Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kkdesign
    senior tag

Sziasztok!
    Lányom vett egy 8-as (32gib) 10,2 hüvelykes wifis verziót magának, mondván könnyebben megy majd online oktatás (pc helyett). Nekem ez a téma (is) kicsit kínai.
    Na, most jönnek az igények, hogy tok, billentyűzet és toll kellene hozzá. Eredetit horror áron inkább ne. Mire kell figyelni a kereséskor, az ár mennyire tükrözi ezeknél a minőséget? Jó ár/érték arányú darabokra lenne szükség. Ha ezt esetleg már nemrég leírtátok, akkor szívesen elolvasom, de 32e hsz-t nincs időm végigböngészni. Mit kell tuidni ezeknek az eszközöknek?

Van olyan USB adapter, amivel egy hagyományos bluetooth billentyűzetet átmenetileg hozzá tudok illeszteni?

Előre is köszi a segítő hozzászólásokat. :R

Szia!

Tok és billentyűzet egyben: [link] igaz ez is veszett drága, de touchpad jó minőségbe csak ezen van. Tollnál vannak aliról olyanok amikből egyedül a nyomásérzékenység hiányzik azthiszem. döntésre is érzékenyek és a kéz lehet velük a tableten, mert olyankor nem érzékel kéz alatt. Ha a hszeimre rákeressel webes felületen, vmelyikben volt egy visszakérdezés arra a ceruzára amiről írtam.

Bluetooth bill alatt mit értesz? dongle nélküli vagy dongle-s ? ha érzékelős akkor egy camera adaptert kell keress hozzá azthiszem, vannak alin azok is, de sok humbukk, nekem sikerült jót találnom de az már nem elérhető, azt hiába linkelném be.. :/ Ha nem érzékelős csak simán BT bill, azt meg a BT menübe hozzá kapcsolod és múkoggy :K

Új hozzászólás Aktív témák