Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi81
tag
Sziasztok!
Gyermekemnek néznék egy ipad-et vagy a mostani Air5-öt vagy a sima 9.gen-t. Én inkább az air felé hajlanék a 8 giga ram és az m1 miatt, szerintem sokkal időtállóbb lesz.
Kérdésem az lenne, hogy ha megveszem neki a wifi only modellt akkor azon még tudok vele videótelefonálni, messengeren, facetime-on? Ha jól értem akkor annyi a hátránya a wifi only modelleknek, hogy nincs benne gps és kell hozzá egy teló mondjuk, ami megosztja az ipad-el a netet és így ok lesz, megy minden? (mert ha csak ennyi akkor nem adok ki kb. 60k-val többet érte az air esetén)
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest