- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Éppen ez az, hogy a kábelek nem melegedtek különösebben. Személy szerint arra gyanakodtam, hogy amikor rádugom a telefont a töltőre, a töltő hirtelen kitolhat az usb-porton 65W-ot, és az a löket tehetett be az mfi chipnek. Aztán ki tudja, mert egyik kábelt sem szedtem szét, de azóta a Lightning kábeleimet nem használom 25W-nál nagyobb teljesítményű töltővel. Egyébként marha jók ezek az Ugreen töltők, én legalábbis szeretem az enyéimet, ezt a 65W-os GAn-t is bírtam, macbook-hoz is biztos marha jó lett volna
. Bár az ipad pro Type-c csatis, lehet ott nem lenne ilyen probléma, csak olyan kábel kell, ami bírja az akár 100W-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Bár az ipad pro Type-c csatis, lehet ott nem lenne ilyen probléma, csak olyan kábel kell, ami bírja az akár 100W-ot is.