Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szinte mindent meg lehet oldani iPaddel is, csak nem olyan hatékonyan (meg sokszor nagyon körülményesen) mint egy desktop szintű operációs rendszerrel. Főleg ha egyidejűleg több alkalmazást kell használni. A fenti példámnál maradva, a Photoshoppal szerettem volna egy fotómontázst csinálni, és míg neten kerestem még alapanyagot, addig a Photoshop nem maradt a memóriában, bezárta az aktuális fájlt (még jó, hogy legalább elmentette). Persze, biztos túl sok megnyitott appom volt, vagy böngészőfülem, de nehogy már ilyenre kelljen figyelni, ilyen egy desktopom nem történne meg. Szóval nekem ebben a méretben túl kompromisszumos, egyáltalán nem “gyakorlatilag Macbook Air”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest