- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Nem tudtam kivarni, mert marciust irtak tavaly osz ota (azota vartam), majd marciusban aprilist, de ugy hogy az sem volt biztos, majd aprilisban majust. Ha lehetett volna tudni a megjelenes idopontjat kivartam volna, de igy lett belole ezzel a konstrukcioval marcius vege. Vegul 2 nappal a megjelenes utan meglett amit eredetileg is szerettem volna. Az, hogy most vegul nem cellular valtozat, annyira nem erdekes, mert vegso esetre ott a telefon netmegosztasra, de azon vagyok, hogy vegyek egy a csalad osszes eszkozet kiszolgalo hordozhato eszkozt, ami 90% ban a meloban lenne, illetve a nyaraloban. Mashol meg nincs ra szukseg. Korrekt nem korrekt, itt ezert fizetsz 12% felarat, hogyha velt, vagy valos problemad adodik az eszkozzel, akkor ha van raktaron azonnal cserelik, miutan raneztek, hogy nem erte kulso behatas, ha 48 oran belul pedig nem elerheto ugyanaz, akkor +-5% on belul cserelhetsz. Nem ingyen van ez a szolgaltatas, hanem 12% felarert csereben, igy teljesen korrektul jarsz el, hogy kihasznalod azt a szolgaltatast, amiert fizettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest