novemberben szerintem korrekt darab lehet főleg ennyiért , bár amiket olvasgattam róla nem írtak rosszat róla erős középszar.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Don't Panic #9065 üzenetére
A minősége azért igencsak megkérdőjelezhető!
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! nektek csinált már olyat a touch hogy a kijelzőn körben csak szürke csíkot mutatott mint ha be lenne szegélyezve az egész? de nem mindig csak néha megjelenik és utána eltűnik. ezt lehet orvosolni valahogy?
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #9063 üzenetére
oké köszi a válaszokat!
-
Ap3x89
aktív tag
üdv!
1. meg lehet oldani valahogy hogy a lockscreenen ne látszódjon az óra és a csúszka alatti fekete háttér hanem csak kép?
2. lehet van valami progi amivel shake controlozni(rázással számot váltani) lehet a zenelátszóban?
köszi az eddigi segítséget!
-
Landon
addikt
Van itt olyan aki rakott már fel invisible shield-et? Én ma tettem fel és lenne egy pár kérdésem.
-
peugeotmate
őstag
+1
Esetleg a volt hirdetésed linkje vagy legalább a pontos szövege megvan? Vagy privát levelezgetésed? De hiszünk Neked, ha biztosra mondod, hogy nem hitegetted, hogy Neked a szifon 3GS hardverével rendelkező Touchod van.
Bár akkor is neki kellett volna utánajárni...
kbarbuss
Hát ez totál más, mint a szifon esete, ugyanis ott nagyobb különbségek vannak az egyes generációk között. Tehát ha 8gb is oda volt írva, akkor Neked kellett volna kérdezni az eladót vagy utánajárni, hogy miként vannak a generációk a Touch esetében (például a tobic 1. hozzászólásából megtudtál volna/megtudsz mindent![link]). De a hivatalos Apple forgalmazók is 3G-nek hirdetik/hirdették a 8 gigás verziókat...
-
kbarbuss
csendes tag
Én lennék a vevő.
Nos, nemazért De ha mondjuk vesz valaki egy iphone 3G-t, utána nézel hogy biztos 3G-t veszel-e?
egyértelmű hogy nem.. 3G volt odaírva, ez egy MC model es 2G-s touch, nem pedig 3G.mondhatnék bármilyen más példát. 3G volt hírdetve, ez pedig 2G akárhogy is nézem..
szval?
-
Ap3x89
aktív tag
-
gs.bence
csendes tag
Üdv!
eladtam egy 8GB-s 3. generációs Ipod Touch-ot ami a 2G sebességével rendelkezik csak a modell száma lett MC, MB helyett.
a hirdetésemben az szerepelt, hogy "Ipod Touch 3G 8GB"...
a vevő átverve érzi magát.
Jogosan? -
cintula187
addikt
Sziasztok. Első generációs touch om van. 3.1.3-as frissítést az imént ráraktam. És nem tudok sehogysem játékokat rakni rá. Free game lejött itunesrol. Áthuzom az apps résznél és sync, szinkronizál de nem rakodik át a program. Hol hibázok
-
vycman
tag
válasz
makimakom #9042 üzenetére
Igen az a sleep mód. Szerintem nincs rá megoldás. Legalábbis nálam nem jöttek be azok amiket írnak. 1.: Spotlight Searc-nél a beállításokban vedd ki a pipát az összes lehetőség elől. 2.: Safari beállításokban kapcsold ki a Fraud warningot. 3.: Elvileg ez segít a legtöbbet: kapcsold ki a Push notifications-t.
Én nem vettem észre, hogy jobb lenne, de hátha azoknak segít akik nem ismerték ezeket.
Amugy 4.0 van fennt, és 3.1.2 -vel 2 napot kibírt simán ugyanilyen használattal. -
Ap3x89
aktív tag
üdv! a 3g 8gb-os touch támogatja a stereo bluetooth headseteket?
-
Hello
Azt szeretnem kerdezni hogy a sleep mode az meik?Amikor levan zarva az ipod? Nekem is az a bajom hogy a wifi miatt gyorsan merul az ipodom!ios4en az a baj hogy en egesz nap rajta netezek es igy gyorsan lemerulerre nincs valamien megoldas? Koszonom
-
Ap3x89
aktív tag
üdv!
ha pdf et és word fileokat akarok olvasni a touchon akkor azt hova rakjam a touchon belül?
pl csináljak neki akárhol egy mappát és oda bele vagy valami konkrét helyre? jelnleg filewievert használnék a célra. -
Lekszikon
csendes tag
válasz
peugeotmate #9013 üzenetére
Abszolút az iTunesrol, "hivatalosabban" mar nem is tehettem volna!
Atolvasva a net vonatkozo reszet, az a megoldas, h kiadnak majd valamikor egy javitast. Jo, mi?Amugy en nem ertem, egy ekkora ceg, ilyen extradraga kutyukkel, hogy adhat ki egy hibas szoftvert, amitol a sajat termeke hasznalati erteke jelentosen csokken?
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #9037 üzenetére
Köszi! A wifit úgyis kikapcsolva tartom, ha épp nem netezek.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #9036 üzenetére
2G-m van, de a 3G-sek is azt írják, hogy gyorsabb lett (szerintem is) iOSn is, 4-hez képest mondjuk... (Kb 3.1.3. szintjén van, nem mondanám lassabbnak.) Viszont a wifi többünknél bekapcsolva marad sleep módban is ezért gyorsan merülhet...
-
C4mp3r
addikt
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! köszi az eddigi segítséget mindenkinek!
tudna valaki ajánlani egy olyan ingyenes progit ami pendrivet csinál a touchból?
és 3.1.3 on mit kell csinálni a multitaskingal hogy működjön mit kell letölteni és hogyan kell beállítani?előre is kösz!
-
-
Landon
addikt
Hamár AppStore: Én akartam reggelni, megadtam az adataim etc erre csak azt írja ki h adjak meg valós kártya adatokat pedig én azt adtam meg. Erre látom a telómon h kb 5 sms-t kaptam h sikertelen összeglevétel fedezet hiány miatt (jelenleg kártyán nem tartok pénzt). Kérdezem én egy tetves regisztrációnál még is mi a halált akar leszedni a kártyámról?! Elég érdekes.... azt ne mondjátok, hogy még fizetnem is kell azért, hogy az appstore-t használhassam....
-
Csirkejozsi
tag
Dokumentum nézők
Telepítési útmutató:
AppStore -> Keresés -> Letöltés -
Lacee1986
senior tag
válasz
peugeotmate #9013 üzenetére
Köszi szépen a segítséget! Szerintem holnap újrapakolom a gépem hátha. Az appokat remélem nem buktam, ugyan az maradt az apple store-os felhasználónevem, bankkárya adatok.
-
Ap3x89
aktív tag
üdv! tudnátok ajánlani egy pdf és egy office file olvasó? ha lehet akkor ingyeneset és egy kisebb telepítési útmutatót is. köszi
ja és sbsettingset hol találok? mert a cydiaban csak 4.0 hoz valót találtam és 3.1.3 hoz kellene.
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #9022 üzenetére
Sajnos nincs konkrét tapasztaloatom mivel csak 3.1.3-tól vannak meg az shsh mentéseim. Mivel így vettem a telefont.
-
Kommy
veterán
válasz
peugeotmate #9019 üzenetére
ez így nemigaz mert van windows-ra is jb showbreez a neve.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #9017 üzenetére
pm
-
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #9017 üzenetére
Csak Macen lehet egyenlőre a 2G-s Touchot/3G 8gb-os Touchot/3G-s szifont, de az itouch.hu oldalon mindent megtudtok...
-
Landon
addikt
PM-ben engem is érdekelne a 4.1-es JB iTouch4-re! Van mac-em. Viszont én eddig azt olvastam h csak a 2g-s itouch-okon lehet 4.1-es os-t jb-elni.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
peugeotmate #9010 üzenetére
Szia!
Köszi, nem Mac-em van. Windows 7 és XP van a gépemen.
Akkor nem is lehet? És ha nem, akkor van valami info, hogy mikor lesz? (4.1 jailbreak ipod touch 3G 32Gb-ra?)
üdv! -
kurama
csendes tag
Sziasztok!
RedSn0w 0.9.5 b5 + 4.0restore -al jailbreak-eltem az ipod touch 2g-met, de nem működik a wifi, kiírja hogy csatlakozott, de nem nyit meg semmit, és a cydia csak egy fehér ikon...
Valkai tudna segíteni? előre is köszi! -
Ap3x89
aktív tag
üdv! 10 es itunesem volt letöröltem felraktam a 9est és most mindig ezt a hibát dobja:
" The folder iTunes cannot be found or created, and is required.Default location for this folder is inside "My Music" folder"
erre tud valaki valami megoldást hogy működjön a 9 es tunes?
-
peugeotmate
őstag
válasz
Lekszikon #9011 üzenetére
Sajnos nálam is bekapcsolva marad a wifi 'sleep' módban. Te az iTunesról keresztül szedted le akkor? Mert én nem, és eddig azt hittem az a probléma, de úgy látszik mégsem... Nálam 4.0 alatt nem csinálta, csak 4.1 alatt!
Így kénytelen vagyok minden netezés végeztével repülő módba kapcsolni, hogy legalább egy-két napot elmenjen. Csak amikor néha elfejtem, ejj...Lacee1986
Ha másik gépen nincsenek lementve a progijaid (ergo magáról a készülékről töltötted le őket), akkor valószínűleg buktad (hacsak nem, mégis engedi letölteni, hisz ugyanarról a bankkártyáról/accountról szednéd le megint, tehát akár "fel is foghatná", hogy Te ezt egyszer kifizetted. De majd valaki jobban felhomályosít!). Próbáld meg a DFU-módot, hátha. Bár ha a barátnőd gépén megy, akkor lehet valóban a géppel van gond... -
Lacee1986
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem külföldön egy Ipod Touch 3G-t újonnan. Eddig tökéletesen működött, mindig frissítettem, vásároltam rajta elég sok játékot és programot. Most, hogy hazajöttem, gondoltam szinkronizálom az itthoni gépemmel. Erre mikor bedugom semmi. A gép se érzékeli, az iTunes se (Legfrissebb 10.1). Megpróbáltam restore-t, de a telepítés felénél kidobott egy 1611-es hibával. A barátnőm laptopján sikerült restore-olni, de az én gépem továbbra se érzékeli.
Rakjam újra a windowst?
Amiket eddig vettem app-okat azok megvannak még valahol? (több ezer forint, eléggé sajnálnám)A választ előre is köszönöm!
-
Lekszikon
csendes tag
válasz
Lekszikon #8973 üzenetére
Akit érdekel: végül egy hajnali 4-kor indított OS frissítés alkalmával jött le a 4.1, mintegy 70 perc alatt, utána viszont pillanatok alatt "ráment" a taccsra.
Nagy volt az öröm, míg ki nem derült, hogy -vélhetőleg a wifi- fél nap alatt leszívja az akkut!
Erre van valakinek ötlete? A neten -azon kívül, h kapcsoljam ki, amikor nem használom- semmi értelmes tanácsot sem találok. -
peugeotmate
őstag
válasz
Csirkejozsi #9009 üzenetére
Maced van?
-
Csirkejozsi
tag
Valaki privátban segítene, hogy akkor hogyan kell a 3. generációs 32Gb-os iPod-omat iOS 4.1-el jailbreakelni?
Jelenleg 3.1.3 van rajta. Szerintetek egyáltalán érdemes frissíteni az új oprendszerre?
Köszi! -
válasz
makimakom #9007 üzenetére
A gyorsulásmérő és a giroszkóp két külön eszköz. Az iPhone4-ben van mindkettő, az előtte lévő cuccokban meg csak a gyorsulásmérő. A gyorsulásmérő három tengely mentén méri az eszközre ható erőket, ebből lehet következtetni arra, hogy hogyan tartod -> lehet kormányozni stb.
A giroszkóp ad +3 szabadsági fokot, tehát az egyes tengelyek mentén érzékeli az elforgatást is, ami javítja a pontosságot (leegyszerűsítve).
-
Enis majd december januar korul tervezem
H veszek ipod4 et de majd 32gb-set csak elobb el kell adnom a 3g ipodom ezis 32gb s es van rajta 2gb szabad hely a 32bol : DD Azt nem ertem h a 3g ipodba nincs gyroscope? Akkor miaz hogy az ipod mozgatasaval iranyitom az autot meg valameik jatekban a fegyvert is?? -
Ap3x89
aktív tag
üdv! meglátogatom a jailbreakme.com oldalt és ahogy elhúzom rajta a csúszkát újraindul a a touch. ha a másik oldalról próbálom meg a mit még megadtak hozzá akkor meg bezárja a safarit. egy 8gb-os mc-s touchról van szó, ami eddig nem volt jailbreakolva. próbáltam már hogy kitrlöm az lőzményeket cookikat de ez sem jött be mindig újraindul vagy kilép. valki valami ötlet?
-
k4rL^
senior tag
Nekem is a 8GB touch van, amiből az os után marad 6.4, szóval tényleg elég behatárolt. De videókat én sem nézek, csak zenére használom illetve netezésre suliban.
JB egyelőre nincs, de nagyon mondják, hogy lesz rá.
Amúgy én már vettem hozzá tokot külföldön, de ilyen vackot lehetett még kapni csak. Azóta már léteznek jobb fajta tokok, viszont Magyarországra nem szállítanak, talán marad az ebay majd, de egyelőre ez is megteszi.
-
Landon
addikt
válasz
Don't Panic #9002 üzenetére
Hát mondjuk az enyém az csak 8-as.
Nekem elviekben elég az mert filmet nem nézek rajta úgy se annyit, max ha igen akkor az divx. Zene mondjuk férne több mint 8GB de sebaj azt megoldom, 16osat vettem volna de a 32 már nekem sok..
Így kicsit behatárolva maradtam a 8as mellett.
k4arL: JB gondolom neked sincs?
Nem igazán vagyok képben ezzel most... olvastam róla elég sokat de 4.1es JB még nincs itouch4re ahogy olvastam. És azt se nagyon tudni mikor lesz...:S De azért inkább rákérdezek sose lehet tudni.
Nekem eddig nagyon bejön a kütyü. Ez az első ipod-om így a kijelző érzékenysége és minősége nagyon letaglózott.
Amit hiányolok az a gps. Nem értem az miért nem fért bele... ill értem de akkor lett volna még mondjuk 2-3mm-el vastagabb na bumm.
Viszont én ameddig nem lesz rata IS nem is nagyon nyúlok hozzá mert csak annál nehezebb utána letisztítani plusz rossz ránézni ahogy gyűjti a lenyomatokat elől hátul.
Nekem eddig jobb megoldás révén egy Apple zokniba van... vennék hozzá tokot ha lenne de még külföldön se nagyon van.
IS után mondjuk tokot már nem veszek akkor jo lesz már a zokni is.
Amikor először láttam ipod-on az Epic motorját az a Citadel vagy mi hát köpni nyelni nem tudtam. Az a grafika bátran megállná a helyét jelenleg PC-n! Félelmetes. Nem is értem h képes erre egy ilyen ezköz bár biztos rendkivül erős az Apple A4 CPU-ja és a PowerVR SGX se utolsó... csak azt sajnálom h nem minden játék ugy néz ki mint a Citadel.
-
Don't Panic
senior tag
de jó nektek
én Decemberben tudom csak megvenni
a táccs4et(64) brühhühü
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest