Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Én is minis vagyok, fél éve vettem a mini 5-öt, ez az első iPadem. Szerintem sebességre elég decens, élvezhető vele a böngészés és tudtommal az összes mai játék is támogatja még, kivéve a Diablót. A mini 4 szerintem annyival régebbi, hogy azt kihagynám. Mondjuk a használtpiaci árak nem túl barátságosak. Jobb állapotú mini 4 60ezer, mini 5 110ezer, mini 6 meg van néha 160ezerért is. Ami engem a mini 6-tól eltántorít, az a hosszúkásabb képernyő arány és felső power gombba épített ujjlenyomatolvasó. Számomra a képernyő alatti gomb általában praktikusabb a bekapcsolásra és az ujjlenyomathoz. A mérleg másik oldalán meg az van, hogy a mini 6 hardveresen jóval erősebb és végre USB-C van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden, ami hőszivattyú
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad 6. Gen. 32gb
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest