Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Divinity
    őstag

Hangminőség valóban borzalmas. De engem leginkább az zavart, hogy nem képes normálisan kezelni az előadókat. Ha van egy szám ami Jóska & Pista közös száma, akkor nem tudok külön rákattintani Pistára, hogy a számai böngésszem, és az ilyen közös számokat fel sem dobja Pista oldalán mert a “Jóska & Pista”-t egy előadóként kezeli. Szörnyű UX.

A Premium amúgy nem a Spotify alternatívája, az a reklámmentesség és a Premium content miatt lett kitalálva. Az, hogy hozzádobják a Musicot mert amúgy kb senki sem fizetne rá elő az csak egy extra.

Nálam működik, hogy külön lehet kattintani az előadóra és a megfelelő csatornát dobja fel

honeypot #34539
    Én nem tapasztalok ilyet, bár nem is szoktam random emberek által feltöltötteket hallgatni, a minőség meg, valljuk be, hogy az emberek 99%-a nem olyan eszközt használ ami ténylegesen kiadná a különbséget már ha valakinek nem olyan hű de kiélezett a füle de az meg úgyis abba az 1%ba esik. Én, az én eszközeimmel pl semmi különbséget nem hallok ki. Az meg, hogy mi hogyan van összekötve nem a YT dolga, azt a feltöltő állítja be, hogy hogyan kezelje az adott videót/zenét.

Új hozzászólás Aktív témák