- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
bkadar1 #12653 üzenetére
igazából sok esetben még jobbak is az USA.ban kapható apple termékek, mert sok összeszerelő gyárban csinálják őket, és Európába inkább a gyengébb minőségű dolgokat küldik (ezek a különbségek leginkább pl a MacBookok és iMacek tápkábelének a minősége, az amerikai kiosztású billentyűzetek nyomtatása mélyebb, sötétebb árnyalatú, stb.) Sok esetben még a kijelzők szoktak különbözni. Mivel kijelzőt is vásárolnak a Sharptól, az LG-től, és a Samsungtól, a szebb színűeket viszik a tengerentúlra. Ha megjön USÁból, hasonlítsd csak össze a két eszköz kijelzőjét, érezhető lesz a különbség.
USAban a termékek ára nem tartalmazza az ÁFÁt, azt a fizetéskor számítják fel. Erre figyelj.
-
l!nk87
aktív tag
válasz
bkadar1 #12583 üzenetére
Most annyira jutottam, hogy a 4.0-át teszi fel, ezzel se vagyok sokkal előbbre
Háááááttt, ahogy én látom, vagy érzem, persze nem biztos, hogy jól, minden lassabban nyílik meg, a böngészés hányadék (3.1.2-n király volt, ment minden, most meg lassú, olyan mintha visszafele fejlődött volna az egész
Mindjárt végez a sync-el, és akkor megnézem, hogy 4.0-n hogy megy
-
bkadar1
tag
válasz
bkadar1 #12580 üzenetére
Na tegnap este fel is dobtam, igaz erre a konfigra a legrégebbi verzió ment csak fel. Komolyan könnyeket csalt a szemembe, amikor megláttam a dos-os Norton Commandert az ipodon
A vas azonban nagyon gyenge hozzá, komoly szaggatás nélküli proggit nem igazán sikerült találnom, és menteni se tudtam, valszeg valami jogokat kell még a mappán állítani. Jó lenne ha valaki feldobná egy 4g-s ipodra és beszámolna az élményekről, mert ha szépen fut rajta pl. a Golden Axe akkor már csak emiatt is biztosan vas csere lesz belőleHa meg a Heroes I-et is elviszi akkor az über orgazmatron!!!
Ja és a fejlesztő összedobott egy kis retro Dos játék csomagot is AppStore-ba, belinkelem hátha valakit érdekel [Amulea]
Píß!
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
bkadar1 #8844 üzenetére
Az új Touch az iphone 4-nél használt A4-es procit használja. Memória méretéről még nem tudok konkrétat csak pletykákat. Hát ha ez az üzleti politikájuk akkor köszönöm én nem kérek belőle.
Egy kérdés: skype-ot lehet használni ipod-on. Nah most akkor ha én skype-tól kérek egy saját számot (úgy tudom lehet ilyet persze nem ingyen) és feltöltöm az egyenleget akkor nagyjából telefonként is lehetne használni? Nem tudom pontosan h van ez a mizéria de azért mondom megkérdezem hátha
-
dudika10
veterán
válasz
bkadar1 #8640 üzenetére
Nem feltétlenül kell magyar jogszabályra gondolni.
A fórum alapelve, hogy nincs warez.
Ha valaki JB-zik az azért teszi, hogy a tört programokat rá tudja rakni a készülékre, ez warez.
Pontosabban régen ez volt a hivatalos Apple álláspont és ezért így került be a topikba is.
Most már lehet JB-zni Amerikában ha jól tudom egyes kivételes esetekben, de tört programot telepíteni (=lopni) még mindig tilos ott is.
Nincs értelme beszélni a JB-ről ugyanis az esetek túlnyomó többségében beleesik a warez kategóriába. -
-
xxman
senior tag
válasz
bkadar1 #8618 üzenetére
igen én rohadt sokat kitörölgettem és gyorsabb lett!
A másik kollega aki játékot keres annak privátban tudok küldeni 2olyan oldalt ahol minden fenn van____
én amúgy nem értem hogy a JB miért tilos téma... hiszen JB nélkül hiba sincs nagyjából , sőt szinte semmi kérdés sincs...
-
Csirkejozsi
tag
válasz
bkadar1 #8589 üzenetére
500 mA-s?!?! Nekem az miért nem működött? Először egy 500 mA-s univerzális USB-s hálózati töltőt vettem hozzá, és még csak rá sem hederített, ha bedugtam.
Aztán már olyat vettem (1000-set), amire rá is volt írva, hogy jó az iPod-okhoz, és azzal már tölt rendesen.
Egyébként miért beszéltek le az 1000 mA-ről? -
peugeotmate
addikt
válasz
bkadar1 #8433 üzenetére
Ez a megoldás a legkönnyebb, csupán annyi hibája van, hogy bootolásnál egy 2,5 cm hosszú pixelcsík jelenik meg az alma logó felett, de ettől nem kell megijedni (mindenkinél ez van). Szerintem felesleges a redsn0w-wal megcsinálni, mert ha beállítod a 2G-s touchon a hátteret, multitaskingot, akkor kicsit akadozva működik a kütyü ráadásul jobban is merül. Ráadásul sikerült elérnem vele, hogy másfél hónap után ne ismerje fel a gép a touchot...
Ha meg 3G-d van, akkor más lehetőséged úgysincs mint a JBme. Én ezt javasolnám.Nem kötelező megvenni az eredeti Apple hálózati töltőt. Én is egy HTC Diamondhoz valót használok, tökéletesen működik! Ha valamilyen mobil kütyühöz adták az USB-s töltőt, akkor (szerintem) 100%, hogy jól muzsikál együtt a Touchal.
Ja és kösz, h leírod a tescosat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Escape from Tarkov
- Battlefield 2042
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Garmin Foot Pod eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest