Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz
Jigoku
üzenetére
Amúgy imádni fogod az almás ceruzát.
Nekem ez lett a kedvenc "mobil" kiegészítőm magasan.
Szinte mindenhez azt használom még játékok alatt is ha nem kell több érintés természetesen.Procreate-el egy álom használni, egyszerűen csak jól működik 🙂
Fóliáról az előbb beszéltünk, ha rajzolsz is akkor én csak mattot ajánlok neked.
"Zajosabb" lesz a képminőség és van aki nem tudja megszokni az érintését mert rücskös, viszont ceruzával épp ezért lesz jó az érzés.
Ami fontosabb, hogy az üvegre ha akarod ha nem fel fogsz kenni zsírt a kezedről és amikor egy ilyen folton áthúzod a ceruzát akkor meg fog ragadni amit én nem bírok elviselni.
A matt fóliát órákig tudom használni úgy h nem kell takarítani mert egyenletesen siklik a textúrán a ceruza hegye.
Persze ezt is kell és nagyon ajánlott is takarítani mert erről sem párolog el a zsír sajnos magától 😄Ami negatívum még, hogy látszik rajta a használódás..
A ceruza rendesen igénybe veszi és kb azonnal jönnek is a karcok a fólián.
Én az eredeti paperlike-ot próbáltam ki, ez azonnal fénybe tartva látszik, hogy karcos de használat közben nem látom még egyelőre.
Fogok majd venni supershieldz-et megnézni, hogy mennyivel másabb, árban mindenképpen jobb..mondjuk a paperlike-nál nem nehéz olcsóbbnak lenni 😄
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest