- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
hali. van egy ipad air 3 2019-em , de igazából utálom az egész ios rendszert. nekem túl zárt és én megszoktam hogy kicsit pimpelem a dolgaimat viszont az ios szinte semmit nem enged amiket én szeretnék. havonta egyszer bekapcsolom szétnézek az appstorban aztán kikapcs mert semmi érdemleges nincs fent még mindíg számomra. 14.4.2 firmware van rajta és downgradelni szeretném 14.3-ra, hogy legalább jailbreakkel kicsit testreszabhatóbb legyen ez a sz..r, de nemigazán találok leírást magyarul. külföldi oldalakat meg elég értelmetlenül fordít a google. lehetséges egyáltalán ennél a downgrade? vagy ha nem, akkor van valamilyen jailbreak ami fut ipad ios 14.4.2 rendszeren? ja igen amúgy ha valakit érdekel eladó mert nem nekem lett kitalálva az ios ökoszisztémája. főleg a túlárazott kiegészítők is viccek. pedíg rajzolás miatt vettem igazából de alsóhangon 30ezer sok egy ceruzáért
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest