Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Nagyon ciki, de nem vágom az ipadban a használathoz ezt azt és halálra idegesit.
Például ha letöltöm a NAS-ról képeket az Ipad tárhelyére a cuccokat akkor csak "Fájlok' nevü app-on keresztül tudom megnyitni, DE akkor is úgy,hogy folyamatos nyomvatartás után jelenik meg egy uszómenü és ott gyorsnézet és így lesz kvázi képnézegető.
De a "Fotók" nevü app üres csak azt látom amit tablettel fotóztam le vagy ha lehivom az apple felhőből ezt azt... DE hogy benn tárhelyen lévő cuccot szeretném megnyitni azt sehogy sem engedi.
Ugyanez a bajom videók esetében amit letöltök avit akkor erre telepitettem VLC playert és nincs ott sem ilyen klasszikus megnyitás opció hanem Fájlok keresztül kell kattintanom és egyszer csak megjelenik megnyitáskor VLC ikont jobbfelső sarokban és így jutok el oda.
Erre tudnátok használati tippeket adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest