Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia.
Elhiszem a problémáidat, a közlésmódon még csiszolhatsz.
Jól döntöttél, hogy eladod.
Az Adblock-ot amúgy mostanra már illik kerülni, nem ajánlott már és nem biztonságos, de ez csak 1 szösszenet, a problémádra nem megoldás.

Sajnos lehetnek ilyenek amiket írsz, a töltést én nem tapasztalom, az én air 4-em feltölt normálisan, és nam is lassan. (gondolom a gyái töltőjét használod, vagy egyenértékűt vele, és a kábelnél is.)
Én úgy gondolom, hogy te picit többre akarod használni, mint amire való egy bármilyen tablet/ipad. Mindig azt mondom, hogy ezek másodlagos/kiegészítő informatikai eszközök, és arra tökéletes is, de notit/asztali gépet sosem fognak kiváltani teljes mértékben.
Portbővítőknél nagyon meg kell válogatni mit mire teszel, sajnos sok hardver nem működik úgy ahogy kellene.
Zárójel:
Pl huawei google-nél is vannak most problémák...
olyat ne vegyél, xiaomi v samsung szerintem, bár hozzá teszem én nem vennék androidos telót, de ezekkel jók a tapasztalat.Sikeres mihamarabbi eladást, és használd egészséggel az új eszközöd, ha veszel mást.

Attól én még fenntartom, hogy az apple termékek elég jók, nyilván ott is lehetnek gigszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs