Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Ilyen
A telefon egy Baseus autós tartóban van, erről megy a CarPlay.
A 11 -es iPad Pro egy műanyag sínben ül (ezt én csináltam, nem lett csúnya, olyan, mintha gyári lenne), mögötte egy Pitaka mágneses autós tartó rögzíti, hogy ne tudjon mozdulni. Nem kellett plusz fémlapkát vagy mágnest alkalmazni, mert az iPad-en is Pitaka tok van (az egyetlen, ami támogatja a Magic Keyboard -ot is), és az abban lévő mágnes megfogja. Töltés is rá van kötve, így hosszú úton sem merül le. Az iPad hangja Bluetooth-on megy át a fejegységre, a telefoné vezetéken a CarPlay -el együtt. A fejegységen váltok, hogy minek szeretném a hangját hallani a Beats audio hangszórókon keresztül, ami nem szól rosszul
A kábelezésre is odafigyeltem, egyetlen vezeték látható az iPad töltőkábele), ami igényesen rögzítve van, nem lóg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung galaxyS8ultra
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs