Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
rolkaDb
üzenetére
Meg ha lenne is, én nem hiszem, hogy max 5-10e Ft-ért megérné a macerát, ha amúgy van 1 hibátlan készüléked.
Rendeltem én is 1et 140-ért Alzáról, kicsit később veszem is át. Ágyban netflix, youtube, meccsnézésre, meg hosszabb utazásokhoz sztem tökéletes lesz sztem amíg szét nem esik, de az meg nem szokásuk.
Apple Intelligence hiánya miatt gondolkodtam, hogy ne várjam-e meg a jövő évit amiről pletykálnak A18-al, de egyrészt belegondoltam, hogy hányszor használtam a 15 Pro-mon (0), másrészt sajnos pár hétre ágyhoz leszek kötve jövő hónapban, és a majdnem 3 kilós böszme laptoppal feküdni az ágyban nem opció, úgyhogy nem volt nehéz meggyőzni magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest