Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Régóta be akarom dobni a kérdést, de mindig elfelejtettem, jó is, hogy felmerült a téma.
A GoodNotes vagy a Notability tud olyat, hogy egymás után többféle hátteret be tudjak állítani? Mondjuk egy munkafüzeten belül ne csak négyzetrácsos és vonalas háttér legyen, hanem egyik oldalon ez, másikon az.A másik, van lehetőség bármelyikben olyan vonalazást beállítani, mint az ötvonalas zenefüzetben, a kihagyásokkal együtt? Nem tudom, hogy mennyire lehet bennük testreszabni a vonalazást, és erről egy videóban sem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A GoodNotes vagy a Notability tud olyat, hogy egymás után többféle hátteret be tudjak állítani? Mondjuk egy munkafüzeten belül ne csak négyzetrácsos és vonalas háttér legyen, hanem egyik oldalon ez, másikon az.