Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Én is csak jegyzetelek főként. Meg a jegyzeteléshez rajzolok.
Plusz inkább ezzel tapizok amikor lehet. Eleinte én is úgy voltam, hogy erre lehet jobb lenne egy olcsóbb, de azt már megtanultam, hogy kiegészítők terén, ha Apple-nél az ember spórolni akar, mindig lesz egy "de".
Meg hát, az kényelmes, hogy az ember felpattintja az oldalára és tölt, mint külön töltögetni.
Igen, rohadt drága és csesszék meg.
De összességében szerintem kell az igazi iPad élményhez.Az külön jó lenne, ha több navigációs gesztust támogatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Plusz inkább ezzel tapizok amikor lehet. Eleinte én is úgy voltam, hogy erre lehet jobb lenne egy olcsóbb, de azt már megtanultam, hogy kiegészítők terén, ha Apple-nél az ember spórolni akar, mindig lesz egy "de".