Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Divinity
üzenetére
Ember, az iCloud mentés nem a kizárólagos mentése dolgoknak az iPad-en,. Akkor mi a frászért kéne bekapcsolnom, ha úgsis mentem iTunesban? Mikor reseteled az eszközt, akkor is felajánl több opciót, nem csak az iCloud-ot, hogy onnan töltsd vissza a dolgokat. Honnan kéne azt nekem tudni, hogy amit felajánl mint egyik opció backupolni, az nem is backupolás, csak ilyen szelektív mentés? Sehova nincs odaítva. Én abból indulok ki, hogy van egy Blackberry telefonom, ha annál a szoftverével csinálok egy backupot, olyan mintha egy lemezképet csinálna, visszarakom, és megvan minden ami azelőtt. Windows dettó ugyan ez volt, mikor új HDD-t vettem. Ki a fene gondolná, hogy csak az Apple ilyen, hogy mégse ment le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Diablo IV
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest