Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
hali. van egy ipad air 3 2019-em , de igazából utálom az egész ios rendszert. nekem túl zárt és én megszoktam hogy kicsit pimpelem a dolgaimat viszont az ios szinte semmit nem enged amiket én szeretnék. havonta egyszer bekapcsolom szétnézek az appstorban aztán kikapcs mert semmi érdemleges nincs fent még mindíg számomra. 14.4.2 firmware van rajta és downgradelni szeretném 14.3-ra, hogy legalább jailbreakkel kicsit testreszabhatóbb legyen ez a sz..r, de nemigazán találok leírást magyarul. külföldi oldalakat meg elég értelmetlenül fordít a google. lehetséges egyáltalán ennél a downgrade? vagy ha nem, akkor van valamilyen jailbreak ami fut ipad ios 14.4.2 rendszeren? ja igen amúgy ha valakit érdekel eladó mert nem nekem lett kitalálva az ios ökoszisztémája. főleg a túlárazott kiegészítők is viccek. pedíg rajzolás miatt vettem igazából de alsóhangon 30ezer sok egy ceruzáért
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest