Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HardRic
üzenetére
Miért kell hozzátenni hogy barna?
Zenét is csinál rajta és a videóvial együtt pro minőségben. Te nem tudom mit tettél le az asztalra hogy így beleállj valakibe.
Nem a proci miatt várták sokan a megváltást hanem a ram miatt. Ami megváltás pedig csupán néhány pro app az apple-től, mert hát promózzák állandóan a full photoshoppot is, akkor a saját portékájukhoz miért nem elég jó a gép?
Megkaptuk azt amit már a 14-ben meg kellett volna, widgetek, app galery.
Persze örvendetes a multitasking frissítés, bár nekem eddig sem okozott különösebb problémát a kezelése és sok minden így is hiányzik belőle.
Abban bízom még hogy a napokban kiderül végre hogy az appok memória limitjét kitolják ahol lehet. 16gb: nekem nem kell hogy a két hetes fécsbúk ott legyen a memóriában, de az hogy a procreate nagyobb és több réteget kezeljen mindig jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- samsung galaxy tab s9 128gb
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest