Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
szildavid90
üzenetére
Szerintem abszolút jó választás a mini erre a felhasználásra. Én egy mini 2 est használok ugyanerre, próbálkoztam lecserélni nagyobbra, egy 12.9 es pro val próbálkoztam, de annyira kényelmetlen volt útközben hogy pár nap használat után váltottam is vissza minire.
Viszont ha nem sürgős a vásárlás akkor én várnék a helyedben, mivel azt pletykálják hogy idén érkezik az újratervezett mini, valszeg az új ipad air dizájnjával. Azt olvastam hogy fizikailag nem lesz nagyobb, csak a kijelző fog nagyobb helyet elfoglalni az előlapon.
Sőt a macrumors szerint mini ledes kijelzőt kaphat mint az új ipad pro-k! [link]
Mondjuk én ebben nem hiszek annyira, mivel a mininek a méretén túl a legnagyobb sellingpointja eddig a jó árfekvése volt, és ha miniledes display lenne benne, tuti hatványozottan drágább lenne mint az eddigi minik.
Személy szerint én annak örülnék a legjobban ha OLED kijelző lenne benne! De lehet hogy bilibe lóg a kezem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Építő/felújító topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest