Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Én is csak jegyzetelek főként. Meg a jegyzeteléshez rajzolok.
Plusz inkább ezzel tapizok amikor lehet. Eleinte én is úgy voltam, hogy erre lehet jobb lenne egy olcsóbb, de azt már megtanultam, hogy kiegészítők terén, ha Apple-nél az ember spórolni akar, mindig lesz egy "de".
Meg hát, az kényelmes, hogy az ember felpattintja az oldalára és tölt, mint külön töltögetni.
Igen, rohadt drága és csesszék meg.
De összességében szerintem kell az igazi iPad élményhez.Az külön jó lenne, ha több navigációs gesztust támogatna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen széket vegyek?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Ulefone RugKing
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz inkább ezzel tapizok amikor lehet. Eleinte én is úgy voltam, hogy erre lehet jobb lenne egy olcsóbb, de azt már megtanultam, hogy kiegészítők terén, ha Apple-nél az ember spórolni akar, mindig lesz egy "de".