Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Régóta be akarom dobni a kérdést, de mindig elfelejtettem, jó is, hogy felmerült a téma.
A GoodNotes vagy a Notability tud olyat, hogy egymás után többféle hátteret be tudjak állítani? Mondjuk egy munkafüzeten belül ne csak négyzetrácsos és vonalas háttér legyen, hanem egyik oldalon ez, másikon az.A másik, van lehetőség bármelyikben olyan vonalazást beállítani, mint az ötvonalas zenefüzetben, a kihagyásokkal együtt? Nem tudom, hogy mennyire lehet bennük testreszabni a vonalazást, és erről egy videóban sem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A GoodNotes vagy a Notability tud olyat, hogy egymás után többféle hátteret be tudjak állítani? Mondjuk egy munkafüzeten belül ne csak négyzetrácsos és vonalas háttér legyen, hanem egyik oldalon ez, másikon az.