Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Nagyon ciki, de nem vágom az ipadban a használathoz ezt azt és halálra idegesit.
Például ha letöltöm a NAS-ról képeket az Ipad tárhelyére a cuccokat akkor csak "Fájlok' nevü app-on keresztül tudom megnyitni, DE akkor is úgy,hogy folyamatos nyomvatartás után jelenik meg egy uszómenü és ott gyorsnézet és így lesz kvázi képnézegető.
De a "Fotók" nevü app üres csak azt látom amit tablettel fotóztam le vagy ha lehivom az apple felhőből ezt azt... DE hogy benn tárhelyen lévő cuccot szeretném megnyitni azt sehogy sem engedi.
Ugyanez a bajom videók esetében amit letöltök avit akkor erre telepitettem VLC playert és nincs ott sem ilyen klasszikus megnyitás opció hanem Fájlok keresztül kell kattintanom és egyszer csak megjelenik megnyitáskor VLC ikont jobbfelső sarokban és így jutok el oda.
Erre tudnátok használati tippeket adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest