Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajna jóhiszemű voltam és átvertek egy iPAD mini-vel. Új Gen 4-nek mondták, majd küldtek egy gen 1 iPad minit. Vissza nem akarják venni...
Gondom, hogy gyakorlatilag semmi sem fut rajta. iOS 9, és minden amit próbáltam minimum 12-t kíván.Be lehet olyat állítani, hogy max azokat az alkalmazásokat listázza a store ami megy az iOS 9-en?
Mert eléggé lehangoló, hogy mindre azt írja : nem kompatibilis.... inkább ne is listázza ki...Sajna így semmire sem tudom használni, ha néhány régi játék elfutna oda adnám rokon kisgyermeknek, de ha semmi sem telepíthető, akkor vele is csak kiszúrok...
(Évek óta lemondtam az iOS-ről, még iphone 3s után, már nem vagyok képben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest