Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
rolkaDb
üzenetére
Meg ha lenne is, én nem hiszem, hogy max 5-10e Ft-ért megérné a macerát, ha amúgy van 1 hibátlan készüléked.
Rendeltem én is 1et 140-ért Alzáról, kicsit később veszem is át. Ágyban netflix, youtube, meccsnézésre, meg hosszabb utazásokhoz sztem tökéletes lesz sztem amíg szét nem esik, de az meg nem szokásuk.
Apple Intelligence hiánya miatt gondolkodtam, hogy ne várjam-e meg a jövő évit amiről pletykálnak A18-al, de egyrészt belegondoltam, hogy hányszor használtam a 15 Pro-mon (0), másrészt sajnos pár hétre ágyhoz leszek kötve jövő hónapban, és a majdnem 3 kilós böszme laptoppal feküdni az ágyban nem opció, úgyhogy nem volt nehéz meggyőzni magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPad 6. Gen. 32gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest