Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
FerencF
üzenetére
Nem feltételeztem, hogy nincs meg rá az anyagi fedezeted.
Igazából azért jó az almás telefon az iPad mellé mert baromi jól együttműködnek. Egyébként az becsülendő, hogy ki akarod használni a meglévő telefonod. Én ezért váltottam almára, hogy hosszú távon használjak végre egy telefont. Droidnál volt olyan évem, amikor 15 teló fordult meg nálam, cserélgettem ész nélkül. (nem a belépő kategóriát...)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cudy routerek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MotoGP & WSBK
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából azért jó az almás telefon az iPad mellé mert baromi jól együttműködnek. Egyébként az becsülendő, hogy ki akarod használni a meglévő telefonod. Én ezért váltottam almára, hogy hosszú távon használjak végre egy telefont. Droidnál volt olyan évem, amikor 15 teló fordult meg nálam, cserélgettem ész nélkül. (nem a belépő kategóriát...)