Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szinte mindent meg lehet oldani iPaddel is, csak nem olyan hatékonyan (meg sokszor nagyon körülményesen) mint egy desktop szintű operációs rendszerrel. Főleg ha egyidejűleg több alkalmazást kell használni. A fenti példámnál maradva, a Photoshoppal szerettem volna egy fotómontázst csinálni, és míg neten kerestem még alapanyagot, addig a Photoshop nem maradt a memóriában, bezárta az aktuális fájlt (még jó, hogy legalább elmentette). Persze, biztos túl sok megnyitott appom volt, vagy böngészőfülem, de nehogy már ilyenre kelljen figyelni, ilyen egy desktopom nem történne meg. Szóval nekem ebben a méretben túl kompromisszumos, egyáltalán nem “gyakorlatilag Macbook Air”.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest