Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
válasz
benyo513
üzenetére
Igen, engem is bosszant, jó lenne a diákkedvezmény előtt megjelennie + 0% thm. Jó tudom, sokat akarok, na..
De jó lenne már látni, megtapicskolni, mert a sima 2020-as már van készleten, akár már most mennék érte, ha úgy van.De ami az air4 mellett szól (a számomra must have design mellett), az usb type c. Szeretném, ha a vásárolt eszközöm tudnám használni kivetíteni, adathordozókat stb kezelni vele, és nem kellene ehhez mindhez lightning átalakítós adapterekkel szórakoznom..
Valakinek van ezzel tapasztalat? Sima lightning mennyire macerás ezekhez, és milyen árszegmensben lehet már normális átalakítókat találni?
Nem arról van szó, hogy 0-24 kivetíteni, vagy külső vinyozni szeretnék vele, de azért nem szeretnék zavarba jönni, ha alkalomadtán kéne használni, és nem tudom, mert nincs nálam 600 átalakító.A 2020-as ipad is csak külső táppal tudna külső vinyót kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jó lenne már látni, megtapicskolni, mert a sima 2020-as már van készleten, akár már most mennék érte, ha úgy van.