Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Pont lekéstem 2 nappal, már sajnos nem.
Rage47: Lehet, nem tudom. Nekem ez az ipad 9 az első almás cuccom, szerintem mikor vettem az már gyárilag 16 vagy 17-en volt, szóval nem tudok hozzászólni. Eddig többnyire meg voltam elégedve. Bugokat mindig találtam, de általában jó volt.
Ugyanezért viszont nagyon platformhoz sem vagyok kötve, mert igazából csak azért vettem ezt androidos tablet helyett, mert ez a kemény ceruza sokkal jobban tetszett, és a Procreate meg egy nagyon jó ár-érték arányú rajzalkalmazás. De azóta ahogy látom a Honor is csinált kemény ceruzás tabletet, és az Adobe is ingyenessé tette a Fresco-t, szóval adok ennek 1-2 hónapot, hátha helyreteszik, max váltok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Garanciás Zalman házak!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs