- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
M2-es legújabb ipad. Továbbra is, ki tud tenni több ablakot, de nem mindegyiket tudja kicsinyíteni, többet pedig egymás mellé tenni esélytelen. Köze nincs egy windows xp felülethez
Ami persze nem gond, de akkor ne mondják már hogy multitasking...
Meg na, azért ez csak alap programozás kérdése lenne az apple részéről, hogy használható legyen.LR export persze hogy megy bárhova az ipaden - meg akár a helyi szerverre is. Én csak azt mondtam mennyire macerás azt a google fotókba feltenni. PC-n export mappába és onnan fogom és behúzom és kész.
Megoldható ipad-en is ez nem gond, csak sokkal sokkal macerásabb. Pedig pont hogy itt mindennek logikusnak és egyszerűnek kéne lennie tudtommal.Tudom, hogy a gmail nem apple. De egy olyan alap alkalmazást, amit a világ fele használ szerintem komolyan kéne venni - akár követleni, hogy igenis legyen használható különben kitilják az appot.
Drivba nem lehet úgy megosztani hogy azt a gmailbe dobja.
Ismét: engem az csesz fel, hogy mennyivel nehezebb élni az ipad-en, mikor úgy van előadva hogy ez egy fluid munkaállomás - ott tesz keresztbe a legtöbb app ahol csak tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami persze nem gond, de akkor ne mondják már hogy multitasking...