Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
iPadOS 15.0.1 – nem, nem a jelly scrollingot javítja…
Mellesleg megérkezett az új minihez rendelt gyári smart folio, és sajnos azt kell mondjam, amilyen drága, ahhoz képest kicsit csalódást keltő.
Amikor a fedőlapot háromszögre hajtogatom, hogy állványként szolgáljon, hiába erős a mágnes, csak olyan vékony felületen érintkezik, hogy nagyon könnyen szétcsúszik, és ezáltal „összeomlik” az állvány. Első alkalommal az utolsó pillanatban kaptam el a polcról lezúgni készülő 260e forintos minit, amikor állványként próbáltam megtámasztani a folioval, mit mondjak, megállt bennem az ütő…
Használtam gyári smart case-t a mini 2-höz és 4-hez is, aztán a mini 5-höz egy ESR tokot + smart covert, és egyiknél sem volt ilyen probléma. Ha állványra hajtogattam a borítót, akkor mindig stabilan megtartotta a tabot. Na, ez most nem ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor a fedőlapot háromszögre hajtogatom, hogy állványként szolgáljon, hiába erős a mágnes, csak olyan vékony felületen érintkezik, hogy nagyon könnyen szétcsúszik, és ezáltal „összeomlik” az állvány. Első alkalommal az utolsó pillanatban kaptam el a polcról lezúgni készülő 260e forintos minit, amikor állványként próbáltam megtámasztani a folioval, mit mondjak, megállt bennem az ütő…