- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
"Meg kérdezhetem, hogy miért nem használtad az iCloud mentést is?"
Én meg azt kérdezném miért kéne? Miért menteném oda, ha 5GB áll rendelkezésre, nekem meg 16GB-nyi adatom van? Mivel lesz az jobb nekem, főleg, hogy állandóan ezzel fog akkor bíbelődni a gép, hogy oda menteget, lassítva a rendszert. Elsők közt van ajánlva, hogy gyorsítás érdekében a mentegetéseket iCloudba ki kell lőni. Főleg, ha mezei felhasználó úgy tudja, a biztonsági mentést az iTunes megcsinálja. Ráadásul ha biztonsági mentésről van szó, én nekem az volna evidens, hogy le is menti a dolgokat, nem csak kiszelektálja, hogy szerinte mi kell meg mit nem. Ennél még a Windows is okosabb meg egyszerűbb. Minden esetre, 40 év alatt sose láttam még olyat, hogyha adatmentést akarok, és van biztonsági mentés opció, akkor még ahhoz plusszba nekem kell manuálisan másolgatni 3. féltől származó fizetős szoftverrel adatokat, hogy utána is meglegyenek. Lehet van ilyen, csak én ezt nem nevezném felhasználóbarátnak. És akkor és még nem is anyukám vagyok, aki azt sem tudja mint felhasználó, mi az a biztonsági mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest